Gizli Üye(25-29)+1 yılYa allah aşkına bunların dediğine bakma. Hepsi insan yargılıyor. Kendi başlarına gelmediği için hiçbir şey anlamıyorlar. Olan olmuş çözüme odaklanalım. Büyük ihtimalle hamile değilsindir ama en azından çözümüm var diye için rahat etsin mesela bunun doğal yolları da var. Maydanoz ile yapılan bir yöntem. Maydanozu su ile blenderdan geçirip, 2 bardak iç 3 gün boyunca. Bir de 3 gün boyunca günde bir tane olacak şekilde aspirin iç. Bu ikisi gebeliği önlüyor ama %100 değil. Kürtajı en son çare olarak düşün.
80 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kıza çok fazla yüklenilmiş. Evet günah, Allah vermiş o canı, cinayet, yazık... Bunları bir kenara koyarsanız ailesine hamile olduğunda ailesinin düşeceği durumu düşünüyor musunuz? Belki de evlatlıktan reddedilicek tek başına bir çocuğa bakmak kolay mı? Çocuk masraf demek hamileyken bir yere kadar çalışır peki sonrası? Zaten zalim bir dünyada yaşıyoruz. Böyle bir dünyaya parasız sefalet içinde bir çocuk getirmek ne kadar zor. Ki başında kocası annesi falan olan kadınlar bile çocuklarına bazen bakmakta zorlanıyor. O çocuk arkadaşım damgası yemeyecek mı arkadaşlarından? Olmaz demeyin çocuklar çok gaddar olabiliyorlar. Belki de baba yok başında çocuk erkek olacak itin uğursuzun biri olacak. Bunca zorluğa bir çocuk getirmek mi yoksa daha bilinçsizken hayatına son vermek mı? Bir arkadaşım hamile kalmıştı çok konuştuk bu konuyu. Ben de yazık değil mi yapma diyenlerdendim ama yerine koydum kendimi. İlk 5 ayını çalışsan sonrası için yetmez ki insana. Doğursan bile daha yaşına girmemiş bebeği nereye bırakıp çalışmaya gidilir? Sonuçta ev demek çocuk demek illa para demek. Biraz farklı açılardan da düşünmek lazım. Ki benim arkadaşımın babası vefat etmiş annesi de evlenince kapının önüne koymuştu kızını sırf kocası istemiyor diye. Maalesef her zaman kalben düşünmemeliyiz bu dünyada 😞
50 Yorumla
Olayın aslını bilmeden, iki tarafı da dinlemeden yargılamak çok kolay. Sözüm yaparken düşünseydin diyenlere, kusura bakmayın ama kadınlar kendi kendilerine hamile kalmıyor karşısındaki adamsa sevdiği kadını zor durumda bırakmamak için ilişkiye girerken gerekli önlemleri alır, olası bir durumda onun yanında olur. Kadın zaten size hamile kaldım düşük yapıcam dememiş, sadece olası bir durum için yardım istemiş siz de demediğinizi bırakmamışsınız. Hiçbir şey bilmeden insanları bu kadar kolay yargılayıp dinin arkasına saklanmayın.
91 Yorumla- +1 yıl
Cidden ben de çok sinirlendim yorumlara. Sanki kendi kendine hamile kalınıyor. Hadi kadın dikkat etmedi ki yazıyı açan emin değilim olup olmadığına diyor erkek neden dikkat etmedi? Tabi doğuran kadın o sadece kadın aldırmazsa ve yasal süreç girerse inkar edemeyecek duruma gelen baba. Tek başına kadına yüklenmemeli tüm suç. Sadece kadın bilmiyor sonuçta korunma yöntemlerini.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl sonlandırılır bilmiyorum ama üzüldüm sadece. Sevgilin senle olurken bide korunmadan bunu düşünmüştür die düşünüyorum. Ona bir sorsana bebek istiyor muymuş. Tepkisini filan öğren ona göre hareket et. Ya mutlu olup havalara uçarsa. Evlenmek isterse vb.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Kötü kötü yorumlar yapıp kızın daha fazla moralini niye bozuyorsunuz, kız zaten korkmuş bir halde? Size bir soru sormuş onun cevabını bekliyor, kötü yorumlarınızı değil. Olmuş bitmiş ve pişman. Herşeye önyargıyla bakmayın tamam kötü bir şey ama yinede bu kadar üstüne gitmeyin. Neyse konuya gelelim içine boşalmadıysa yüksek ihtimal hamile kalmazsın korkma. Test yaptırsana bu kadar kaygıda kalmazsın?
