AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ya her temizletmeden sonra diyorum sonra bir iki gitmiyor devamı
dişlerinin estetik görüntüleri ve fonksiyonları bozulduğunda herbir gün için pişmanlık duyacaksin
Yo hiç sallamsm
diş hekimi sevgilim olsaydı keşke, çok tatlı oluyorlar :)
Genelde haftalık 3-4 kez kullanıyorum.
hergunnnn
😒😒😒 4 gün ben yapayım gel 3 gününü de sen yap 😅. Hergün diş etlerim zarar görür.
hahahah asil yapmazsan zarar görürler. diş doktoruyum YouTube üzerinden doğru tekniğini izle
Dişçi hanım dişçi hanım izliyorum biliyorum 😒🙄, elma yesem temizlemez mi 🙄
mekanik temizler ama aralarını değil..
Diş temizletme olayı ne kadar sürede bir olmalı onuda dişçi hanım bulmuşken soralım sen kaşındın valla 😒😏😂😂
beyazlatma estetik bi şey. gerek yok hassasiyet yapar. önemli olan dis taşı temizliği. onu da temizlettikten sonra duzgun fırçalar ve ip kullanirsan hic tas olusturmazsin. ben hic tas temizliği yaptirmadim ama bakımını duzgun yapmazsan 6 ayda bi kontrole gidersin yaptırırsin. curaprox marka firca al eczaneden ve ip
ip markasi onemsiz
Tamamdır dediğiniz marka fırça alacağım bakalım 🙄 anlaştık öyle ip kullanıyorum memnun olduğum var pek kanatmıyor teşekkür ediyorum. Dişçi hanım. 🙏🏻🙂kilo ile ilgili sorunuz olursa sorunuzu bende alırım genelde dişçiler her daim fit oluyor ama 😅 iyi akşamlar diliyorum.
alanın bu mu?
Alanım beslenme 😊
beslenme ve diyetetik mi. nedir diyetisyen misin yoksa sağlıklı beslenmeye ilgili biri mi
Diyetisyenim.
hocam. tatli böreği cok severim yiyebilir miyim? duble karbonhidrat en sevdiğim. spagettiye bile seker serperim çocukluktan ve fakirlikten kalma bi alışkanlık 🤪 tereyağlı ekmeğe de şeker serperrdik. reçel yoktu 🤷🏻
😳😳😳😳🤦🏻♂️😒😒😒ekmek arası ekmek ile makarna sarması yapıp çikolataya bandırıp yiyebilirsin dişçi hanım 😂
yok çok fazla olur oyle ama ekmek arasi kare çikolata eritip tost yapıyorum. bizim unideki kantinciye de yaptirirdim ama bezdi tost makinesi silmekten
Yok artık Nutella sürsen olmuyor mu kare çikolata eritmek ilginç bir durum o halde eti karamı kalorifer üzerine koyup yemeyi demelisin bayılacaksın 👌👌👌😂kilo Alman lazım herhalde
Nutelladan çok daha efektif oluyor denemelisin. kilo almam gerekmiyor ama kilomu bir şekilde dengede tutuyorum
Karelerden hangisini öneriyorsunuz dişçi hanım peki 😅
o tamamen damak zevki sütlü bitter karışık yapabilirsin ama ben bitter tercih ediyorum artik hangi markayi yuzde kaclik kakao ile seversen...
Çikolata olması yeterli benim için 😂 aramızda kalsın mesleğim de 🤦🏻♂️😅😅
mesleğinin bu olduğunu zaten söylemiştin
Evet söyledim ama aramızda kalsın diye şaka yaptım, bu çikolata mesleğe ihanet gibi oluyor sizin dişlerinize bakmamanız gibi düşünebiliriz 😊
aa ben yanlis okumusum zaten. görüşün gelince tekrar okudum sıkıntı yok su an. çikolata faydalı bi şey mutluluk hormonu da salgiliyor. kaliteye dikkat etmek gerek kakao yağından yapilana ulasmaya çalışmalı, kakao. orani yuksek olani tercih etmeli. bir de şunu sorcam bu kakaolar (toz olarak satılan) neden alkalize işlem görüyor. tr raflarinda henüz alkalize işleme maruz kalmamis bi kakaoya hic rastlamadım fakat internette var, hatta kakao tohumu (çekirdeği) bile satılıyor. evde ogutulebilecegini tahmin ediyorum
Evet kakao çekilerek kullanılabilir lakin alkalize işlemde kullanımı daha kolay oluyor pastacılıkta ürünler ile karışımı su, süt gibi ürünler ile daha kolay birleşim sağlanıyor ve aroma ile kıvam oluşumu daha iyi sağlanıyor.
