Aa ben aşı günüm gelmiş mi diye dün bakıcaktım kar yağınca aklım ona gitti unuttum. İlk iki aşıda hiçbir şey olmadı bana sadece kolum ağrıdı 1 gün o kadar. Üçüncü aşıyı olan arkadaşlarım var onlardan da henüz kol ağrısı hariç başka bir sorun duymadım. Direnç zayıflığından kaynaklı da olabilir bu durum. Bakalım ben de bi aşı olayım da. Umarım size de olmaz.
Selam, aşımı dün oldum. Bugün hastaneden geliyorum öyle diyeyim. İnanılmaz bir kırgınlık. Ağız kuruluğu ve tüm eklemlerim ağrıyor. Ateşim 39 dereceyi gördüm. Ne oldu anlamadım. İlk iki aşıda hiçbir şey yoktu..
Benim eşim ikitanesini vuruldu ve çok feci oldu kac ay oldu aşı olalı halaa gece nefes darlıgı ve kalbin de çarpıntı oluyor hicbirseyi yoktu aşıdan sonra bu sorunlari başladi ben aşı olmadim olmayida dusunmuyorum.
Hiç aşı olmadım ve şu an ikinci koronayı geçiriyorum millet aşı oldukça bende korona oluyorum tam tersine gibi. Neyse bitsin bende olucam ama iki dozdan fazla olmam. Çünkü bunun sonu gelmez nereye kadar aşı olacağız 1. aşı 2. aşı 3. aşı 4. aşı 5. aşı 6. aşı 7. aşı. Uzar bu liste. İki yeter. Faydalı etkili ise. Etkisiz ise 10 tane de olsan 40 tane de olsan bitmezzz.
Hiç aşı olmadım , olmayıda düşünmüyorum. Dünyanın yarısından fazlası aşılandı hâlâ ölümler ve vakalar pik.. Bir arkadaşımın eşi alkol ve sigara asla tüketmemiş olan biri ve kalp sağlığı gayet yerinde biriyken 2. doz aşıdan kısa bir süre sonra anjiyo oldu ve bunun gibi bir çok olaya şahidim. Ben kimde ne zaman? ve nasıl? bir yan etki yaratacağı 'bilinmeyen' bir sıvıyı bedenime enjekte etmeye sıcak bakmıyorum , fikriminde değişeceğini hiç sanmıyorum
Ben 3. doz olmadım. Çevrem de de 3. dozdan sonra hasta olduğunu söyleyen kimseye rastlamadım. Hatta tam aksine 3. dozu olanlar hasta olsa bile basit bir grip gibi 2-3 günde atlattılar.
bir gün filan halsizlik yaşadım iki gün de kolum biraz ağrıdı ama şu an iyiyim, genelde aşıları cumartesi iş çıkışında yaptırıyorum :) o yüzden pazar dinlenmek iyi geliyor
Kronik bir rahatsızlık yok bende ama 2. Aşıyı olduktan bir müddet sonra göğsümün sol tarafı ve ellerimin üst kısımları ağrıyor. 3. Aşıyı olanlar genel şikayet mide bulantısı
Çevremdekilerin hepsi 3. Doz aşıdan sonra ağır hasta oldular. 2 gün önce korkarak aşımı oldum sadece sol kolum biraz ağrıdı. 3. Doz aşım sıkıntı yaratmadı. :)
Ağır derken hastanelik olmadan geçiren var kuzenim oldu sonra da küçük kardeşim karantina verdiler ilaç kullanıyor ağrı çok oluyormuş ama dediğim gibi aşı olduğu için hafif geçiyor grip gibi.
Ayy bennn benn.. 5. Günüme gireceğim yeni toparladım kol agrisindan ziyade koltuk altimda şişlik ve o bolgede agri yanma oldu. Yuksek ates titreme üsüme oldu devam eden baş agrisi öldüm öldüm dirildim :))