122 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :( test için erken yazıyor internette adet gününün gecikmesi sonrasında yapılır etkisi görülür diyor. İçime bosalmadi. Teşekkür ederim yorumun için
- +1 yıl
Sevgilimin baldırına yakın bit yere boşaldım hemen sildim hamile olmasından korkuyorum bakire zaten
üzülme. Kimse istemez bebeğini öldürmeyi. Kusura bakmayın ama bu yorumları yapan insanlar gibileri varken bir kadının tek başına bebek büyütmesi çok zor. Piç damgası yiyecek bir çocuk. Size laf söylemek kolay. Git eczaneye 3 4 liraya bile testler var. Onu al yap. Eğer hamileysen araştırırım. Olur mu?
74 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama daha belli olmamış internetten baktığımda göre. Adet günün den 1 hafta sonra bakılması gerekiyormuş.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılPeki hamile isem ne yapmam lazım araştırdım ama sonuca hiç varmadim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmayın böyle şeyler ya git emin ol ondan sonra sor böyle bir soruyu sende, bahsettiğin konu bir canlının hayatına son vermek belirtmek isterim. Böyle kararlar kolay alınacak kararlar değil emin olduktan sonra ailenle konuş bir yolunu bulup konuş ne yapsalar müstahak ama sen yine de konuş umarım anlayışlı insanlardır. Seni anlarlar yani çocukları olsun diye doktor doktor gezen insanlar var siz aldırmaktan bahsediyorsunuz kolay mı bu iş al denince alınıyor mu? Bir halt yemişsiniz git emin ol ondan sonra o sevgiline de söyle eğer böyle bişey varsa adam olun evlenin çocuğun hayatını karartmayın...
20 Yorumla
+1 yılbaşkalarının kötü eleştrilerini kafana takma. muhtemelen hamile değilsindir ama öyleysen de aldırmamak için uğraşmalısın. içine boşalmadıysa korkmana gerek yok.
614 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim içime bosalmadi zaten izin vermedim ittim onu ama yine ne bileyim biraz bir damlayan bile hamile kaçınıyor diyorlar o yüzden korktum. Zaten evlilik istiyor ama ben onunla evlenmem bana yaptıklarını bilmiyorsunuz :( ama bebeğime kıyamam şimdi böyle düşünüyorum ama :( bilmiyorum ben ne yapayim
- +1 yıl
ne yaptı özelden yazabilirmisin. merak ettim.
- +1 yıl
Benim kuzenimde benzer yaşadı ama o zorla birlikte oldu ailesi onu reddeder diye bir tek bana söyledi kentin ol diye bir ilaç kullandı çocuğu 2 aylıkken bebeği düşürdü evet belki bir insanin canına kıymak günah ama bazen başka yol kalmıyor kuzenimin başka çaresi yoktu ailesine söylese zorla birlikte olduğuna inanmaz onu evlatlıktan reddeder üstelik daha 18 yaşında bir bebeğin sorumluluğunu alamayacak kadar küçük gerçektende gördüm bazen başka seçenek kalmıyor
- +1 yıl
@Tugabaand ilaci nerden temin etti ogrenebilir miyim cok zor durumdayim sanirim kuzeninle ayni seyleri yasamisiz yardim et bana nolursun
- +1 yıl
@Tugabaand hangi hapları kullandı söylermesiniz
- +1 yıl
@Tugabaand kuzeninin bebem düşürmek için kullandığı ve yaptığı şeyleri bana yazar mısın
- +1 yıl
@Tugabaand cocuk nasıl düşürülür biliyomusunuz?