m.trendyol.com/.../100-naturel-ham-kakao-tozu-alkalize-islem-gormemis-150-gr-p-34727110
bu daha cazip geliyor bana. salla kıvamı aromayi yaaa. evde çok değişik şeyler deniyorum görsen 🤪 vodkanin icinde vanilya çubukları bekletmistim karanlik ortamda. vanilya esansı elde etmek icin. fakat hoşuma gitmedi belki gliserin daha lezzetli olabilirdi ama gliserini masum bulmuyorum
Görmem mümkün değilde 😅😅, farklı fantezileri seviyorsun anlaşılan gıdalar üzerinde. Gliserin masum değil ama hayat bu kadar karmaşık iken gliserin oldukça masum görüyorum.
tatlıları sevdiğim icin onlari en lezzetli ve daha az zararlı halleriyle yapmaya çalışıyorum:)
Güzel bir düşünce tabi doğallığı ile daha güzel oluyor kesinlikle
süper marionun mesleğini biliyor musun? oyun karakteri
Tesisatçı biliyorum 😅ne oldu ki
milyonerde çıktı biraz önce. 100 binlik soru ve marangoz olduğunu nerden biliyorum ben acaba. adam tesisatçı dedi ve elendi
Marangoz muymuş aaa onun arkadaşı tesisatçıydı kendisi marangoz muymuş tüh 🙂
soruyu eksik naklettim. şöyleydi
Kendi adını taşıyan ünlü video serisinin başkarakteri olan Mario'nun yer aldığı ilk video oyunu "Donkey Kong"daki mesleği nedir?
donkey kong demis. ama suprr marioda yazilana göre basta marangoz olarak yaratilmis. sonra tesisatçı olsun denmis. googleda yazilana gore. amaaan boş ver 😂
🤦🏻♂️senin burcun ne yengeç misin bakayım 😅😅😅
terazi. İkizler misin? sorma sebebini salladim
Hayır Aslanım.
aslan ve ikizlerle iyi anlasiyorum birini sallayim dedim 😂 tutmadi
😅😅😅😅
Teşekkür ediyorum dişçi hanım sohbetiniz için iyi geceler diliyorum.🙂
ben teşekkür ederim dişçi demeyelim ama. :D işçi gibi oluyor. dis hekimi de ona sen
diyetisyen-ci 😂
Dişçi 😂😂😂🤦🏻♂️ peki diş hekimi hanımefendi 😃 kırmayalım sizleri 🙏🏻🙂
profil fotona bayıldım bu arada iyi geceler 🐷
Teşekkür ediyorum farklı şeyleri severim 🙂iyi geceler 🐼
🐷🐷🐷
Helal kesim mi 😒🙄
domuzlar cok tatli. kendilerine cok haksizlik ediyoruz. eti yenir yenmez ayri. ama köpeğin de yemiyoz böyle davranmiyoz :(
Evet insanın miniklerini alıp sıkası geliyor , öyle niye bakıyorsunuz ki ben yemek olarak görüyorum 🙄🙄🙄yemiyorum tabiki de seviyorum.
renkleri de çok tatli en sevdiğim renk pembiss 🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷
Evet baya tatlılar bende pembe renkli olanları seviyorum 🙂 giydiriyorlar birde.
onu hiç görmedim. bu arada türkçe derslerini kaçırdın mı sen okulda? sevmiyordun ya da
Ben canım ondan olabilir belki de. Neyse teşekkür ediyorum sohbetiniz için, iyi geceler diliyorum.
denedim. olmadı. bende motorlu fırçaya geçtim
Niye kullanmayalim budaminsize ozel 😅
kullaniyor musun? sıklık?
