Yerli aşı türkovaca güveniyor musunuz?
Güveniyorum
Güvenmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir sağlıkçı olarak elbetteki güveniyorum sonuçta biontechten her hangi bir farkı yok aşı çalışmalarında uygulanan prosedürler açısından yerli aşımız olan Türkovaca içinde uygulanıyor tabiki biontech'in uzun vadede ne gibi yan etkiler getireceğini bilemiyorum bu şekilde şey yerli aşı Türkovaca içinde diğer dünyadaki bütün aşılar için geçerlidir ama şimdilik günün sonunda biontech aşısına nasıl güveniyorsam Türkovaca aşısına da güvenim sonsuzdur.
2018'den beri Türk devletine ve hükümetine asla güvenmiyorum.
Her şeyin üç kağıdına kaçıyorlar.
Hele iktidarın başındaki zat benim için tam bir münafık ruhlu karakter... Söylemediği yalan kalmamış.
Turkovac olmam, kimseye de tavsiye etmem...
Bro m a. l kardeşim tekisin fakat ilk defa haklısın
Cevap
24Cevap
Biontech aşısı alamadıkları dönemde en ggüvenilir ve en eetkili aşı sinovac deyip, biiomtech almaya başladıkları dönemde tam tersini söyleyenlerin yaptığı aşı ne kadar güvenilir olabilir.
Şuanda sorsak biontechten bile etkilidir aşı.
Sağlık bakanının turkovac oldduğu görüntüye bakar mısınız bi hemşire şırıngaya turkovac aşısını çekiyo masaya koyuyo, koyduğu yerden onu alıyolar hemşire önceden hazırlanan aşıyı alıp yapıyo.
Önceden hazırlanan aşı belkide turkovac değil kendilerine ypılan aşının bile dopruluğundan şüphe ettiğimiz kişilerin yaptığı aşıya ne kadar güvenebiliriz?
Ben bu virüsün de influenzalar laboratuvar ortamında genetik değişime uğratılarak üretildiğine eminim, o nedenle hastalık da aşılar da insanlara kasıtlı olarak yüklenen şeyler. Hiçbir şeye güvenmiyorum, herkes yalan söylüyor (yok virüs yarasadan gelmiş de, yok bilmem ne; hade leng ordan diyorum kendilerine) özellikle belli bir yaş üzerini temizlemek -tüm dünyada tabii- için kasten devreye alınmış bir plan bu, devletler emeklileri temizliyor -yük ya kendilerine- Çalışırken eşek gibi kullan, sonra emekli iken sana yük gelsin; ammana goduklarım
Hepsi saçmalık aşı olanda hastaliga yakalanıyor ölüyor aşı olmayan da ne olduğu belli olmayan bir kimyasalı bedenime enjekte edeceğime ölürüm daha iyi 1960 ve 1970 yılları arası milletin çocuğu olmasın diye ne aşılar yaptılar vakti zamanında ben inanmıyorum o aşılara üstünden baya bir zaman geçmesi gerek inanmam için 😒😏
Direnise devam💪🏻
@Tweety1976 ne geldiyse başımıza bu milletin korkakligindan geldi aynen devam 💪
Kesinlikle katiliyorum Korkak hepsi..
@Tweety1976 olan biz cesurlara oluyor...
Valla direniyorum Herseyden bizi sorumlu tutuyorlar ama olsun Sesimizi duymaya calisiyoruz bi sekilde Onca gosteri yapiyoruz tum avrupa ve dunyada bir cok ulkede hic birini yayinlamiyorlar.. Valla Kole ve korkak yasamaktansa Cesur olmeyi tercih ederim..
@Tweety1976 kesinlikle cesur ölmek kimseye boyun eğmeden 👏❤️
🌺💪🏻
Bineceğim arabayı alman Mercedes fabrikasından almak yerine, Kayseri oto sanayi ustalarının üretiminden almayacağıma göre , ilaç biliminin ustaları varken, neden Kayseri Erciyes üniversitesinin çıraklarından almayı tercih bu edeyim?
Kayseri Erciyes üniversitesi bunu yapmış. Ben şahsen güvenip te olmam. İlla aşı olacaksam biontech veya Rus aşısı olurum.
hayır ve çıkarılmasını çok gereksiz buluyorum. Herkese biontech yaptıktan sonra "güzel abem bir doz da bizimkinden verelim mi" kafasıyla iş mi yapılır awk? Zamanında çıkarılsa iyi bir etki yaratabilirdi de şu an ne gerek var yani?
Bu Türk aşısı konusunda kafam çok karışık neden derseniz? Bir habere göre sülüsolüsyon diyor habere göre aşı şimdi ben hangisine inanayım siz söyleyin?