- +1 yıl
@Tugabaand kuzenin ne yaptı bana da söyler misin nolur zor durumdayım
- +1 yıl
@Tugabaand nolur bana yardımcı ol ulaş bana kuzeninin kullandığı ilacı söyle lütfen çok zor durumdayım 😞😞
- +1 yıl
@Tugabaand bu kentinol ilacini nerden nasil bulabiliriz ve nasil kullaniriz cok acil
- +1 yıl
- +1 yıl
@Tugabaand kentinol ilacı nasıl kullandı yazar mısınız nerden nasıl alabiliriz
- +1 yıl
@Tugabaand nasıl düşürdü ki
- +1 yıl
@Tugabaand kuzenin kullandığı ilaç ney bana öğrenip söylermisin acaba canim 🙏
Öyle durum olsa yani ALLAH'IN verdi canı sen mi almaya kalıyorsun?
arkadaşım git doktora öğren hamilemisin yoksa değil misin. başkaları hamile kalmak için nelerle uğraşıyor haberin var mı senin?
hamile olsan zaten ben istemem Şasen sana anne demesine!10 Yorumla20 yasindasin. Sorumluluk alacak kapasite olmadan hamile mi kaldın?
Yorumumu kötü algılama. Burada bu durumunu paylasarak gunahina niye milleti ortak ediyorsun
Ailene biri bildirse bu durumu? Allaha ve hamileysen o yavruya ne cevap vercen?
Bence nasıl soniclanirsa sonuclansin bir tövbe et.
Korkuyorum çocuk dogurmaya bu tarz olayları duydukca. Allah ıslah etsin. Doğru yoluna cevirsin.10 Yorumladogur bana ver nolur yaa senin gibi bir annasi olacagina bana ver ben ona gözüm gibi bakarim ciddi diyorum yazik günah yaa annan senin hakkinda böyle düsünseydi hosuna gidermiydi rabim o cani ona vermis bir. mucize olmus belki senin karninda sende onu hic sayip yok etmek istiyorsun her boku yiyin sonra neyaptim ben ula adamin altina yatarken düsünsene
hayal ediyorum askim icine bosalimi bosal bebeyim bosal fiskirt sonra hersey bitikten sonra ne yaptik biz yaaa 1 dakkalik zevk icin10 Yorumla
+1 yılUlan biriside olumlu cevap vermemis. Siz sutten cikmis ak kasikmisiniz din iman diyorsunuz. kiz mecbur olmasa buraya yazarmi yapmis bir hata dusene bir tekmede siz vurun aferim. Bn diyorm gt kizm doktora korkunun ecele faydasi yok
163 Yorumla- +1 yıl
@Saimtilki peki babasız tek başına elde avuçta yok gerçekten bir çocuğun büyütülebileceğine inanıyor musun? Hadi hamileyken çalıştı biriktirdi 6 aya kadar ki çok zor o para nereye kadar yetecek? Daha yaşına girmemiş çocuğu evde bırakıp işe mı gidebilecek? Bilmiyorum bazen çok kalbimizle cevap verdiğimizi düşünüyorum. Evet ben de istemem bir cana kıyılsın ama sefalet için de yaşasın diye de bir çocuk doğmamalı. Yazık değil mi ona? Çocukken bir ara tüylü kalemler meşhurdu ailemin durumu iyi değildi. Saçma sapan o kalem bende yok diye zorbalığa uğradığımı bilirim. Çocuklar çok gaddar dünya da öyle.
- +1 yıl
Sen böyle diyorsun da o çocuğu doğursa kızın başına neler gelecek ailesi kızı öldürür zatrn çocuk doğup ilerde babasız berbat bir hayat yaşaması yerine en iyisi bu
+1 yıliş işten geçmiş katil olmamak adına aldırma. hangisinin daha kötü olduğuna sen karar ver ama aldırman katilliktir.
https://www.youtube.com/watch?v=EEFuRA7vyXc00 Yorumla
+1 yıll*n insaf be sizin cinsel olaylariniz yüzünden o bebegin ne sucu var he bu dunyayi öyle boyle atlattin diyelim obur tarafta ne hesap vericeksin. Dua et hamile olmayasin o bebeğe aciyorum yine l*n vallahi ne gelirse basina cekiceksin katlanicaksin bunlara boyle şeyler haktir vallahi haktir.
12 Yorumla- +1 yıl
çok sert çıkmşsın. haklsında. 5 dakkalık zevk için bir hayat mahvoluyor. ne yaprsın koly degil kimsenin başna gelmsin. zor durum
- +1 yıl
Ama yani insaf kendileri tatmin olucak diye o bebegin sucu ne? Okudukça sinir oluyorum ya.
