Unutmayın ki geçmişte yaşanan tüm pandemiler sadece aşılama ile son bulmuştur.

Peki bu nereye kadar gidecek 5'i olanlar var. İki dozda koruyuculuk oranı %99 deniyordu şimdi ise 2 doz olanlar hiç aşı yaptırmamış olanlar ile aynı deniyor...
Bu arada aşı karşıtı değilim, 3 doz aşı oldum. Sadece bunun sonunun nereye varacağını bilmek istiyorum.
Cevap
23Cevap
olmaz kısır oluruz mutant oluruz türk insaninin gen sifresi cozulur aaaa birde cip var ya takarlarsa :)))))))
covid aşısı öncesi ası karsitlari icin akil sagliklari duzelsin diyerek bir hap bulunmali :) 3 doz biontech vuruldum ve hala cift maske ile geziyorum.
Hocam ben 3 oldum Allah ne verdiyse olmayı düşünüyorum bedava sonuçta.. hastane ortamı sıcak zaten bı gıdıyorum 2 saat çıkmıyorum full ınternet hersey bedava.. YAŞASIN AŞI YAŞASIN TÜRK DOKTORLARI YAŞASIN HASTANELER.. Teşekkür ederım hocam saygılar..
Evet, ben de Cumartesi gününe randevu aldım. Üçüncü doz olarak Biontech aşımı yaptıracağım, vaka sayısı epey arttı.
Lütfen herkes aşısını olsun
Duyarlılığın için teşekkür ediyorum 🙏🏻
Hayır hiç aşı yaptırmadım ve saçma buluyorum. evet aşı kurtarıcı olabilir fakat bu aşıların bir faydasının olmayacağını düşünüyorum
3. doz ise dediğiniz, yaptırdım. 4. yü bilmiyorum mecbur yaptıracağım ama ilk dozum vücuduma alerji yaptı. İkincide sıkıntı yok üçüncüde ateşlendim. Hafif Boğaz enfeksiyonu geçirdim. 4. ne olacak Allah Kerim ama yaptıracağım büyük ihtimalle.
Hayır hocam yaptırmayacağım.2 aşı oldum.3. ağır geçiyormuş uğraşamam.
3. nün ağır geçme nedeni vücudunun olumlu cevap vermesi. Aslında birçok kişi 2. dozda ağır bir şekilde belirti yaşadı. Ben ise 3. de. Doktoruma sorduğumda bağışıklık ile ilgili olduğunu ve vücudun aşıyla cevap vermesiyle ilgili olduğunu söyledi. Yani 3. yü olmamanız demek vücudunuza gereken desteği vermemeniz demek. Gerçi yine sizin kararınız.
Biliyorum nedenini bunu yaşamak istemiyorum. Geçmiş olsun size
2 doz aşımı oldum. Hiç olmayanlara duyar kas lütfe.
Bi'Bilen olarak yanlış yönlendirmeyin
Bu aşının hç faydası yok
aşılar omikron varyantına karşı ne kadar etkili? Ayrıca 3. Doz dan sonra neden vücut aşırı tepki veriyor? (2-3 gün aşırı baş ağrısı, mide bulantısı, titreme, eklem ağrısı)
2 doz sinovac ve 2 doz biontech oldum. Simdi 5. dozu Turkovac düşünüyorum.
Covıdle alakalı hıc bırsey yptırmayı dısunmuyorum kanks
Bu varyanta yakalandığım için, bulunduğum ülke'nin sağlık bakanlığınca, hatırlatma dozuna ihtiyacım yok.
Hocam Turkovac mı olsam? bi yan etkisi var mı
Turkovac yan etki yapmıyor
hıc yapmadım yapmayada nıyetım yok tamamen sacmalık oldugunu dusunuyorum
2. Dozumu bugün oldum daha...
Çok mücadele verdim...
Ağlamak çözüm değil...
Ne kadar aşı hakkı verirlerse hepsini yaptıracağım
5. Dozu Türkovac olacağım.
Sanırım 10 gün kadar önceydi yaptırdım.
yenı covid geçirdim gerekirse olurum
Giren girdi zaten tekrar olurum çin aşısı napak
evet bugün yaptıracağım...
Bugün randevum var 3. Doz için.
Ben yaptırdım
Geçmiş olsun. Duyarlılığın için de ayrıca teşekkür ederim.
Hayir yaptirmicam
Umarım fikriniz değişir..
Belkidee
Olucam
Yaptırdım
3. Dozu türk asının gelmesini bekliyorum
cıks
Oldum ben.
Unutmadık daha
İhtiyacım yok
Dikkat etmek lazım
Zaman diyelim