Tedavi görmek istiyorum, sanırım yararı varmış hala. Ancak çok büyük riskleri var. Kalp hastalıkları riski neredeyse 2-3 katına çıkıyor, Kalp krizinden ölme ihtimali hayli artıyor, ömür ciddi manada kısalıyor. Daha saymadığım birçok riski var. Zaten pek bir yakışıklılığım yok bari boyum uzun olsun diyorum, tüm bu riskleri almaya değer mi?
Cevabın nedir?
kardeşim 25 yaşında felan olsan neyse derim ama 18desin daha gelişme çağındasın? bende 18im ve halâ boy atıyorum inan bana 2 sene önce felan 150-160 lardaydım şu an 181im. ben baskete felan gitmedim ama sen yazıl inan faydasını görürsün boş bulunduğun anda zıpla sanki yukarıda bişey varmışta onu yakalamaya çalışıyor gibi zıpla emin ol çok farkını göreceksin. bu sene üniv gidiyorum gidince üniverstenin spor salonuna yazılcam fitness için bunun yanında barfiks çekicem. benim lise arkadaşımda 1.5 senedir spora gidiyor çocuk benden kısaydı şu an 186 felan ve hayvan gibi vücut yapmış inan çok kıskanıyorum o yüzden pes etme ameliyat felanda olma dediklerimi yap. ha fitnese gidecem dersen ağırlığın altına girme o boya ters tepki yapar ve gelişme çağında oldugun için kemiklerin eğrilmesini saglar. oyüzden yapacakların şunlar; "basket, fitnese git barfiks için, boş zamanlarında zıpla" ve daha çok şey yapabilirsin ama yeterki pes etme ve gerçekten boy atacağına inan, inanırsan herşey olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılUmarım kardeşim... Bu sene yazılıcam bir spor salonuna.
Soran+1 yılÖnerilerin için sağol.
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeşim bende depresyon geçirdim , bence sende depresyon geciriyosun hayatın bir boslukmus gibi geliyor sana , ama değil. bu hayat boş öbür hayata hazırlan derim ama senin için ne ifade eder bilmem fakat şunu söylerim bu durumu atlaticaksin merak etme kendine yeni meziyetler edin mesela vücut gelistir deli gibi çalış derdini unutursun hem özgüvenini geri kazanırsın ya da dövüş sporlarıyla çok sıkı çalış aynı şekilde kimliğini yaratirsin , inan spor yapmak ter dökmek ve uğraştığın şeyde geliştiğini görmek kadar keyif veren bir şey yok benim için en azından bence bir dene hayatın önem kazanır bir amacın olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılVücut geliştirdim bir ara 1-2 sene önce. Aşırı olmasa da bayağı güzel görünüyordu fiziğim. Dalga konusu oldum, yürüyen üçgen peynir lafı vardır ya. Derinden hissetirildi bana. Şu an bu kiloyla 70 kilo göbekli bişeyim. Öbür taraf maalesef benimm için lusiferin yanı. Hatta ondan daha aşağıda özel bir yer hazırlanıyor olabilir. Tek dileğim bu hayatı yaşamaktı, yaşayamıyorum. Yalnızlık kelimesi var ya, sadece kelime değilmiş bunu gerçekten hissediyorum. Depresyondayım belki ama bundan kurtulmam için de şakaktan girecek bir kovan gerekli. Ona da cesaret edemeyecek kadar korkağım...
