Korona sonrasi yogun bir sac dokulmesi yasadim hâla da devam ediyor. Gerci koronadan mi baska bir seyden mi onu da anlamadim. Dermatolog koronadandir dedi. Bu konu ile dermatologa basvuranlar doktorunuz nasil bi cozum onerdi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bendede sac dökülmesi var genç yaşta kel kalcam diye kafaya takıp stresten iyce dökülüyo😂😂 mentollü şampuan fazla döküyor
Cok gecmis olsun. Bu ne illet bir durummus boyle bende iyice stres yapmaya basladim. Sabahtan beri internette bu konuyla ilgili arastirma yapiyorum. Siz bu sorunla ilgili dermatolokla gorustunuz mu
Görüşmedim ama benim saclar ince gibi ondan olabilir ama başlıca sebebi stres sana bişey olmaz kızsın erkeklerin ön taraf hemen açılıyo alın bölgesi
Keske bi dermatologa basvursaydiniz. Insallah dediginiz gibi bir sey olmaz 😑
Amaann dökülürse dökülsün nabalım aglayıp gözden demi olalım 😀😆
Zaten en çok stresi hayırlı namazlı bi eş adayı bulmak için çok kafaya takıyom ondan oluyo🙂 sıgarada içmiyorumki stresi havaya üflesem 🙄
Sanirim ilki benim icin gecerli olacak ayrica gonlunuzce birini bulursunuz insallah bunun icin stres yapmayin 😀
Valla varya eve misafir geliyoda hani ne zaman evleniyon neyi bekliyon diyoya işte sacımın %50si o anda dökülüyo sanki keyfimden bekliyom🙄bunu diyenlerinde 30 ar yaşında bekar çocukları var 😏
Tek derdiniz bu olsun ama hepimizde ayni sorun var yalniz degilsiniz cokda kafaya takmayin :)
Bendede vücut kaşıntısı var kollarda özellikle halbuki geçen hafta hamama gittim sağlam kese yedim yine aynı sonuç
Sizede gecmis olsun :/
Haftada iki kez ketoral şampuan
Kahvaltıdan sonra 50 mg çinko
Ve saw palmetto
100$
Hocam doktor falan misiniz recete gibi dosemissiniz gorusu :)
Doktor değilim ama hastam çok 😎
Çok aşırı klişe için özür dilerim 😂
Gece gece guldurdunuz Allah'da sizi guldursun 😀
Amin Cümlemizi İnşaAllah
Yılan yağı ve badem yağı kullan kökleri güçlendirir
Yaglar benim sacimi her zaman daha fazla doker hic denememeyi tercih ederim. Yinede oneriniz icin tesekkurler 😑
Genelde işe yararlar rica ederim geçmiş olsun
Sagolun
Benimde aynı şekilde coronadan sonra saçlar dökülmeye başladı. Vitamin yazdı bide minoxil yazdı ama ben minoxil kullanmıcam.
Yorumunuzu simdi farkettim bana vitamin falan da yazmadi bir tane losyon yazip gonderdi. Bi de ozele gitmistim daha once akne tedacim icin gittigim bi doktordu guveniyorumda ama emin de olamadim. Devletten de randevu almistim. Yarin bi de o doktora sorucam. 😀
bunu ancak dermayologa gidip test yaptirarak ogrenebilirsin
Dermatologa gittim kan testimi de yaptirdim hicbir sey cikmadi doktor yakin zamanda korona gecirdigim icin (4ay once) koronadandir diyip bi losyon yazip gonderdi yazdigi losyonda egzamasi olanlar icin o yuzden sordum 😀
Losyonun adı nedir?
Ectopix diye bir losyon siz daha once losyon falan kullandiniz mi
Ya gen faktörü ya stres
Hocam genler saglamda benimki arada mi kaybadi acaba stresde yoktu pek artik var sanirim 😀
geçmiş olsun
Sagolun
Hocam doktor musunuz ya da doktorunuz mu onerdi
Aman onunla mi ugrascam engellerim 😀
iste bukadar basit