Evet arkadaşlar benim gibi saçları aşırı yağlanan günde 2 kez yikayan varmi?
Gitmediğim doktor kullanamadığim sabun şampuan kalmadi
Gitmediğim doktor kullanamadığim sabun şampuan kalmadi
ya ergenliğin kalıntısı o bir kaç yıla geçer. ama şunu da bil ne kadar çok yıkarsan o kadar çok yağlanır. çünkü cilt jkendini beslemek için yağ salgılıyor ve sen sürekli şampuanla onu kurutuyorsun o da kuruluğu gidermek için daha çok salgılıyor. sen iyisi mi evden çıkmayacağın günler de bir kaç gün yağlı gez kafa derin doysun. bunu ara ara yap ama.
sanmıyorum
ayy benimde saçım hemen yağlanıyo hergün yıkıyom bir hafta yıkamayım sıkıp yağını çıkarıp yemeklerde kullanıyom :D
ahhh ahh ne çekiyosun ya
sorma kanka eve yağ almıyoruz benden faydalanılıyo :D
hahaha güldürdün beniii
:D:D
ben saçımdaki hafif kepek tabakasını kaldırıyorum altından yağ fışkırıyor parmağıma sıvı yağ dökmüşler sanki dermaderm diye bir şampuan önerdiler çok güçlü kepeği %100 önler dediler hiç bir işe yaramadı gene aynı bana tek çare doktor göründü anlaşılan özelede verecek para yok oda var
ben defalarca gittim yağa çare yok maalesef
benmkı seninkindende güçlü bir hastalık kepek değil bu ya çözemedm ne olduğunu mantar olabilirmi acaba kafamda beyaz beyaz tabakalar kaldırmamam lazımda kaldırıyorum tekrar çıkıyor şampuanı kullanıyorm duştan çıkıp ilk 1 saatte hiç bişey yok 2-3 saat sonra gene beyaz tabakalar beliriyor yüzümdede hafif var o tabakalardan soyuluyor traş olduktan sonra beyaz tabakalar cıkıyorkaşıyorum dökülüyor bu nasıl hastalık böyle
biran önce git kardeşim seninkisi mantar büyük ihtimal
ucuz nası gidebilirim bir yere sigortada yok en son 5 ay önce sigortalı bir yerden çıktım askere gidene kadar orda burada çalışıyorum 5 aydır, 3 ay sigortalı bir yerde çalışmazsan sigorta işlevini kaybediyomuş tekrar sigortalı işe girene kadar
o belli olmaz googleye esgm yaz gir müstahaklık sorgula orda yazar
hacı şakir güzellik sabunu süper yapıyor kiri yağı pası söker atar
Cevap
1Cevap
Kuru şampuan ya da pudra kullanabilirsiniz. Sürekli yıkarsanız saçınız daha çok yağlanır.2 güne bir yıkasanız daha iyi.
mecburluktan yıkıyorum pudra deneyeceğim
Saçların hangi renk? ona gore sana birsey onerecegim
Siyah
Eğer saclarin sarı ya da kumral olsa idi pudra kullan diyecektim evet bildiğin bebek pudrasi. Siyah saça nasil olur bilmiyorum ama belli belirsiz saclarinin gorunmeyen ara yerlerine dök ve tarakla tara braz elinle sacini karistr söyle goreceksin yag hemen emecek. hatta keske pudranin siyahi olsaydi. o zaman super olurdu bayanların kullandigi cok bronz alliklar var onlardan alip saclarnn yanlarna aralarna sureblrsn kendin dene bunları. Benim sacim da onleri ve yanlari yagli yan taraflarına bronz alligimdan frcayla braz yedrdm yağ mağ kalmadi
pudrayı söylediler zaten deneyeceğim çok teşekkür ederim
Nude Organics yağlanmaya karşı güzel bir şampuandır, Gratis'te ya da Watsons'da bulunabilir.
deneyim bir tşk.
oyle bir sorunum yok ama oneride bulunabilirim
saclarini soguk suyla yika siack su yaglandiriyor
Denedim aynı maalesef
Asla
Hayır aksine kuru
teşekkürler
Çok yikama saclarini, kas yapayim derken goz cikarmis olursun.
mecbur ama
aynen benim saçlarımda yağlıdır, 2 günde yağlanır hemen. ama bu iyi bişey geç yaşlanırmışız :D
kim diyo :)
Tam tersi aşırı kuru saçım var. Yağlansın diye çabalıyorum ama sonuç nafile. Hem saç yağlanması zekilik belirtisidir :)
Yok ya ahh keşke senin gibi olsam
Daha berbat birşey emin ol. En iyisi ortası :)
bulamıyoruz işte ikimizin birbirimizi dengelemesi lazım:)
İğrençleşmesen konu gayet güzrldi aslında. Herneyse, hayırlı geceler.
Bitkisek şeyler dene saraçoğlunun onun bir sebebi vardır mutlaka İyi Bir doktorA git
gittim defalarca
Hayir kayseri
not alayım istanbula geldiğimde giderim
Yazdim
ben saçımın 1 günde yağlandını gunde 2 kere yıkadımı bilirim. herkes sacını yıkamaya alıştırdınd yağlanıyo der yokkk arkadaş ne yaptıysamm olmadıı yine yağlanıyo yine yağlanıyo
Tamam sende bendensin. Ama artık hayatımı olumsuz etkiliyor
demii aniden bir yere gitcek olsak saçımız yağlı yani insanlar dışardan bakınca nme kadar pis dicek ama oyle değil :D sana önerim bebek pudrasını acil biyere gitceksen saçını çok az dök iyice tara beyazlıgı felan kaybolana kadar işe yarıyo ben acil işlerde böyle yapıyorum
Ouu tamam güzel fikir. Ama buna kalici bir çözüm bulmamiz lazım ya
malesefff :/ yaş kaç şu an 18-22 yaşları arasındaysan doktorlar normal bakıyo ergenlikten dolayı
22. Sanmiyorum normal olsun son bir yil içinde oldu. Senin yas kaç
Kuru sabunlar azaltıyor diye duydum
Ayni değişen bir şey olmadi
Bitkisel yaglar dene belki azalir
Denedim maalesef olmadi
Deneyim bir
Çokmu yaglaniyo ya
Acayip artık bıktım tiksindim sürekli yikamaktan yolculuk seyahat imkansız benim için:(
Benimde öyle iki gunde bir kesinlikle yikamam lazim :) ama karacigerin yagli calismasiyla alakasi olabilirmis gittinmi hc doktora
defalarca hemde ama normal sonuçlar
Yapcak bise yok. Bebek pudrasi kuru sampuan idare etceksin artık.
:(((
Erkeksin ya kisacik saclarin var yıka nolcak :) bide kız olsan hic cekilmez :D
ama bıktım ya valla bir yere gidemiyorum :(
blendax bitki özü?
Kullandim ayni..
Evet çünkü gunde 2 hatta bazen 3 kez yikamak zorunda kalıyorum yikamasam millet saçına yagmi surdun diyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar