Nişanlım izin vermiyor amelyat olamıyorum ama bunlar işe yararsa gizli gizli küçülte bilirim
Kilo ver demeyin ben kilo değilim goguslerim iri.

Beslenme diyet spor ile sıkılaşma küçülme mümkün bilinçli olarak yardım alırsınız tabiki
Antrenörüm yardım almak isterseniz yardımcı olabilirim
Spor yapiyorum zaten hocam var ancak seninkiler kuculmez anca sikilasir diyo
Nasıl küçülmezmiş :) göhüs deki yağ yanınca ne olacak peki küçükmeyecekmi giden yağların yerine havamı dolacak
Meme dokusu büyük diyo meme dokusu başka yağ başka
Bak göhüs vicudun büyük kaslarında biridir ama tüm insanlarda vücut kas tabakasını kaplayan saran bir yağ tabakası vardır ve bu kalınlık değişir kiminde fazla kiminde az bu yağ yakılıncada küçülme olur
Senin bir inancın var zorlamanın anlamı yok umarım her şey düşündüğün gibidir ve düşündüğün gibi olur :)
Ben de sana hocamin dediklerini diyorum benim bir bilgim olaydi buraya mi sorardim bildigimi yapardim
Ben bu mesleğin lisesini okudum lise sonrası üniversitesini okudum üniversite sonrası yüksek lisansını yaptım ve lise 3de artık sahada uygulamaya aktif antrenörlük yapmaya başladım yani söylediklerimin hiçbiri uydurma şeyler değil :)
Cevap
5Cevap
Kac beden ornek olaraj mesela
Neden kucuktmeye calisiyosun ki
Spor ilede yardimci olabilirsin
Zor taşıması ağır başka ne olsun
Ama dikkat cekiciligi var ve dogal olmasi en jyisi
Ulan hazineye sahipsin kiymet bilmiyorsun. Millet arayip da bulamiyor öyle muhteşem göğüsleri.
Yaa tabi tabii size hazine bunlar bize eziyet
Ne eziyeri bee oyle eziyete can kurban
Mümkün olmasına mümkün de estetik kadar kalıcı olmayabilir
Hayır tam aksine bunu büyümesi için yapıyorlar diye biliyorum
Evet mümkün benimde kendimce yöntemlerim ver
Seni memen mi var ki yontemin olsun Allah aşkına yaa
Wasted
Evet ve bulmuşsun cözğmü zaten 👏
Ben emerek küçültürüm.
Değilll
Süt masajı öneririm kuzum
Nasıl yapılıyor ki?