Tragus piercing faciam?

Selamlar arkadaslar ben yaklasik 1 ay once tragus piercing deldirmistim... ki o gunu s*keyim. Her neyse suana kadar agrim acim surekli surdu birden fazla doktora gittim ilaclar kullandim her seferinde yeni yeni... bir ara acile gitmistim abse olmus diye sıkmıslardi ölmeyi bayılmak sandigimi anladim o gun... Normalde kullandigim ilaclarin iltihabi kurutmasi gerekirken hic bir ise yaramadi ama cektigim aciyi agrıyı bir ben bilirim... Sonrasinda bir operasyon geçirdim kıkırdak kemik kısmının eridiğini ve etlestigini ogrendim ve o sekilde ufak bir operasyon gecirdim iste. fakat sanirim ameliyat olucam zaten doktorum da soylemisti hala iyilesme gibi bir niyeti yok canim kulagimin ee tabi onun da agzina s*ctim cok hakli bence. Birden kafama esmisti bu piercingi yaptirmak normalde hep kulagima piercing yaptırmak istiyordum fakat helix dusunuyordum sonradan onun cok sıradan oldugunu dusunup buna karar verdim iste. Malim cunku. Arastırdım ama korkusuz biri oldugum icin bu konularda gittim yaptirdim Allah'a sukur ebemi tersten gordum buna ihtiyacim vardi... Deldirdigimde hic acimamisti hatta deldirdikten 2 gun sonra da güle oynaya mutluydum acimıyor bu kadar basitmis diye off mdşwtwşgöe. Sonradan neden bu kadar sıkıntı yarattı anlamadim yahu duzgun bir yerde de deldirdim ama artık savunmuyorum her sey olmus olabilir guvenmiyorum. Yaptıran var mı bu kadar facia yasayan bi rahatlatin beni ayol. Bu arada ameliyat olucam sanirim plastik cerrahına gecmis olsun bana herhangi dusunce, yorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Tragus piercing faciam?