+1 yılÇocuk içinbirşeyler yapman onun düşeceği anlamına gelmez. Üstüne sakat olur doğucnada öldürürsen katil diye hapis yersin. şu an bilerek öldürürsen ALLAH katında katiil olursun. İşin çok zor yazık etmişsin nefsine aldanarak
11 Yorumla
+1 yılBen çocuğum olmayacak diye ağlayıp depresyonlara girerken sen zevkine bir ilişki yaşayıp çocuğu düşürmek için çabalıyorsun ya Allah bunu senden soracak. tecavüz mü etti sana benimle yatmazsan aileni mi öldürürüm dedi. neyin zorundan bahsediyorsun?
15 Yorumla- +1 yıl
senin neden çocuğun olmuyor?
- +1 yıl
yumurtalıklarımda kist olduğundan dolayı. doktor, olursa mucize olur diyor. aslında daha evli değilim belli değil ama bunu bilmek bile kahrediyor
- +1 yıl
:(( yumurtalarından alıp donduramıyorlarmı acaba. kistler ilaçla keşke sökülebilse.
- +1 yıl
ilaç vermedi.. ben de çalışayım iyi bir doktora gideceğim.
- +1 yıl
Luleburgazda hanife hanim var imkaniniz varsa gelin derim
+1 yılBela mı okuyak napalım ya. Yazık degil mi o cana. Insanlik ölmüş gercekten. Anne adayı olacaksin birde. Yargilama diyeni biplerim. Millet cocugum olsun diye neler yapar. Resmen cinayet yapmak istedigin.
11 Yorumla- +1 yıl
fazlasıyla katılıyorum sana. Yarım saatlik eğlencen için kalkıp cana kıymakta neymiş.
+1 yılYani benim bu konularda bilgim yok pek. Ama garip yöntemler deneme bence, kendine zarar verebilirsin. Kadın doğum uzmanına gidip baktır, hamilelik testi yap kendin, tek yol kürtaj galiba. Ben de bilmiyorum ama ne diyeyim ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
00 YorumlaHem her haltı yiyorsun, sonrada çocuğu aldırmam lazım. Çok seviyorsa sevgilin, evlensin seninle hamile kaldıysan? İşte sana kesin çözüm...:D
30 Yorumla
+1 yılHala böyle başlıklara "seks yaparken iyiydi" veya "aldırma günah" yazan dangalaklar var.
Söz meclisten dışarı. Ama bu dangalaklık dostlarım.97 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım?
- +1 yıl
Onu ben de bilmiyorum. Bir arkadaşım göbeğe kemer bağlayıp, daha sonra sıkarak düşürdüğünü söylemişti. Kürtaj yaptırırsın olmadı.
Soran+1 yılKürtaj yasaklanmadi mi ki inşallah hamile falan kalmam aldırmak zorundadır kalmam :( ama mecburum başka çarem yok insanlar bunuda anlamıyor.
- +1 yıl
mecburmuş bok mecbursun. yatarken iyiydi dimi hayvanlar. bir hayvanı öldürene tepki gösterirken sen bir bebeği öldüreceksin cani kadın!
- +1 yıl
Ben bu tarz yazıları kıskançlığa bağlıyorum. Bizim gibi düşünmüyor olabilirsin ama bu kadar hararetli bir şekilde karşı çıkmanın başka sebebi olamaz. Seni bağlayan şey başkalarını bağlamıyor diye öfkeleniyorsun.
- +1 yıl
Haklısın insanların bir inanca sahip olması dangalaklık ama sen akıllısın BRAVO xD
- +1 yıl
İnanca sahip olması değil, inancını başkalarına zorla empoze etmesi öyle.
bir kere canım bu düşüncesi dar insanlar sana kötü yorum yaptılar diye kendini asla kötü hissetme istediğin bir birliktelikten istemediğin bir bebek dünyaya gelebilir ve onu kötü şartlarda büyütmek yerine aldırabilirsin hala tehliken varsa özelden mesaj at yardımcı olurum
32 Yorumla- +1 yıl
Ozelden yazamıyorum yenı katıldıgım ıcın yardımcı olurmusun
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldırdıgında da rahmini kazıyorlar, anne olma ihtimalin düştükçe düşüyor. kimse kimseye yapmasaydın diyemez ama korunma yöntemlerini ortaokul cocukları biliyor. tedbir tedbir tedbir. ayrıca varsa ve aldırırsan katil olacaksın, hatırlatayım dedim..