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır değmez hemde hiç çünkü sana şöyle diyeyim ben 148 im. Eskiden bende çok kötü hissederdim en yakın arkadaşım 168 ve onun yanında yürürken hep keşke topuklularımı giyseydim derdim. Ayrıca o çok da güzel bir kızdı sarışın mavi gözlü zayıf bir kızdı. Bende kıskanıyodum baya. Sonra boyum uzamıyıcak ama kendimi farklı yönlerden geliştirebilirim dedim saçlarımı kestirdim rengini değiştirdim kaşlarımı aldırdım. Demeye çalıştığım boydan değil de farklı tönlerden kendimi güzelleştirmeye çalıştım. Fiziğim için spora başladım. şu an hala kısayım ama özgüvenim yerimde. Minyonum. Ama bütün arkadaşlarım tatlı olduğumu düşünüyo tersini de düşünemezler çünkü ben öyle düşünüyorum boyumu hiç takmıyorum. Sevgilim 175 topuklu giysem bile aramızda baya boy farkı var. Sorun etme kendini o boyunla kabul et ve insanlara ettir , Bide bizim sınıfta bir çocuk var boyu kısa onun da 164 filan ve çocuk hep 170 boyundaki kızlarla çıkıyor asla bir kere olsun boyu yüzünden üzüldüğünü görmedim sende üzülme
05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Kendini örnek göstererek açıklamaya çalışmanı anlıyorum ama sen bir kızsın. Tamam bir kıza göre bile kısasın ama sorun şu ki kızlarda boy kısalığı çok çok önemli bir sıkıntı değil. Ama bir erkeğin bu boyda olması, gerçekten büyük sıkıntı. Hele de benim gibi takıntılı bir herif için. Kendimi tipsiz buluyorum, kısa boyluyum, ve şu iç güzellik dedikleri şeyden de bende yok. Nereme bakıp mutlu olabilirim ki. Her nefes alışımda ölmeyi diliyorum. Sana da soruyorum. Önce düşün ve cevap ver. Bu boyda, tipsiz, özgüveni yerlerde, karakterini oturtamamış, çevresi tarafından sevilmeyen, yalnız bir insan yaşasa ne olur yaşamasa ne olur? Sence böyle birinin ölmesi, yaşamasından daha mutluluk verici değil midir kendisi için?
Cevap sahibi+1 yılEvet haklısın kızlar da kısa olabilir ama 148 de normal değil 5. Sınıfa giden kardeşimle aynı boydayım herneyse. Sende boyu posu bırak özgüven sorunun aşırı derecede var. Tipsiz olup olmadığını bilmiyorum ona bişey diyemem. Boyun da abartılacak gibi değil dediğim gibi hernekadar kız olsam bile kız kardeşimle aynı boydayız ve o beşinci sınıfa gidiyor. Karakterinin oturması için kusurlarına odaklanmayı bırakman lazım. Çevren tarafından sevilmiyo olmanın sebebi de kendini sevmemen. Yanlız olmak senin seçimin. Sana birkaç formül verip yardım etmeye çalışıcam ben de kendime uygulardım eğer içindeki bazı malzemelere alerjim olmasaydı. Sana mucize yaratamam ama 5 cm gibi bir uzama konusunda yardım edebilirim. Ama şunu unutma hiç kimse karamsar ve içine kapanık biriyle beraber olmak istemez. Yani eğer sen bile kendini sevmiyorsan insanlar neden seni sevsin. Her sabah aynaya bak ve güzelliklerine odaklanmaya çalış. Herangi birşeyden başla mesela burun deliklerim ne kadar uyumlu gibi
Cevap sahibi+1 yıl-şeyler bile olabilir , onlardan başla devamı gelir. Ama mutlaka hergün kendine bir iltifat et. Bu sana inan fayda sağlayacak. Daha sonraları için de bir psikoloğa gitmeyi düşünebilirsin bence senin sorunun psikolojik. Önce de dedim yüzünü bilmiyorum. İçim kötü demişsin ama öyle olduğunu düşünmüyorum bana kibar ve nazik biri gibi geldin sadece kendine güvenin yok onu da kazanmak senin elinde. Şunj da unutma dünyadaki tek kısa boylu insan sen değilsin böyle olmayı da sen seçmedin o nedenle kimse seni yargılayamaz kendin olursan hayatı yaşamayı ve yanındakilere yaşatmayı bilirsen herkes seni sever. Dış görünüş bunu gerçekten söylüyorum ki insanları etkilemenin %50 diğer yarısı hal ve haraketler. Asla ölmeyi dileme çünkü çok saçma boyun kısa diye mi ölüceksin o zaman belli bir kusuru olan herkes ölsün. Dünyada adam kalmaz. Takma kafaya anı yaşa çünkü günler sayılı üzülerek takıntılı bir şekilde yaşayamazsın
Cevap sahibi+1 yılwww.boyuzatmax.org/.../ böyle bir kitap var
Cevap sahibi+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=_6Mbnft83aM bunu hergün uygula zaten erkekler 21-22 yaşına kadr uzamaya devam ediyor o yüzden aşırı sağlıklı beslen fayda edecektir. Bahsettiğim formül de cinseng boy uzatma formülü
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet gerckten baya kisasin seni uzmek icin soylemiyorum bunu sen de biliyorsun... Ben de kisayim ama sen erkeksin. Sana tek bir tavsiyem boy uzatma ameliyatini ol! 170 175 rahat olursun.100-150 bin civarinda ulkemizdeki bu konuda en profesyonel kisiye ameliyatini yaptirabilirsin. Tehlikeli falan deme teknoloji ilerlerken sadece teknik aletlerle ilerlemiyor ;) boy uzatma da baya ilerledi ve ameliyat olan insanlarla da konustum cok az agri disinda bir sikinti yok. Durumun varsa hic dusunme derim...
