Dayanacak gücüm kalmadı çok ağrıyor reflü var ama ne yağlı ne baharatlı bir şey yedim bunu ne keser göğsüme vuruyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Stres, üzüntü ve sinir maalesef bu duruma yol açıyor. En iyi yöntem aktardan sığla yağı al. 30 gr yağı (reçine) 250 gr balla karıştır. Ondan 2 hafta 1 yemek kaşığı sabah akşam aç karına iç. Faydasını görürsün. 30 dk yemek yeme içince. Daha sonra yemek yiyince 2 saat yatmak yok. Ayrıca yemekten yarım saat önce ve 2.5 saat sonraki aralıkta su içmek yasak. Mmide koruyucu içmende de fayda var bence. Kendini iyi hissettikçe bırakırsın. Patetes közlemesi kestane közlemesi brokoli karnabahar haşlaması ıhlamur çayı et ürünü haşlaması yeyebilirsiniz. Genelde geceden sabaha sürünüp sabah geçmesi kötü bir şey. Ağrı anında ılık su içip kusmak da işe yarayabiliyor. ya da ballı tereyağlı ekmek yemek.
Ama sen mutlaka sığla yağını kullan 150 gram yağ kullanman yeterli olacaktır sonrasında biraz mola verirsin. sığla mide dostudur
Kokusu petrol mazot gibidir. Korkma😂
Teşekkür ederim tavsiyeniz için sığla yağını ilk defa duydum ama faydalı diyorsanız bir bildiğiniz vardır elbette bende gece 4'te gaviscon şurup , novalgin, birazda karbonatlı su karıştırdım 2 saat içinde tamamen gitti şu an da da iyi hissediyorum yazdığınız gıdaları diyetisyen önermişti ama her zaman bunları uygulamak imkansız çünkü evlerde genelde tek tip yemekler oluyor ve yemek zorunda kalabiliyoruz ama ben yinede haşlanmış patates gibi brokoli çorbası gibi tüketmeye çalışıyorum 2-3 yıldır bu rahatsızlığım var ve ikinci mide ağrısı oldu ve gerçektende dayanılmazdı umarım kimsenin başına gelmez çok kötü bir durum
Korkmam alırım onuda hem zamanında mazot kokusunu deneyimlemişliğim vardır😁
Bu arada soğan yemeyin reflünğz varsa. Gece ağrılarınuzun tek sebebi salatadakki ufak soğan olabilir. Sığla yani günlük bilinmez. Onu muğlalılar bilir
O sabah 6 olduğu için geçmiştir😂 annemin saat 23te başlayıp 6 da bitiyor iğrenç şey
Daha doğrusu mekanixma şu şekilde. Öğlen yediğiniz şey akşam midenizdw kalmaya devam ediyor. Sindirilmiyor. midenin asit özelliği bir de hareket özelliği var. Normalde besin sindirilsin ya da sindirilmesin bağırsağa geçer. Sizde hem sindirilmeyip hem geçemeyince işte kıvrandırıyor
Ttok karna iş yapmayın. Yemeğiniiz de kendiniz yapıverin nolcak kii
Şimdi çözdüm olayı bende niye bu kadar şiddetli diyorum soğan midenin düşmanı zaten limonda asit olduğundan limonda öyle kısacası asitli baharatlı yağlı ve soğan-sarımsak tarzı ürünler mideye hiç iyi gelmiyor yemeğide ben yaparım artık😂
İyi gelmiyor değil, miden de yara varsa iyi gelmiyor
Yara değil gastrit ve reflü var bu rahatsızlıklarda yara ihtimali %1 bile değil
Her ne varsa sığla yağı iyileştiriyor Allahın izniyle
Reçine mide yüzeyini sıvayıp oradaki açıklığı kapatıyor
Mide ağrısı sürekli çekiyorum avucun içine karbonat dök ve yut üstüne az bisey su iç midede ki asiti alıyor ve dakikasına mide ağrın kesilir geçmiş olsun
Allah razı olsun vallaha ambulansı arıyacaktım çekilecek gibi değil mahvoldum
İnşallah geçer mide ağrısı çok kötü olur
Umarım geçer dediğinize denedim ama onun öncesinde gaviscon denedim umarım yan etki olmaz inşallah kurtulurum rabbim kimseye vermesin diş gibi ağrısı var uyutmuyor teşekkür ederim
Gaviscon yokmu
Var
Fayda etmesi lazım
Kesermi ki midemde resmen savaş oluyor 😭
Novalgin işe yararmı acaba?
2 kaşık iç gaviscon
İçtim kesermi bilmiyorum
Umarım keser
Faydası olur
Allah razı olsun tam kesmedi ama sabaha kadar dayanırım çok az rahatlama oldu bugün uyumam muhtemelen geçmezsede sabah 7'de gideceğim acile teşekkür ederim tavsiyen için yanıbaşımdaki şurup aklımın ucundan bile geçmedi ağrıdan acıdan sağolasın
Ne demek kardeşim yardımcı olduysam çünkü bende kullanıyorum ve iyi geliyor 1 kaşık daha içebilirsin onun zararı olmaz.
Ben 3 kaşık içtim iki dediniz ama umarım yan etki olmaz sizde kullanıyormuşsunuz zaten kolay kolay bir şey olmaz şuruptan haklısınız
Yok sorun olmaz bende kullanıyorum
Yavaş yavaş işe yaramaya başladı teşekkür ederim dostum senin gibi insanlar iyi ki varlar iyi geceler 🙂
İyi geceler kardeşim