Şimdi henüz bir hekimle görüşmedim. Memelerin ayrık olmasının daha iyi veya daha kötü bir etkisi oluyor mu? Ben küçük bir implant istiyorum bu neye göre belirleniyor? Omuz genişliği mi yoksa sırt ölçüsü mü?
Güncellemeler
+1 yıl
Yaptırayım mı diye sormadım :/ Bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim
Profilim saçma sapan olsa da bwn de doktorum. Çok fazla gezmene gerek yok. Ameliyat olup olmayacağına karar vermek için ve kafandaki sorulara cevap almak için içüne sinwn bi uzmana git muayene ol bence. Sonrasında kafanda oturur konu. Ve o zaman ameliyat kararı verirsen doktoruna karar verirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bilmem okadar şeye değermi? benimde aşağı yukarı aynı zamanla büyürmüş
Ben de fiziksel olarak özgüven eksikliği yaratıyor
hımm anladım
Göğüslerimden çok memnunum, her geçen gün memnunluğum artıyor yani gerek yok ve erkeğim tabii.
Kadınlarda küçük meme erkeklerde penis boyu... kafamda deli sorular.
Bu vücudu ısmarlama almadık ki neden kendinizle barışık olamıyorsunuz?
Kendimi daha iyi hissedeceğim yaptırırsam. Bu kadar basit
Yap ozamn ne diyelim meme senin memen.
Hastaya göre belirleniyor. Hasta isteği de mümkünsw dikkate alınıyor. İyi bir plastik cerahi uzmanı ile görüşebilirsin.
Çok fazla doktor doktor gezmek istemiyorum. Az çok kafamda belli olsun öyle doktora gideyim istiyorum
Profilim saçma sapan olsa da bwn de doktorum. Çok fazla gezmene gerek yok. Ameliyat olup olmayacağına karar vermek için ve kafandaki sorulara cevap almak için içüne sinwn bi uzmana git muayene ol bence. Sonrasında kafanda oturur konu. Ve o zaman ameliyat kararı verirsen doktoruna karar verirsin.
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim. Umarım gönlünce olur her şey.
küçük olsun evlen doğur emzir sonra bakarsın benim arkadaşımında 75 di şimdi 90 oldular
Çocuk düşünmüyorum
siz büyütmekmi istiyorsunuz
Evet
ben hastanede çalışıyorum yaptıranlar var bazıları memnun bazıları değil sizi psikolojig olarak rahatlatacaksa yaptırın
Kaç beden ki küçük diyorsun dekolte için ayrık güzel dekoltesi oluyor
Ben yerinde olsam dokundurtmam ne kadar küçük olursa olsun ne olacak sanki
İlerde problem yaşama doğalı varken boşuna yaptırmış olursun
Ben düşünüyorum yaptırmayı
Yapma kanka ya kuçük göğüs daha güzell hem😊
Peki sen bilirsin pişman olmazsın inşallahh
Ben sevmiyorum?
Neden peki
Kadınsı bulmuyorum şu an ki şekliyle
Yapma sana ole geliyo onlar öyle çook tatlı
Şimdi tam olarak senin nasıl?
Küçük ve ayrık.