tam dalarken oluyor genellikle. ayağım kayıyor birden irkiliyorm sanki
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Beyin vücudun öldüğünü düşünüp bir sinyal yollluyor o yüzden oluyor o irkilme
evrimsel süreçle bir bağlantısı var mı peki sence? biraz düşününce mantıklı geliyor ama tam karar veremedim
Evrimsel süreçle alakasını tam bilmiyorumda bu irkilme bu yüzden oluyor yani bende çok yaşıyorum bunu
peki anladım , teşekkürler.)
Ne demekk😉
Bazen banada oluyor sanırım üstümüz açıldığında üşüdügümüz zaman oluyor
Sadece bu değil midende sıkıntı da başladı görsün da daralıyor çok rüya görüyorsun birde biri sana dokunur gibi oluyor yatınca
yok ya sen naptın
Yaa o çok sıkıntı durum bide ruyada insanin refleksleride yavaşlıyor az mı düştüm be 😀
evet rüyada köpek saldırıyor koşamıyorum böyle. dünyada rahat edemedik rüyamızda sıkıntı
Ohaa yaa cidden ayni durumlari yasiyoz. Habire bi yerlere takiliyon. Bi de o an uyanamayinca zehir gibi bi gün geciyor
evet ayrıca koşarken ayaklarım uyuşuk ve başım dönmüş gibi oluyor .
en ilginci ise kalktığımda elime kına yakılmıştı XD tabi babaannem dururmu hemen 3 harflilerin düğününe gitmişsin evlenmişsin vs. bilimsel açıklaması varmış ama bununda.
Ruyanda hic kuş gibi uctun mu sonra bi yere carptin mi felan peki :))
Cidden oyle bisey oldumu 😮
yok ya rüyamda nadiren güzel şeyler olur 😂. evet ciddiyim elimin sağ tarafı boydan kınalıydı. hatta bazen ayağıma bile oluyor
Gercekten şaşkınlik icindeyim. Ill defa duyuyorum. Bu arada 2 gun onceki gördüğüm ruyada elektrik carpiyor beni resmen saniyelerce carpildim acı hissediyorum ya resmen ruyamda ama ölmüyorum bi türlü😀😀
rüyamızda bile rahatlık yok desene 😂 çarpılmışsın birde oov bayıldım
Harbiden çok sacma sacma seyler var ama aklima gelmiyor şu an. Ama en korkuncu köpek oluyor genelde. Yaa uyandim oyle bi kere sonra uyumaya korktugum icin sabaha kadar uyumadim 😀
ben geçen rüyamda poşetle köprüden uçup suriyeye gitmiştim. orada yemek yiyip eve dönmüştüm😂
heryerde de beleşçiyim knk
Hahahaha yaa biz ruh hastasimiyiz cidden 😂😂
evet ya zaten amacım bi 5 10 yıl sonra alaska vs kuzey kutbunun en ucra köşelerine gidip orada belgesel çekmek. burada yaşlanıyorum resmen biraz heyecan lazım hayatta.
Gercekten hayalin cok guzel bende isterdim öyle bi hayal. Ama rüyamızda gideriz belki yaa😂
ya ben yakında giderim büyük ihtimal zaten. yakın bi kız arkadaşımda finlandiyada yaşıyor. seninde rüyalarında gerçekleşmez sadece umarım XD
Suanda nerede yasiyosun sen ismin yabanci turkiyede degilmisin
Hayır türküm İstanbul da yaşıyorum 😂
Ismin Türk ama soyismin boyle rus havasi katıyor😄Yabanci zannettim yani biraz. Yalniz kuzey kutbuna gidip gelmekte baya maliyetli biliyosun demi.
aslında soyum gürcü ama yıllardır Türkiyedeyiz işte
Ne güzel😊calisiyomusun peki bi mesleğin var mı ya da okuyormusun
eczanede çalışıyorum. ya evet maliyeti var da hayırlısıyla bi finlandiyaya gitsem onuda hallederim. sonra ekipmanmış vs hallolur.
sen çalışıyormusun okuyormusun?
Evet bende ziraat mühendisiyim. Kendi işimi yapıyorum üretimle ilgili. Finlandiya fikri nerden esti senin aklina
ya dediğim gibi yakın bir kız arkadaşım finlandiya 'da yaşıyor,, zaten hayallerimi gerçekleştirebilmem için gitmem şart. hem her konudan oraya gitmem bana avantaj sağlıyor
Finlandiyada hayat sartlari ne durumda bilmiyorum genelde avrupaya tercih edilir gitmek. O yuzden sasirdim biraz yani finlandiyaya. Benimde yurtdisinda yasayasim var.
şartları gayet güzel sanırsam. olabilir isterseniz yaşayabilirsiniz neden olmasın.
Yaa simdi senden sonra finlandiyanin yasam sartlarini inceledimde. Yaa cidden asgari ucretli bi insan 1 gunluk calisma ucretiyle 40 litre yakit alabiliyor. Bizim turkiyede 10 litre anca alabiliyorsun
Gideceğinde bana da haber ver bence gitmek istiyorum 😀
evet işte.. buradan daha yararlı olacağı kesin. ama ihtiyarlandığımda geri dönücem, neslimin avrupada devam etmesini istemiyorum çok garip XDXD aşırı garip...
daha var ya bi 4 5 yıl 😶
O işte her ne olursa olsun ulkemizi seviyoruz ve kopamadimizdan oluyor. Turk insanlari kqdar temiz bi toplumu olan sicakkanli ulke yok ne yazikki ama sartlar kötü. Bende hayatta yabanci biriyle evlenmem bu hayatta bi tane turk kadini kalmasa bile.