12 Yorumla
Soran+1 yılDestek için teşekkür ederim, cesarete ihtiyacım var.
Cevap sahibi+1 yılBak internete gir arastir korkakligin luzumu yok boyle disari cikmaktansa gir ameliyata gec olmadan hayatina yeniden yon ver.. Geri donusu olmayan bir riski yok. Test risk o demirlerin takildigi yerde iltihaplanma olmasi ozaman da zaten aleti geri cikartiyorlar. Ben yeterince arastirdim ailem izin verse simdi gider olurum neden cunku cook iyi sonuc almis insanlar var hatta bak sana da foto atayim https://hizliresim.com/aB59Ez bu ameliyat sonrasi. https://hizliresim.com/662gmv buda demirler cikarildiktan sonra. Valla kardesim imkanin varsa h8c dusunme derik git istanbula Haci Kutlu yu bul bir konus sana riskleriyle beraber bilgi veriyor hatta sitesine de girebilirsin
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılRisklerini saydıktan sonra değer mi diye soruyor musun bir de? Elbette değmez. Bu fani dünyada her şey geçici iken, bu imtihanlara sabredip kendimiz için avantaj haline getirmek yerine neden durumumuzu daha fazla zorlaştıralım ki? Bende 1.55 boyundayım, benim de moralim bozuluyor üzülüyorum bazen ama sonra ne kadar saçma düşünceler içerisinde olduğumu farkediyorum. Herkesin boyu selvi gibi olacak diye bir kaide yok ki. Rabbim böyle layık görmüş böyle yaratmış bizleri, isyan edersek kazanan değil, kaybeden oluruz. Ne olursa olsun Allah sabredenle beraberdir.
28 Yorumla
Soran+1 yılBen herzaman kaybeden oldum, olacağım... Beni yaradışı bile bir hata. Benim öbür dünyam yok. Olmayacak! İki tarafta da eziyet var anlayacağın. Eğer hayallerimdeki gibi birisi olsaydım yine gideceğim yer belliydi. İki ucu b*klu değnek benimkisi... Tek isteğim bu dünyayı yaşamaktı. Onun tadı damağımda kaldı...
Cevap sahibi+1 yılSen beyninin içinde bir karmaşa ve çıkmaz halindesin şuan. Boyunu sorun ediyorsun ama bence şuanki asıl problemin arayış içerisinde olman ancak bir sonuca ulaşamaman. Anladığım kadarıyla karşılaştığın zorluklarla başetmek yerine "Ben bunları hakedecek ne yaptım? Neden benim başıma geliyor bunlar." diye düşünüp isyan halinde olmak. Hakikati bulamadığından çıkmaza düşmüş ve kendini Rabbine yaklaştırmak yerine hepten kopup gitmişsin. Yanlış yapmışsın kardeş, Allah tekrardan doğru yolu bulmak nasip etsin inşallah
Soran+1 yılYukardakinden yardım geleceğini sanmıyorum ama. Dediğinin çoğu doğru. Hz. Muhammed der ya bu dünya onların olsun, ahiret bizim. Ahiret hiçbirzaman benim olmayacak. Ama işin garibi bu dünyam da yok? Neden yaratıldım? Herşeyi, tüm gaybı bilen Allah. Benim sonumun cehennem, bu dünyamın da böylece eziyet olduğunu bile bile neden yarattı? Merhametinden mi yoksa gaddarlığından mı?
