Sağlık Bugün düştüm dizim şişti biraz çok mu kötü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Acaba hastaneye gitsem mi şişti biraz krem flan sürdüm ama geçer mi acaba? Bugün düştüm dizim şişti biraz çok mu kötü? Cevapla Dizi Soruları Krem Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Buz tutsaydın keşke. Şişini alırdı. Ağrısı mutlaka sürecektir. Hemen geçmez.Motordan düştüğümde bir kaç gün ne yürüyebildim ne de oturup kalkabildim. 3,4 güne ağrısı geçti. Eve varır varmaz yaptığım ilk müdahale buz tutmak oldu. 0 0 Yorumla
Tamu_yurek Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Hafif bir ekimoz oluşmuş. Buz uygulayın şişlik ve ağrı için. Ayrıca küçük açılmalar için temiz bir bezle kapatın üstünü geçmiş olsun 0 0 Yorumla
Kerkenez34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl İçini kontrol et taş falan kalmasın sonra güzel bi pansuman yap bir şey kalmaz 0 0 Yorumla
Shenshakraq Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Eğer ağrıya dayanamıyorsan git belki kiriktir şiş normal ama 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Buna yara mı diyorsun yine de çok pinpiriklenme 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Geçer bu 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 657 cevap paylaştı. gecmıs olsun 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geçmiş olsun. 0 0 Yorumla