Orada 10 yil calismak bile turkiyenin 100 yillik calisma sonucu biriktirecegin birikimle eşdeğer
Bi 20 yil çalışıp geri gelmek lazım
tamda beni anlatmışsın 😊😂 aynı düşünüyoruz
Gerçekten şu an varya bende galiba finlandiya meselesini cok cok ciddi düşünmeye basladim. Beraber gidelim olmazsa 😀
Benim ilgilendigim meslek daliyla ilgili bi iş bulabilirsem bide harika olur
tabiki bulursun. dünyanın en iyi eğitim sistemine sahip bir ülke ( ilgi duyduğun alana illaki yönlendirilir hatta fazlasıyla ilerleyebilirsin ) .. gidebiliriz umarım
Insan meslegini yapmasa bile temizlikci iscisi bile olarak iş yapmak yine guzel. Ben 2 yil yuksek lisans yapicam simdi ve 3. yil sonunda gercekten hayat sartlarina bagli ama gitmeyi dusunuyorum
ya burdada güzel işler başarırsın ki birçok maaşı iyi olan iş var,,, ben zaten durumumdan dert etmiyorum çok şükür yetiyor. ama ilerisi için yeterli bulmuyorum ha şu belgeselcilik planım olmasa gayette yaşardım türkiyede. seninde istediğini başaracağına inanıyorum.
Bende işimden cok memnunum kendi arazilerimiz var devasa sekilde. Yillik yüzlerce ton meyve sebze üretiyoruz. Ama her geçen gun kötüye gidiyor artik. Bu kadar yaşam savaşı vermemize bakış yurtdisindaki insanin sakin iş temposuyla ayni parayi kazaniyoruz
evet öyle maalesef. ama her işin zorluğu vardır o yönden bak. ben bu 4 yıl elimden gelenin en iyisini yapıcam. gerisi kader,,, gidersem güzel olur gidemezsem nasılsa öyle devam
Sen çok heves etmişsin ve azimlisin. Insallah tüm dileğin gerçekleşir. Ben kendimden emin degilim ama senin gideceginden eminim. Sen yapabilirsin
sen benden kat kat daha fazla iyisin ve başarıcağından şüphem yok :)
Hayir bak bunun kavgasini yapmayalim simdi de😀 Bu fikri senden duydum ve araştırıyosun belliki. Her şeyden haberdarsin. Sen olmasan ben finlandiye duye ulke oldugunu bile unuturdum ☺
fikir benden çıktı diyelim. ya giden sen olursan 😅
çok ironik olurdu sanırım
Gidersek birlikte gidelim o zaman. Ben cesaret edemeyebilirim tek başıma. Alisamam kolay kolay gitsemde. Bunalima girip 1 ay sonra geri dönerim bakarsin 😀
😂😂 ... hadi iyi geceler
Hadi sanada iyi geceler çok memnun oldum tanistigima 😊
bende memnun oldum :)
Psikolojik olur.
Yaşın kaç
20 ye gircem
Başak Burcu musun
burçlarla ilgilenmiyorum
Seninle biraz başbaşa görüşelim
gerek duymuyorum.
Yedik mi la
what?
Biraz sohbet edelim
Ruhun bedenden çıkmasından dolayı oluyor
hayır. beyin bedenin ölüp ölmediğini kontrol ediyormuş
Hayır insanlar uyuyunca ruh bedenden ayrılıp geziyor
ya tamam da benim asıl sorduğum o değildi. senin dediğin hem düşününce saçma geliyor aşırı saçma hatta
Neresi saçma anlatır mısın
eğerki ruh bedenden çıkarken bir tepki verseydi bilimsel bir açıklaması olurdu. ve hiç duymadım böyle bir şey. beynin sinyal göndermesi daha mantıklı ve zaten bu yüzden oluyor büyük ihtimal.
Aman uğraşasım yok sen bildiğini oku
bildiğimi okumadım fikrimi belirttim. sende fikrini belirt neden sence doğru olduğunu
Evrimsel süreçte gelişmiş bir durum
biraz daha açar mısınız
Ağaçlarda uyuyan atalarımız tam ağaçtan düşerken bu hissiyat sayesinde ağaçtan düşmüyordu
Jack londonun bir kitabında okumuştum böyle açıklama getiriyordu, sanırım beyaz dişti.
@parmaksizpiyanist beyaz diş kitabı 7 yıldır bizde ve ben okudummu? hayır
Ben okuyalı 7 yıldan fazla oluyor, biraz ilginç bir kitap tamamen maddeci bir bakış açısı, bu olaya bir dizi açıklama getiriyor, maymunlar ağaçlarda yaşarken tam düşecekken uyanıp tutunuyor çünkü aşağıda yırtıcı hayvanlar var, ben kanbasıncıyla ya da başla bir fiziksel stresin etkili olduğu fikrindeyim, kitap o olabilir net hatırlamıyorum ismini ama o olması lazım teyit edemiyorum.
@parmaksizpiyanist sen teyit etmesende olur 👍🏻
Eyvallah 😃
Vücut ölüp ölmediğini kontröl ediyor
Cin musallati olabilir.
Ruhun bedenden çıkışı veya gelişi diye duymustum
Olur öyle geçer zamanla
astarala çıkıyon heralde kanks
Musallat olmuşlar 🙈
tövbe estağfurullah
Yatağı yorganı sirkeli suyla yıka 😄
limon suyu daha etkili olur sanki . bikaç günde kavanozda bekletirim
Turşu canım çekti 😂😂🙈🥰😍