Cevap sahibi+1 yılAllah merhametlilerin en merhametlisidir. Rabbim seni yarattı ama sana kendi seçimlerini yaşayabilmen için hür bir irade de verdi. Herkes kendi yaptığından mesuldür. Ne benim işlediğim sevabın sana bir faydası var ne de senin işlediğinin bana. Hem sen neden ümidini kesiyorsun ki? Senin yaptığın kolaya kaçmaktan başka bir şey olmaz o halde. Sen diyorsun ki Allahım madem bana bu kadar dert verecektin beni neden yarattın öyleyse? Böyle deme işte. İsyan etme. Sanıyor musun ki dert yalnızca sende var, dert herkeste var. Güzelinde de çirkininde de, zengininde de fakirinde de. Rabbim sana diyor ki, kulum dünya mutlu olmak yeri değil, ben sana dert verdim ki sen beni daha çok anasın, daha çok yaklaşasın. Sen diyorsun ki, Hayır Rabbim ben bu dünyada cefa çekmek istemiyorum seni de istemiyorum. Olur mu bu böyle, sen böyle söylersen kalbin huzur bulur mu mutmain olur mu hiç? Ne diyor ayette "Muhakkak her zorlukla beraber bir kolaylık vardır."
Cevap sahibi+1 yılSen hiç kolaylığa ulaşmaya çalıştın mı? Yahut kolaylığa nasıl ulaşılır öğrenmeye çalıştın mı? Diyorsun ki ben cefa çekiyorum uğraşmak istemiyorum cehenneme gidip yanmaya da razıyım. Hiç böyle olur mu be kardeşim. Bak kendimden örnek vereyim. Ben sendende küçüğüm 17 yaşındayım henüz. Lise okuyordum kendi rızamla bıraktım anladım bu dünya hayatının boş ve geçici olduğunu. Dünya zevkleri arkadaşlar gezmek tozmak yeyip içmek artık bana o kadar boş geldiki ne yapsam diye düşünmeye başladım. Sonra kesin karar verdim bırakıcam okulu diye. Bıraktımda geçen sene. şu an hafızlık yapıyorum ve canı gönülden söylüyorumki Kuranımdan başka hiçbir yerden zevk alamıyorum. Nefsim zorluyor elbette, dertlerimde oluyor. Ama insanız biz ya kuluz. Bu dünyaya geldik elbet bir vazifemiz olacak. Bunu farketmemiz için de karşımıza zorluklar çıkacak. Sabremeden dua etmeden nasıl aşalım ki biz bunları. Yani demem o ki dünya fâni ahiret bâki. Nasıl yaşarsak öyle ölürüz, nasıl ölürsek öyle diriliriz vesselam.
- +1 yıl
Hafız adayı veya hafız arkadasimiz mükemmel bir yorum yazmis.. bence en iyi cevap secilsin.. hem konuyla alakali hem de diger konularda olsun.. hocama derdimi bende anlatmak istiyorum.. bana mesaj atarmisiniz lutfen..
Cevap sahibi+1 yılBen hoca değilim ki öğrendiklerimi yaşamaya ve tebliğ etmeye çalışan aciz bir kulum. Özelden mesaj atmıyorum kusura bakmayın
- +1 yıl
canım olum sen cehheneme gidecem diyorsun hiç korkmuyorsun ve nereden biliyorsun evet peygamberimiz öyle demiş ama hayatı kötü olup cehenneme giden de var hayatı iyi olup cennete gidende var moralini bozma kendini rahatla bende 160 ım bakımlarını yap özgüvenini arttır konserlere git eğlence mekanlarına git lunaparka git yap yani boş ver sevgilin olmasına gerek yok ( bu arada benim de yok hani birsöz vardır dışarıdan bakana her şey kolay gelir benim de manita yok o yüzden seni anlıyorum bırak be bro onlar gelsin her gelende isteme bu arada. Yani boş ver olsada olur olmasada olur evcil hayvan al stres atacağın bir şey al mesela playstation xbox vb. Evde kendince spor yap evcil hayvan almak istersende chiavava ve pomerian çok tatlı uysal öneririm
bak kardeşim seni seven senin boyuna posuna bakmaz eğer bakıyorsa zaten sevmiyordur demektir
bende de tip yok benimde yaşım 18 boyum 1.86 fakat senden bir farkım var mı? tabi ki hayır değil mi?