Güvenmiyorum, Biontech olana da güvenmiyordum ama mecburen olduk, uzun vadede ne gibi yan etkileri olacak bilmiyoruz. Normalde bu aşıların yıllarca test edilmesini gerekiyordu.
şu hükümet sağ olsun yerli olandan tiksindim ve dolayısıyla güven namına bi zerre dahi kalmadı içimde
Hicbir aşıya güvenmiyorum da 1 tanesi bile olmadım da boykot yapiyorum "AŞIYA HAYIR!"
Aşı olmadan pandemi süreci nasıl sonlanır bununla alakalı bir bilginiz var mı peki?
Cidden tüm bunların bir aşıyla sonlanacağını düşünmeniz gercekten hayata çok toz pembe yaklaştığınızın işareti
Aksine biran önce şu pandemi illetinden kurtulmak için aşının bir araç olacağını düşünüyorum şahsen, insanlar şunu karıştırıyor aşı oldum artık bana bir şey olmaz ben korona olmam nede olsa aşılıyım bu yanlış aşı olsanız bile koronaya yakalanma ihtimaliniz var ancak aşısız bir bireye göre çok daha kolay atlatacaksınız fark bu ama insanlardaki genel olgı ise aşı oldum maske mesafe hijyene gerek yok artık deyip tebdirleri elden bırakıyorlar bu yanlış işte. Artı madem aşıya karşısınız o zaman maske de takmanıza gerek yok sizin düşüncenize göre
Evet zaten toplu tasima disinda kullanmıyorum maskeyi o da sadece yaşlılara olan saygımdan dolayı yani yoksa kampüs olsun girdigim her ortamda maskem hep açıktır
@galaksilibiesma düşüncelerin annem gibi
@Moldovyapapatya ahahaa teşekkür ederim tatlı şey tavsiyem sende git annenden biraz büyük düşünebilme dersleri al elinin altında bi hazine var kullan ki sende annen ve benim gibi büyük düşünmeyi öğren anlaştık mı😉
Ben zaten neyin ne olduğunun farkındayım ablam yeterince gerçekleri bize söylüyor annem videolar dinleyip duruyor
@Moldovyapapatya iyi o zaman no problem sevindim
Aşı olmadım. Hasta da olmadım. Şimdi akrabalar hastaymış ziyarete gideyim bulaştırayım kendime diyorum. Eninde sonunda olmayacak mı😕
Tüm CHP hdp pkk pyd fetö cular bu aşıyı vurduruyır ama Türkiye İslam düşmanları nın oldugu için hem vurulup hem aşıyı kötül üyor lar
Hangisinin ne olduğu belli degil. Yurdun malı olsun bari.
Güveniyorum diyenler aşıyı olmuşmu acaba merak ediyorum
3 ayda üretilip kullanılan Mrna aşısının yanında 2 yıldır çalışılan bir aşı var... Turkovac o yüzden daha da güvenilir.
Madem yerli ve milli bir aşı çoğu insan güvenmez bizler ne yazık ki alışmışız yabancı misyonlara mahkum yaşamaya abisi acı ama gerçek maalesef ki ama ben söylediklerinize katılıyorum.
Evet güveniyorum ve üçüncü dozu türkovac olmak İçin bilerek bekliyorum
Tarihi geçmiş gibi dedikodular çıktı diğer aşılardan En azından bu aşı yeni
Bu bana sanki başka bir firmaya yaptırılan başka bir marka gibi geliyor. Sanki sinovak firması bizim markamızda bize üretiyormuş gibi geliyor.
Bana inandırıcı gelmiyor.
Hic birine guvenmiyorum
Güvenmiyorum kesinlikle
Hiçbir aşıya güvenmiyorum
4. Aşımı oursam ondan olurum
Bilmiyorum ya güvensem mi güvenmesem mi
Yerli olan hiçbir şeye güvenmiyorum
Hiçbir aşıya güvenim yok. Mecburen oluyoruz işte.
Yani az da olsa güvenirim.
Kafası nasıl? Yüksek mi?
Yerli üretim olan hiçbir şey güven vermiyor
Hiç bir şeye güvenmiyorum
alman aşısına da türk aşısına da güvenmiyorum
Hiç bişeye güvenmiyorum yerli malı olan
Aşı aşıdır hepsi güvenilirdir neticede..
güvenmiyorum:)
İşe yarar olduğunu düşünmüyorum
Güvenmiyorum
Güveniyorum.
Güveniyorum
Güveniyorum
fotodaki senmisin
Güvenmiyorum
Güvenirim
guveniyorum
Ulan :))) Kral %70 i guvenmiyorum oyu vermis :))))
Güvenmiyorum
Her aşıya güvenirim.
Güvenmiyorum
Bilmem ki
Güvenilir
Bilemiyorum
neden gizlisin
Emin değilim
Güveniyorum
neden gizlisin
güveniyorum
Güveniyorum