75 kilodan 100 e çıktığım lanet olası dönem. Şimdi bu kiloyu nasıl veririm diye kara kara düşünüyorum 😂 Sağlıklı beslenmezdim en azından hareketli yaşamım vardı. Karantina döneminde hareketsiz kaldım ve hoop gelsin kilolar
57 kilodan 50 kiloya düştüm. Şimdi tekrar 57 kiloya çıkmak istiyorum, bu sene zordu benim açımdan, boş insanla sevgili oldum aylarım gittiii, psikolojimde gidiyordu ama onu koruyabildim, korona da geçirdim iki kere,
Hali ile gitti biraz biraz kilocuklar, herkes fıstık gibisin diyo ben tarçın çöpü gibi hissediyorum yav🤦
Ben hep yemek yemeyi seven ve çok yiyen biriydim. Ama hiç dışarıdan yemek yemiyordum abur cubur falan. Üniversiteye başladığımda dışarıdan yemeye başladım ve felaketim oldu. 46 kilodan 68 e kadar çıkmıştım 🥲 Şimdi biraz zayıfladım en azından ama daha vermem lazım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaa ne güzel yiyip yiyip kilo alabiliyorsun keşke bende alabilsem
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
sen gel bir de bana sor :D yemek istediklerimi yiyemiyorum :/
ben 1 bütün ekmek yiyiorum gene de 1 kilo alamıyorum kaç senedir 43 kilodayım bende her istediğimi yiyebiliyorum ama işte kilo alamıyorum keşke kilo alabilsem
yok yaa alamam ben makarna yanına döner yiyen biriyim tabi bazen yiyemıyorum ama neyse 😂 hipotiroid var bende aslında kilo almam lazım ama işte bazı bunyede böyle olabiliyo
Kas kütlesi azaldıkça hareketsiz haldeki yağ yakımı azalır. Yemek artmasa, hareket azalmasa dahi kilo alınır. Şınav, barfiks, squat gibi full body ekzersiz yap.
Evet rahatsızlığımdan dolayı kortizon ve antibiyotik kullanmam gerekiyordu kortizon yüzünden 3 ay gibi bir sürede hem ödem olarak hem de kilo olarak toplam 16 kilo almıştım ama 24 saat yemek yiyordum hiç doymuyordum
Evet aniden alabiliyorum bir kaç insanın kilomla dalga geçmesi yüzünden 59 kilodan 54-55 kiloya düştüm çok şey yemiyorum 1 ay boyunca aç dolaştım sıvı içecek tükettim psikolojiye yansıyor tabi ki
Pandemide öyle bir kilo aldım ki hala pandemide aldığım kilolarım ve 55-65 li kolardan 90lı kiloya yaklaştım boyum uzun basenlerim çok sıkıntı değil ama çok fazla alt göbeğim var pantolon bulamıyorum