önemli olan iyi bir insan olabilmek inan boy pos güzellik gelir geçer yeter ki tertemiz bir kalbin olsun02 Yorumla
Soran+1 yılBende o iç güzellikten de yok be hocam... Hem korkak, hem ikiyüzlü, hem şerefsiz, hem de tipsizin tekiyim. Yaradılışım bir hata. Varlığım sadece bana eziyet.
- +1 yıl
Helal la sana yeminle takdir ettim gözümden yaş geldi lan😥 duygulandım helalin var kral
İnsanlar seninle alay ediyorlarsa bu onların ayıbı. Kafana taktığına değmez gerçekten. Kulak asma diyeceğim zor biliyorum ama bırak kendi sefilliklerinde boğulsunlar. Tedavi olaylarına falan sakın girme hala gelişme çağındasın sen. Hayatını riske atmaya değmez. Olduğun gibi mükemmelsin :) Bruno Mars- Just the way you are da sana gelsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bu kadar basit olsaydı... Yine de teşekkür ederim. İçtenliğin için :)
+1 yılkanka ben 190 ım boy konularında uzman sayılabilecek biriyim ve şimdi sen tedaviye başlasan senin ayağına koluna kemiğine çivi takacaklar yok estetik oalrak olursan yine çivi takacaklar ama daha kısa sürecek boy uzatma ameliyatı olsan bile en fazla 175 e kadar uzayabilirsin o yüzden kendinle barışık ol yeter.
06 Yorumla
Soran+1 yıl175 bile bi'şey hocam. Biliyorum uygulamaları. Sıkıntı... Ama işte ne yapayım. Böyle de olmuyor, öyle de...
- +1 yıl
karar senin sevdiğin kızın boyu kaç bu arada merak ettim.
Soran+1 yıl172
- +1 yıl
değmez bence aga. şimdi sen oldun diyelim 175 peki ya o kız yine istemezse? boşver ama karar senin yinede boy uzatma ameliyatı olup memnun kalanlarda var.
- +1 yıl
zaten dış görünüşe önem veren kız daha iyisini bulduğunda herkesi bırakabilir değmez.
Soran+1 yılHaklısın, düşünüyorum...
+1 yılBence hayatta boy, tip vs.. bence kitap okumaya basla.. ozguven eksikliği n var.. kendine haksızlık yapıyorsun. . bastan kaybetme psikolojisini at uzerinden.. boyunu uzatman zor olabilir ama digerlerini degistirmek senin elinde olan bir sey..
01 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüven eksikliğim aşırı derecede var. Toplum içinde neredeyse rahat konuşamıyorum bile. Kitap okumayı çok denedim. Bir türlü sonunu getiremedim. Dedim ki film izlicem, o da olmadı. Hocam boy tip vs her anlamda önemli ama iç güzelliğinin yanında devede kulak. Bende o iç güzelliği de yok maalesef içimde dışımda b*ktan.
Kardes hic dusunmuyomusun hayatta senden kotuleri war elin ayagin saglam biraz sukur et saga sola guzel gorunupte napacan boswersene wardir allahin bir bildigi onemli olan kalp quzelligi hem 1.60 boy kisa sayilmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet var hayatta benden kötü durumda olanlar. Peki neden zihniyetimizi hep aşağılara kilitliyoruz? Kötü dürümda olan varsa, iyi durumda olan da var değil mi? Hem de çok daha iyi durumda olan... Kalp güzelliği önemli dediğin gibi ama bende o da yok maalesef. Ne iç güzelliğim ne de dış güzelliğim var. Anlayacağın kaputta b*ktan, motor da...
Soran+1 yılHayallerim tam olarak bu değil zaten ama o da olsa yeterdi. Bir de yanında bol para... En azından yalandan da olsa, çevremde insanlar olurdu, yalandan da olsa şimdiki gibi gerçek bir yalnızlığı çekmezdim...
