Yks hazırlık öğrencisiyim selectra kullanıyorum bırakmalımıyım?

Merhaba ben bugün devlet psikatrisine gittim odaklanma ve dikkat dağınıklığı için ve aynı zamanda bu aralar sürekli ağlıyorum sınav stresinden dolayı çok çabuk sinirleniyorum kitaplarımı parçalıyıp atmak istiyorum ama sonra sakinleşmeye çalışıyorum bu sebeple doktor bana 25 mg lık selectra yazdı ve yarım kullanmamı söyledi dün akşam saat 7 8 gibi içtim o gün derslerden dolayı sabahlamıştım sonra hastaneye gittim 3 saat flaan uykuyla duruyordum ama ilaç uykumu kaçırdı normalde ben 10 saat flan uyurum en az sürekli uyku halindeyim aslında ve uykum geliyor ama sabah erken kalkmak için 10 da uyudum ve saat 1.40 gibi uyandım ve gram uykum yok. aslında çok uyuyan biri olarak iyi benim için ama bunun yanında çok kötü baş ağrısı çekiyorum yani şu an başımı kaldıramıyorum yastıktan ve mide bulantısı sınava da çok az bir süre kaldı 6 ay çok çalışmam gerekiyor ama bu ilaç başımı kaldırmama bile izin vermiyor o yüzden bırakmayı düşünüyorum zaten sadece bir kez içtim ve birden bırakınca kötü etkisinde olmaz diye düşünüyorum sizce ne yapmam gerekiyor lütfen akıl verin.
Yks hazırlık öğrencisiyim selectra kullanıyorum bırakmalımıyım?