Yani şöyle tam saatlere uydum denemez bazen 18 saat bazen 16 saat yaptım bazen tek öğün beslendim ama genel olarak akşam yemeğinden sonra bişey yemedim. Bir de yeşil çay kiraz sapı vs ile destekledim dukan birası falan bence onların da baya faydası oldu
Ya ben onlarin hepsini yaptım içtim de ama ben spor hiç yapmadım ful yattım o yüzden vermemiş olabilir miyim bide hani Yemek. olarak ne yedin ben pek sebze sevmem karnabahar ve fasulye yerim sadece mevsimleri olmadığı zaman yiyemiyorum bide pahalı et tavuk turude yiyemiyorum onlarda pahalı ne yedin de zayıfladın ve bende neden olmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kilon zaten az ise iyi. Ben 3 haftada 14 kilo vermiştim mesela
Knk senin ki çok fazla benim 2 kilo fazlam var ben sporsuz ve diyetsiz verdim
İdeal kiloya yaklaştıkça kilo vermek zorlaşır o yüzden iyi seninki
Sen nasıl kilo verdin ve kaç kilo fazlan vardi
Spor yaptım ben hunharca 😅 tüm fazlalığı verdim
Diyet yaptin mi spor solununda mi çalıştın
Çok yoğun diyet yapmadım ama aralıklı oruç yaptım, evde pilates yaptım bir de cardio
Allah aşkına bu araklı oruç tek bende işe yaramıyor galiba nasıl beslediğin hakkında bilgi verir misin bende işe yaramadı pek
Yani şöyle tam saatlere uydum denemez bazen 18 saat bazen 16 saat yaptım bazen tek öğün beslendim ama genel olarak akşam yemeğinden sonra bişey yemedim. Bir de yeşil çay kiraz sapı vs ile destekledim dukan birası falan bence onların da baya faydası oldu
Ya ben onlarin hepsini yaptım içtim de ama ben spor hiç yapmadım ful yattım o yüzden vermemiş olabilir miyim bide hani Yemek. olarak ne yedin ben pek sebze sevmem karnabahar ve fasulye yerim sadece mevsimleri olmadığı zaman yiyemiyorum bide pahalı et tavuk turude yiyemiyorum onlarda pahalı ne yedin de zayıfladın ve bende neden olmuyor
Spor yapmayınca daha az gidiyor canım spor yapmadığım zaman bende de az gitti hep. Ben akşamları genelde salata ile geçiştirdim
Az bişey yemek yesek olmuyor mu bide spor yaparken hiç üşenmedin mi
Sağlıklı kilo verme bu, haftada 1 kilodan fazlası vücuda yıpratıcı etkisi olabiliyor.
Yağdan mı verdin Kastan mı yoksa ödem mi bilemeyiz. Haliyle değerlendirme yapamayız
Onu nasıl anlayabilirim
İyi ideal
Güzell
Yee afiyet olsun ☺️
Yedim teşekkür ederim
Az gibi
Çok vermişsin
Kac kilosnki