Soran+1 yılHaklısın dahasını da verebilir. Daha ağırını, daha zorunu. Ama neden peki? Sadece şükretmiyorum diye mi? Ben net bir şekilde ahiretten bişey ummadığımı, cehenneme razı olduğumu, sadece bu dünyamın hayallerimdeki gibi olmasını istediğimi çok belirttim O'na. Maalesef çare olmadı bana. Gazzede 3-5 yaşında ölen çocuklar var ya. Bazen diyorum ki keşke onların yerinde olsaydım. Ne aklı eriyor, ne de herhangi bir suali var öbür tarafta. Onlar da bu dünyalarını yaşayamadılar ama ellerinde garanti cennetleri var.
hangi tedavi yöntemi büyüme hormonu diyorsan onun bir zararı yok uzama ameliyatından bahsediyorsan onunda belli bir sinirdan sonra kalbr zarari oluyo oda söyle kemik yapina ve kas yapina bağlı bişey
06 Yorumla
Soran+1 yılBüyüme hormonun bu zararları olduğunu doktordan dinledim.
Soran+1 yılBüyüme hormonuyla mı tedavi oldun? Kaç yaşında başlandı. Ve ne kadar uzadın? Faydasını ciddi manada gördün mü?
Soran+1 yılteşekkür ederim.
Degmez seni sevennkiz yuzunden kalp krizi gecir gecireceksen
02 Yorumla
Soran+1 yılSeven olmadı, olmayacak. Tanrının bir hatası ya da gaddarlığı olarak doğdum. Yalnız yaşayıp yalnız öleceğim. hem bu taraf hem de öbür taraf bir eziyet olacak benim için.
+1 yıll*n mdmcxnxn guldurmeyin gece gece ncncnxnnx malmisiniz ne boyundan bahsediyon ilerde buyursun. Paca actirmiyorsun kardes eski halini ozliyecegin gunler olabilir
00 Yorumla
+1 yılSacmalama tabikide degmez ya. Birak seni o boyla o tiple begensinler begenmeyen sktrsn gitsinler
03 Yorumla
Soran+1 yılBeğenen yok maalesef :) Yalnızlık gerçekten çok zor. Her manada... İnsan yalnız olmaktansa, yakışıklı uzun boylu ve paralı olup, yalandan da olsa etrafında birileri olsun istiyor. Yalan sevgi bile, gerçek yalnızlıktan iyidir sanırım.
- +1 yıl
Hyr bence sacmalama kisa boylularla cikanlarda var.
- +1 yıl
Nerde oturuyorsun lan hangi şehir gel hunharca eğlenelim ya da kız bulayım sana
+1 yılShakira ile ayni boydasin ahahaha kız olsan kayardim
04 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi şerefsizler beni bu takıntılı hale getirdi maalesef.
- +1 yıl
Doktor a git keko
- +1 yıl
Tsk
Değmez. O kadar kısa kız var. Elbet kendine göre birini bulursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma işte bu dediğin bir mecburiyettir, oysaki ben sevdiğimle birlikte olmak istiyorum ve sevdiğim kız benden uzun...
Soran+1 yılO zaten beni baştan reddetti, çeşitli nedenlerden dolayı, ama boy da bir nedendir sanırım. Ve eminim ki her kız bunu önemser...
+1 yılAsla. Sakın aklından bile geçirme. 130'luk kızlar dahi var. Bu kadar dert etme.
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama, ben boyumun bana koyduğu engelle sınırlanmak isteniyorum, 150 civarında çok kız var ama ne önemi var? Benim sevdiğim kız, benden uzun boylu. Düşün ne halde olduğumu...
- +1 yıl
Boşver l*n ne olacak. Şu anda resmen içimi dökeceğim. Ben de 160'ım boşver ulan devede de boy var. Tamam bak yalan teselli vermeyeceğim kısayız ikimizde. Ama olsun. Boşver. Devede de boy var. Hem uzun olmamak ve kusurlu olmak senin için avantaj. En azından 190 boyuna kaşına gözüne aşık olmadıklarını bileceksin.
Soran+1 yılAvantaj konusunda gerçekten haklısın. Ama bir de şöyle düşün; sen bir kız olarak 160 sın bense bir erkek. Sence hangimiz kısayız? Hangimiz daha kötü durumdayız? Ayrıca çözümleyemediğim kişilik sorunlarım da var, ben de bir nebze dış görünüşten umut bekliyorum işte...