10 YorumlaAğrı kesici yut sabah öğle akşam kan cıvır bebekte yaşayamaz düşer
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin gibi namusunu taşıyamayan bebek katillerinin bu toplumda yeri yok Allaha nasıl hesap vericeksiniz 5 dakikalık zevk için bir hayata kıyıcaksın katil olucaksınız buna nasıl dayanıyorsunuz merak ediyorum zaten boşuna şeytan demiyoruz size siz varya herşeyi hak ediyorsunuz aslında çok pislik yaratıklarsınız emin olun buna kaybol git şimdi burdan
01 Yorumla- +1 yıl
O kızı yargılamak burda hakaretler yağdırmak senin haddine deyil diğer tarafta bunun hesabını o vercek sen deyil yaptığı şeyden dolayı onu yargılamak sana kalmamış ayrıca bundan sonraki hayatında yaşamasının hakkını verip vermemekte sana kalmamış herkes kendinden sorumludur insanları bu kadr kötü yargılamadan önce bir düşünün derim senin başına bu olaydan daha kötüsü gelebilr ve kimse yaşattığını yaşamadan ölmez emin olki sende ilerde yaptığın herhangi bir olaydan ötürü böyle senin gibi tek taraflı düşünen acımasız insanların yorumlarına tepkilerine ve tavırlarına maruz kalacaksın!!
adetinin gecikmesinin sebebi bu gereksiz ve beyinsizce stresten merak etme hamile değilsin.
10 YorumlaMecburum mecrubum deyip durma Allah aşkına yaparken mecburmuydun yapmasaydın bunun günahı büyük bir yolunu bul yapma zaten bir günah işleyip zina yapmışsın
00 Yorumlagit tuvalette zıpla ama 1 2 ayında o zaman düşer bide sevgilin senle beraber olmaya devam etmesş lazım ya da başkasının
01 Yorumla
Soran+1 yılHemen olup bitmesi lazım beklememem lazım yoksa karar değiştiririm
+1 yılŞimdi cennet senim gibi annelrin mi ayağının altinda?
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVah vah böyle namuslu bir kızın bu haline çok üzüldüm doğrusu.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen bu işi yaparken aileni düşündün mü ailenden utanmadın mı hiç?
Babanın yüzüne nasıl bakıyorsun?
Evlenince kocana ne diyeceksin senden önce başkası ile cinsel ilişkiye girdim mi diyeceksin?
Sanane seni ne ilgilendirir diye kaçamak cevap vermek kolay. haklısın bunu söylemekte ama
Düşüncelerini merak ediyorum gerçekten.
Soran+1 yılOlanların yaşananların farkındayım ve pişmanimda ve ailem benim için anne baba değil çünkü yoklar. Babannem ve dedem var Anne baba niyetine. Ben onları uzmekten korkuyorum. Allah korusun ölürler ogrenseler.
ne yaşadığını bilmiyoruz ama tecavüze uğramadığına göre kendin etmişsin kendin bulmuşsun şimdi gelip pişmanım ayakları yapma acındırma kendini eğer olduysa o çocuğa yazık günah
00 YorumlaSevgilim ile anal ilişki yaparken vajinamın dış dudağına 1 saniyeliğine penisi değdi ve o an için zevk sıvısı dış düdağına değmiş gibi hissettim hemen peçete ve ıslak mendil ile sildim ama dış dudağa değen 1 damla zevk suyu hamile bırakır mı?
00 Yorumlayazik ya o cocuk karsina cikacak o zaman napicaksin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yaşadığımı bilmiyorsunuz diyorsun da canım yapmasaydın böyle bişey yapmana gerek kalmıcaktı. Ertesi gün hapı kullan ama çok günah bunuda unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar pislik insanlarsınız siz. Hayvanlar bile yapmıyor sizin bu yaptığınızı. Her haltı ye ye sonra da o masum bebeği katlet! Katil!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılparanoyaklık yapıyosun bence hamile falan değilsin hem düşürmek ne demek ya.. bir daha kine korunun için rahat etmiyorsa da düzenli olarak d. kontrol hapı kullan
00 Yorumla
+1 yılkatil misin sen sakın yapma olursa öyle bir şey doğurmak zorundasın bence evladın o senin
00 Yorumlabuyuk konusmıyım da harbbıden yapmasaydın abı ıyı hoş oda can l*n ufacık bısey ona kıyabılıyosan aldır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErtesi gün hapı al 48 saati geçmediyse başka yapacak bisey yok
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu tarihe göre hamile kalma şansın düşük zaten inşallah kalmazsın..
