Her ne kadar önlem alsak da, en önemli önleme karşı çıkan binlerce insan var.
Ben önlemlerimi aşılarımı olarak aldım. Sizde durumlar nedir?

2 aşıyı oldum 3. yu olmayı düşünmüyorum.
3 ayda bir aşınmaktan bahsediyolar ben kendimce sağlıksız buluyorum.
Açıkcası ne olduğu belirsiz aşının ama vurdurdum 2 doz olmazsa olmaz dediler 2. de oldum şimdi 3 çıktı. Nereye kadar gidecek böyle
Bende bilmiyorum ama tedbiri elden bırakmamak lazım değil mi?
Orası öyle tabi
Subar ayinda covid gecirdim asim yoktu cok agir gecti hastaneye yatmadamda 4 hafta yataktan kalkamadim. 6 ay sonra 10. ayda ilk asimi vurundum bi kez covid oldugum icin birtane asi yeterli dedi doktor. Şu an 12 aydayiz ve ben tekrar covid oldum karantinadayim. Hastalik sürecim 10 gün kadar sürdü ama ilkini karsilastiramam ilkinda ölcem zannettim.
Çok geçmiş olsun 💐 iyi ki aşı olmuşum dedim valla. Umarım bir daha geçirmezsin.
Tesekkür ederim bencede iyki asiyi oldum herkes olsun...
Hiç olmadım. 36 yaşındayım, öküz gibi sigara içerim. Gece mesaisindeyim. Bu ayazda motorla işe gider ve dışarıda görev yaparım ama domuz gibiyim. Aşı olan herkes nezle falan oldu en azından. Aşı olduktan sonra iki kere pozitif olan bile var.😎
Ne bünyeymiş be:)) aman iyi ol da.
İyiyim ama aşı konusundaki yalanlara da inanmam. Babannem 94 yaşında ve 3. dozunu oldu. Hiçbir şey olmadı ona.
her şey psikolojik kral. Kulaktan dolma bilgilerle insanlar kendi kendilerini hasta ediyor. Bunun farkında olup, kendine iyiyim diyebiliyorsan corona bile yıkamaz seni. :)
Öyle.
Ancak şu da var. Ben site gece güvenliğiyim. Hiç insanla temasım yok. İşyerimde klubede tekim. Dışarıda devriye atarken tekim. Eşim de evde. Zaten ekonomik nedenlerden sadece ev iş. Marlette maske zorunlu. Eğer gündüz kalabalık bir ofiste olsaydım belki ben de hastalanabilirdim. Yani sadece bünyeden değildir.
Olabilir. Bende korona çıktı çıkalı evden doğru düzgün çıkmam. Geçirmiş olma ihtimalim var ama sanmıyorum. Geçirdiysem de ilk çıktığı zamanlarda geçirmişimdir. Aşı çalışmaları yoktu bile o zamanlar.
Allah hepimizi korusun. Aşı olmama nedenim aşı olmadan geçirenlerin bağışıklığı geçirmeden aşı olanlardan 27 kat fazlaymış. Yani aşılı geçirenler hep aşıya muhtaç kalabilir. Çünkü bunların varyantı bitmiyor. Sürekli aşı, sürekli maske, sürekli korku. Bir rant var belli.
Deme işte öyle :/
Cevap
10Cevap
Hiç aşı olmadım geçtiğim haftalarda covit geçirdim.
Olmadım kanka ama olmayı düşünüyorum
Ol kanka ol
3. doz aşıdan korkuyorum yan etkisi yine çok olursa diye 😳
Yan etkisi yok ki :) kol ağrısı da her aşıda olan bir etki.
Ben 2 dozda da aşıdan sonra bayağı ağır grip oluyorum ondan biraz beklicem kendimi hazır hissetmiyorum 😅
Bünyen zayıf demek ki. İyi beslen bol bol vitamin al. :)
Biraz öyle galiba teşekkür ederim 😅
şu an aşıdan geldim...
Şifa olsun abi.
28 ine randevu aldım olacağım.
Oldum reis
Kral ya
Hayir henuz 3. doz aşı olmadım
3. doz aşılar açıldı :) randevu sistemine bir göz atın.
2. Dozu oldum. 3. Doz olmadım.
Olmadım komşunun oğluşu
Çıktı ama olmadı henüz.
İkiyi oldum da üçe daha gitmedim.
Asla aşı olmicam
Hiç aşı olmadım😅😁
Ciddi misin sen
@esmerbiri46 evet olmadım
Garip şu an otobüsü bileti bile vermiyorlar aşisiz Lara ben 3 doz oldum
Artık güvenmiyorum
Ben hiç olmadım
Olmadım