3 günde bir haftada 2 iste
hergun kullanacaksin
Ben kullanıyorum ayda 1 kere.
hergun kullanmalisin!
Her gün kim kullanıcak canım. O derece obsesif değilim
obsesiflik değil bu zorundalik
cahil cahil konusma
Dünyanın en bilge insanına cahil diyecek kadar da çaresizsin :(
umarım sakadir çünkü bu derece cahil olabilecegini hayal etmemiştim
Git şu köşede ağla hadi bildirim yapma.
dış ipini niee
Kulkanmıyorum
Var niye 😂😂
kim,? kullandigini sanmıyorum
Ben kullanıyorum çok abartılıcak bişey değilki erkekler neden kullanmasın ki ipli kürdan da kullanıyorum arada diş ipide
ne sıklıkta
Gün bir defa akşamları yatmadan kullanıyorum daha çok diş ipi olmakla beraber ipli kürdanıda arada kullanıyorum
titiz misindir
Evet çok titizimdir yani diş konusunda tek değil her konuda öyleyim titiz olmayan insanlarıda hiç sevmem
eve geldiğinde telefonu siliyor musun kolonya ile
Yok o kadar değil eve girdiğimde ilk önce ellerimi yıkarım çoraplarımı çıkartır ayaklarımı yıkarım üstümü değişir öyle otururum telefonumuda ıslak mendille silerim genelde ya da kılıfını çıkartıp kılıfı yıkarım
telefon işini hep yapar misin yoksa aklina geldikçe mi. keseleniyo musun her duşta
Evet her duşta keselenirim telefonu aklıma geldikçe silerim ama genelde günlük siliyorum dışarı çıktığım zamanlar her gün silerim evde olduğum zamanlar aklıma geldikçe
evde olduğunda silmen sart değil ama dışardan eve gelince silmek gerek her gelişte. sonucta otobuste ortak alanda kafede ya da paraya dokunduktwn sonra teli elliyorz parayla bir işte
İşte dışarı çıktığım zamanlarda günlük siliyorum eve gelir gelmez elimi bi yere sürmeden ilk önce bunları yapıyorum peki sen yapar mısın bu dediklerinin hepsini
evetttt
Bravo sana herkes yapmaz kolay kolay titiz insanları çok seviyorum çooookkk her zaman öyle ol tamam mı
ben de cok severim titiz insanları. dun bi kiz arkadaşım geldi eve. bankamatige de uğramıştı gelmeden once. geldiğinde elini bile yıkamadan oturdu ve hatta hatta sofraya oturup yemek yedi. düşünsene bide evli. eşi onun yemeklerini yiyor..
Yuh artık o kadar da olmaz ya ben evdeyken bile yemeğe oturmadan elimi yıkarım kadın dışarıdan gelip öyle sofraya oturmuş bide ben olsam elini yıka diye uyarırdım 😂😂
banyonun yerini bilmiyo olsa banyo şu tarafta istersen elini yıka falan derdim ama biliyor hatta birlikte banyoya girip aldigimiz aksesuari koyduk. kirilgan da bi tip. bi turlu diyemedim belki simdi yikar simdi yıkar diye diye bekledim muhabbet bitti hala gitmedi. epey de bi surec gecince git elini yıka da denmez yani
Valla ben öyle insanlara çat diye yapıştırıyorum istediği kadar alınsın yani beni alakadar etmez madem öyle yıkasın elini
bir dahakine öyle yaparım bu seferkini hadi muhabbete daldi unuttuya verdim. ama o gittikten sonra dokunduğu her şeyi sildim 😀
İyi bari silmişsen sorun yok o zaman bu konuda çok dikkat etmelisin gerçekten dışarısı mikrop yuvası 😂😂 arkadaşında da hiç mide yokmuş ya kirli eliyle nasıl yemek yemiş 🤮
böyle çok insan var. erkeklerden de denk geldim. arkabalardan biri. çok var da fark etmiyoruz hepsini...
Tabiki kesinlikle öyle ama ben o konuda çok ters uyardığım için bi defa yapan bi daha yapmıyor 😂😂 neyse hayırlısı diyelim
Ney oda ney😅😅😅😅
Fırçalama yetiyor
Kullanmıyorum