+1 yılAciil ben sevgilimle anal iliskiye girdim az bisi vajinalimin ustune geldi hamile kalmaa riski var mı bana haplari onerin aldirmak icin napabilirim kurban olayim acil olun sakasi yok bu isin
01 Yorumla- +1 yıl
Ertesi gun hapi al
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoru sahibi sorununa çözüm buldunmu bulduysan lütfen bana yardımcı ol
01 Yorumla- +1 yıl
Bana yardımcı olur musjnuz
Birşey sormak istiyorum ben sevgilimin içine boşaldığımı fark eder etmez hemen kendimi geri çektim acaba kız arkadaşım hamile kalır mı lütfen cevapların
02 Yorumla
+1 yılselam ben yeni katıldım aranıza size bir sorum olacak sevgilimle bu ay birlikte olduk ve içime boşaldı ama ben hemen ayağa kalktım ve şimdide adetim 2 gün gecikti hamile olma riskim yüksek dimi?
01 Yorumlakız arkadaşımla birliktelik yaşarken bosalıcagımı hissettim biraz daha hızlandım sonra birden cıkardım 5 sn sonra bosaldım içine boşalmış olabilirmiyim yardım edin
01 Yorumla- +1 yıl
Kardes sen neden kız sın
- Cinsellik konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılYardımcı olmıycam gün ahsız bir bebeğin hakkına giremem
00 Yorumla yerken iyi çıkarırken kötü.
bir halt yiyorsun bari korun be kadın !10 YorumlaVay o seni nasil yaptisysan olede bak yapmadan once dusunecektin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye ilişkiye girdin ailenin tepki göstereceğini bile bile? ağır şeyler taşı eğilip kalk düşer.. yazık o bebeğe yazık..
20 YorumlaEger cocugu aldirirsan katil olmus olursun olmak ister misin?
21 Yorumla
+1 yılnasıl cana kıyacaksın sacmalama? sik. sik. e evleneceksın? katil olmak istemezsin?
00 Yorumla17 yaşındayım sevgilimle ilişkiye girdim 1 ay oldu prezervatif kullandı ama adetim 1 hafta geçti hamile kalma ihtimalim var mı
00 YorumlaSeni anıyorum bunu yapmak zorunda kalmışsın çok üzüldüm ama lütfen bebeğine zarar verme sonra çok bişman olursun
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılsakin ol ya seks yaparken iyi sonra mız mız mız mız...
10 Yorumla
+1 yılReglm 4. gunu ilişki girdim ama erkek arkdssm bosalamadm dio sorun olur mu
00 Yorumlabunlarala ilgili hap var istenmeyen gebeli sonlandıran ilaclar var
00 Yorumla
+1 yılErtesi gün hapı olan ertesden kullanabilirsin ya da ella dan 60tl lik ücreti var
00 Yorumla12 haftalık olmadan aldırabilirsin bu yasal ama oda bir can aldırma derim
06 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Lütfen ulaşır mısınuz baba
- +1 yıl
Nasıl düşürebiliirm
- +1 yıl
@Onsekizzzz ulaşır mısınız lütfen ben ulaşamıyorum
- +1 yıl
@anonim0505 Düşürebildin mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım nasıl düşürdün mu banada şöyle ben evliyim ama zaten habire dayak yiyorum bosamiyoda beni bende doğurmak istemiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılderdin neydi be canım bu yaşta ilişkiye girdin
20 Yorumla
+1 yılBebeğe yazık bebeği düşün biraz 🤢
00 Yorumla
+1 yılYazık ya ne günlere kaldık
00 Yorumla
+1 yılAha bir peynir türü daha
00 YorumlaZıpla kızım havalara doğru düşer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAferin böyle devam edin
00 Yorumlakusura bakma böyle kötü birşey için akıl veremem