Merhaba arkadaşlar, Birkac gündür basım birden dönüyor ve bayılacak gibi oluyorum birden her şey duruyor gibi oluyor sanki.. ve bugün wcdeyken de farkettim makattan kan geldi peçeteye ve daha sonrasında emin olmak icin yine baktım hatta tuvalete de aktı baya damlalarca.. sanırım baş dönmesi de bundan oluyor. hiç başınıza geldimi neden olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Buarada arkadaşlar ilişki falan yaşamadım arkadan onunla alakası yok.. rengi acık kırmızı renkte
Siz gibi sapık insanlardan her kelimede bi b*k aradıgınız icin sizden igrendigimden cevap yazmamışımdır okadar bilgilisin bu konuda demek ki sen almışsın arkadan
İnsanlara cevap vermememin sebebi sorumu güncellemiş olmam. Bu sayede herkese cevap vermiş olıyorum zaten çogu kişide Allah razı olsun güncellemeyi okudugu icin yardım etmeye çalışmış böyle ciddi bi konuda nasıl saçma sapan ‘demek arkadan almıssın’ diye yorum yapabılıyorsun günahımı alabiliyorsun Allaha havale ediyorum
Aman dikkat et. Lifli gıda tüketmiyorsan lifli gıda tüket, zeytinyağı iç. Daha da devam ediyorsa doktora görün. Hemoroid olabilir veya başka bir şey olabilir.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şu ara cok saglıksız besleniyorum maalesef ona da cok dikkat etmeliyim.. en iyisi yarında gcemezse ben bi doktora gideyim cok teşekkürler
Damla damla gelmesi hiç hayra alamet değil kesinlikle doktora gidip kolonoskopi yaptırmalısın Allah acil şifalar versin💕
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Amin amin. Evet bende gördügümde şok oldum ve çok korktum.. burada sormakta mantıklı degil belki ama korktugumdan soruyorum yarında bakacagım wc de hala varsa bi doktora görünecegim.. 🥺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aşırı yorgun musun
Çok uykusuz kalıp
Bir de ayakta durduysan.
WC de çok uzun oturma
Ilık suda 15 dakika otur
Rahatlatır
Çokta yorgun olmadım şu son günler aslında..
Cinsel ilişkiye girdin belli ki
Ohh olmuş
Girmedim diyorum gözlerin mi kör?
Okudum herkes sormuş cevap yazmamışsın
Sukut ikrardandır
Siz gibi sapık insanlardan her kelimede bi b*k aradıgınız icin sizden igrendigimden cevap yazmamışımdır okadar bilgilisin bu konuda demek ki sen almışsın arkadan
canım şey sana
En makul yorumu ben yaptım
Alttaki fiyaloglarını okudum
Sonra bunu yazdım
İnsanlara cevap vermememin sebebi sorumu güncellemiş olmam. Bu sayede herkese cevap vermiş olıyorum zaten çogu kişide Allah razı olsun güncellemeyi okudugu icin yardım etmeye çalışmış böyle ciddi bi konuda nasıl saçma sapan ‘demek arkadan almıssın’ diye yorum yapabılıyorsun günahımı alabiliyorsun Allaha havale ediyorum
Aman dikkat et.
Lifli gıda tüketmiyorsan lifli gıda tüket, zeytinyağı iç.
Daha da devam ediyorsa doktora görün.
Hemoroid olabilir veya başka bir şey olabilir.
Şu ara cok saglıksız besleniyorum maalesef ona da cok dikkat etmeliyim.. en iyisi yarında gcemezse ben bi doktora gideyim cok teşekkürler
Dediğim gibi.
Lifli gıda tüket, zeytinyağı iç biraz ve bolca da su tüket bir kendini gözlemle
Tamam deneyecegim mutlaka cidden cok korktum umarım geçer… cok sagolun
Geçer geçer korkma.
En azından teşhisini yapmışsın
Aynen öyle umuyorum.. saglık cok önemli cidden Allah herkese bol şifa versin. Cok teşekkür ediyorum sanada yardımın icin 😊
Damla damla gelmesi hiç hayra alamet değil kesinlikle doktora gidip kolonoskopi yaptırmalısın Allah acil şifalar versin💕
Amin amin. Evet bende gördügümde şok oldum ve çok korktum.. burada sormakta mantıklı degil belki ama korktugumdan soruyorum yarında bakacagım wc de hala varsa bi doktora görünecegim.. 🥺
Hemoroid veya kılcal damarlarında çatlak olabilir, kan kaybıda halsizlik yapar
Anal ilişki yasadinmi eger yasadiysan catlamis olabilr
Knk ayni şey banada oldu istersen yaz anlatiyim nr oldugunu
Buradan da yazabilirsin
Pek iyi bişey değil doktora gozuk
Ne gibi bişey bilgin var mı
Var ama doktora çık korkma
Basur olmussun hayırlı olsun
Cinsel ilişki yaşadın mı?
Çatlak var.
Çatlak niçin oluşuyor hiç başıma gelmemişti. Tehlikeli birşeymi?
Sanırım hemoroid... Doktora gitmelisin.
Hemoroid var mu?
Hayır
Kanama neden olabilir ki ya çatlak vardır ya da hemoroid anal ilişki yasamadi3 isen kuru kuru
Hayır yaşamadım çatlak neden oluşabilir tehlikelimidir?
Çatlak da sıkıntı kanka kaşınma yapar kanama yapar sürekli
Anladım çatlak olabilir o zaman bi doktora görüneyim cok teşekkür ederim
Bence de geçmiş olsun
Ürolojiye gözük
Kanın rengi nedir?
Acık parlak kırmızı renkte
Basur fissül ya da rüptür olabilir açık kırmızı olması çıkışa yakın olduğunu gösteriyor. Tuvalet yaparken zorlandığın oldu mu?
Hayır zorlanmadım açıkcası bu yüzden şaşırdım zaten… o saydıkların nelerdir basur olacagını sanmıyorum hiç yaşamadim şimdiye kadar.. diger saydıkların nedir acaba tehlikeli şeylermi?
Sağlık çalışanıyım istersen yaz yardımcı olmaya çalışayım
arkadan mı aldın