- +1 yıl
Sen tabii ki daha kötü durumdasın ama kişilik sorunların için uzman desteği almanı öneririm.
Soran+1 yılİşe yarayacağından şüpheliyim ama destek alacağım...
- +1 yıl
Bende aynen ama aynen böyle düşünüyordum kısıtlı kızlar falan sonra kafaya takmamaya başladım uzun olunca belki daha kötü olacak kaza geçireceksin veya hasta olacaksın ya da kız veya kızlarda gelmeyebilir
+1 yılkardeşim Allah seni öyle yaratmış kendine yazık edersin çok büyük günahı var herşeyi kafana takma herkezin bir kaderi vardır ve onu yaşar
05 Yorumla
Soran+1 yılHocam derdim günah değil, zaten öbür tarafta ayırttım ben vip biletimi cehenneme. Bu dünyam hayalimdeki gibi olsun istedim, olmadı...
- +1 yıl
cenneti de cehennemi de Allah bilir sen ona karar veremessin onun için haline şükret sen daha kötüleride var bu dünyada
Soran+1 yılCenneti cehennemi kul yaptıklarıyla belirlemiyor mu? Ben en hasından cehennemliğim. Kendimi kandırmak yerine gideceğim yeri bileyim. Benden kötü durumda olanlar var. Ama iyileri de var değil mi? Yok olmayı isterdim. Ya da gazzede ölen 3-5 yaşındaki çocukların yerinde olmayı. En azından sorgusuz sualsiz cennete girişim olurdu. Böyle olunca iki taraf da cehennem be hocam.
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun ne diyeyim
Soran+1 yılYardım pek uğramıyor ondan ama, sağol yine de.
değmez kanka 3 günlük dünyada ha uzun olmuşun ha kısa ömründen kısmaya değmez
02 Yorumla
Soran+1 yılOrada da sen haklısın bro. Ne yapacağımı şaşırdım ben de.
Gizli Üye(30-35)+1 yılVarsın kısalsın uzun yasayıp ne yapacan nasıl olsa kalanlarda gelecek peşinden...
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu kafadayım ama, benim bulunduğum yerden karar vermek bu kadar basit değil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılGizli topuk ayakkabılardan kullan 7 cm filan uzun gösteriyo
01 Yorumla
Soran+1 yılBu boydayken 7 santimin pek faydası olmaz sanki ama geçici bir çözüm gibi. Araştıracağım. Teşekkürler
Şey rica etsem o yöntemin adını paylaşır mısın?
07 Yorumla
Soran+1 yılHormon tedavisi ve boy uzatma ameliyatı adı altında 2 yöntem var. Araştır biraz, bulursun...
Soran+1 yılYaş kaç?
Soran+1 yılEvet. Umarım bir çare olur sana da. boy kaç bu arada.
Soran+1 yılBirader kusura bakma ama derinden sövgülerimi iletiyorum sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence değmez. Kaç yaşındasın doğruyu söyle?
02 Yorumla
Soran+1 yıl18ime yeni girdim. ama büyüme kıkırdakları kapanmamış henüz. Bir ihtimal tedavi şansı olabilir belki.
Cevap sahibi+1 yılTedavide riskli ama bence değmez. Bende kısaydım hemde gerçekten tavana ulaşmaya çalış tavana ulaşmaya çalışacak şekilde zıpla ama ellerin gergin bir şekilde yukarı baksın süt yoğurt ayran bolca tüket ve sade olmasına dikkat et. Bide bir tanıdığım bana aktardan uzamax diye bişey aldırmıştı ondan al. Ama bu riskleri bu olan bişeyi sakın ha yapma
değmez canından kıymetlimi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kıymetli aslında...
300 spartaliyi ne zaman izlesin mi en son
00 YorumlaDeğmez tabi seni seven olduğun gibi sevsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama bu kadar basit gelmiyor bana. Böyle düşünemiyorum... Ya zihiyetim değişmeli ya da bayum uzamalı, yakışıklı birisi olmalıyım. Ama maalesef şu an bu durum benim için iki ucu boklu değnek...
nasıl bir çözümü var?
02 Yorumla
Soran+1 yılHala tam anlamıyla bir doktora görünemedim ama. Biri ameliyat diğeri de hormon tedavisi, hormon tedavisi bu yaşta geç olabilirmiş sanırım, ameliyat son çözüm kalıyor onda da çok fazla ağrı var maalesef.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim boy 180 de ne oluyor tip olmadıktan sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılHocam işte bende hem tip yok hem de boy kısa. Heryönden ölüyüm ben.
+1 yılHayir yapma bence.
011 Yorumla
Soran+1 yılKendimi çok kötü hissediyorum ama. Ruh sağlığım zaten sıkıntılı, bir de bu kısalık, iyice deli ediyor beni. ömrüm boyunca yalnızdım. Sevdiğim kız hep 180-190 erkeklerle birlikteydi. Takıntı yaptığım daha bir çok şey var bu durum da cabası. sırf bu nedenlerle dinimi kaybettim ben...
- +1 yıl
Bende 160 im kisayim napalim. Boyle yaratilmisiz. Beden gecici.
Soran+1 yılSen bir kızsın bense bir erkek. Bir erkek için bu çok kötü bir durum. Hele de benim gibi aşağılık psikolojisine sahip birisi için. Hiçkimse bu boyda ve tipsiz biriyle birlikte olmak istemez, olmaz...
- +1 yıl
Benden kisa bir abi var tanidigim gayet guzel esi var ve mutlu bir yuvaya sahipppp.
Soran+1 yılÇok güzel bir istisnaya rastlamıştır. Ve kalbindeki güzelliği hissettirmiştir. Bende ne iç güzelliği ne dış güzellik ne de herhangi bir yeti var. Yaradılışım bile bir hata! şu an yaşıyor olmam sadece bana eziyet. çevremde önemsendiğim hiçkimse yok. Kahretsin ki intihar edemeyecek kadar da korkağın tekiyim.
- +1 yıl
Bir psikolağa git lutfen.
Soran+1 yılGideceğim, ama çare olup olmayacağı meçhul. Aslında bana gereken cesaret, biraz cesaret...
- +1 yıl
Ne cesareti?
Soran+1 yılŞakaktan girecek olan kovanı oraya gönderebilme cesareti...
- +1 yıl
Sacmalama :(
Soran+1 yılSaçmalıyorum zaten nerde arar bende o cesaret :). Sadece şunu düşün ve soruma cevap ver. Bu boyda, tipsiz, her manada yalnız (arkadaş, sevgili, eş, dost), adam gibi adam tabirine uymayan şerefsizin teki. Sence yaşaması ne kadar önemli? Var ya da yok, ne farkeder ki?
Yaşın kaç kardeşim?
08 Yorumla
Soran+1 yıl18e yeni girdim. Kıkırdaklar henüz kapanmamış.
Soran+1 yılHa işte o da olmuyor. O boydaki kızların bile gözleri yükseklerde. Ama sırf bu da değil zaten problem, boy kısalığım sadece bir tetikleyici oldu herşeyin üstüne.
Soran+1 yılmaalesef. ama çare aramaya devam edicem...
Soran+1 yılbu bahsettiğim tedaviyle çaresi var. hormon tedavisi ve işe yarıyormuş.
Saçmalık değmez.
04 Yorumla
Soran+1 yılBoyun kaç hocam?
Soran+1 yılSağol. İçtenliğin için. Bir an sanki mutlu oldum sayende.
+1 yıldeğmez
04 Yorumla
Soran+1 yılBoyun kaç hocam?
- +1 yıl
176 falan sanırım
Soran+1 yılaramızda 15-16 santim fark var. Ben de zaten korkularımdan, değmeyeceğini düşündüğümden yapamadım bu zamana kadar. Ama artık canıma tak etti. Belki sen de kısa buluyorsundur kendini ama bir de beni düşün be hocam? 160 boyunda erkek. Erkekliğimden utanıyorum artık...
- +1 yıl
ben de bir dönem kısa bulmuştum ama çok takılacak bir şey değilmiş. ayrıca başka biriyle kıyaslamaya gerek yok belli bir standardı yok ki sonuçta bunun
Basket oyna
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026