Aşılarınızı oldunuz mu?
Oldum
Daha olmadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Valla 2 Doz biontech oldum ben 3. Doz 29 a randevu aldım bakalım korkuyorum ama biraz mecburen sağlık için oluyoruz ailemizi düşünüyoruz. Ve dikkat ediyoruz maske kuralları zaten ben yanım da kolonya gezdiriyorum. 😂 Aşı da korktuğum tarafı etkileri olsa gerek bakalım. Çok da araştırdım sinovac vesaire in aktif aşılar koruyuculuğu düşük diyorlar yabancı kaynaklara da baktım. Hepsi aynı. Biontech diyorlar bakalım daha ne kadar aşı olacak insan oğlu bu Bela hastalıktan ne zaman kurtulur
Aynen 4 ve 5 doz vardır daha yeter yani 3 son olsa keske
Bakalım tedirginiz ama işte sinovac olsak koruyuculuğu az diyorlar işte biontech de canlı mikrop olduğu için vücutta etkileri oluyor. Bir çok insan da bu yüzden sinovac oluyorlar ama sinovac da etkileri düşük 😂 eskiden böyle sorunlar yoktu korona bir girdi insanoğlunun psikolojisini bozdular 😂
2 biontech oldum bakalkm ne olacak
Aynen bekliyoruz 😂
Kendime ve çevreme saygım ve toplumun sağlığı adına ben oldum 📍📍📍3. yü🌼😊 sağlıkla ve mutlulukla kalınız
sağolun bende ocak gibi olcam :))
Sagol uğur 😂
profilin ugur güneş oyuncu :D severim o oyuncuyu :D
Aynen kanunsuz topraklar izle :)
Aynen bayiliyom adama ya
Cevap
14Cevap
Oooo kankaaa: D
3'ü bugün oldum fenalardayım , kafam hala güzel
hahahhahaha biontech hangimizi etkilemedi ki :D
şu an evdeyim, ama bedenim morggggg
Aç bana bi tuborg.. : D
Biontech ten sonra üçüncü doza gerek yokmuş ama açılırsa olacağım elbette
2 doz Biontech oldum
Bende biontech oldum 2. Dozdan sonra 6 ay sonra yaptirin diyolar bakalim
Hem de daha 6 ay olmadı sanırım
Hele bir o gün gelsin de düşünürüm
Temmuzda 2. Olmuştum 6 ay ocak şubatta olucak heralde olun derlerse olucam bu 3. Aşı iyice koruyoms 2 kat filan
Aynen öyle
Yok olmadım henüz.
Sen beni engelledin mi ya :)
Daha 1 doz bilem olmadım
Anladim habire bi varyant cikiyor korkudan ben oldum :)
Ben hiç olmadım ki 3. dozu olayım 😂😂
Valla eniştem covidden vefat etti 3. Doz olduğu halde
Yahu aşının koruduğuna inanan var mı hala Allah aşkına:D yakında yalandan 10. dozu çıkaracaklar aşı yapmak için 😀
Ya 10. Doz olmayacaz ama ilk üç yeterli %100 koruma diye zaten bisi yok
Koruduğu falan yok ya sürekli birbiriyle çelişen açıklamalar. İlk aşı çıkarken ölüm olmayacak deniliyodu sonra 2 ye cıktı sonra 3 cıktı. Palavradan başka bişey değil
Ama sen aşısızsn taşıyıcı olablr annene babana gecireblrsn sen atlatrsn onlar atlatamaz mecbur güvenip olmak lazım korunaksizsin gençlerde öluyo ben mesela dışarı çıkarken biliyom ki 3 doz oldum biontech psikolojik rahatım
Yahu aşı olanlar taşıyıcı olmuyormu sanıyosun sen hala? Yahu ülkenin yarısından fazlası aşılandı en az 2 doz ama vaka sayılarına bak bi sen mantıklı mi sence? Hem okdr aşı olunup hemde hala bu kdr yayılmasi? Az mantıklı düşün Allah aşkına ya 3 doz oldun diye rahat ol sen devam et böyle:) neyse ben o aşıların hiç bir şeye yaradığına inanmıyorum bu kdr saçmalık çelişki varken inanmakta resmen bilgisizlik benim gözümde.
Tamam 4. Dozda olsan kapiyosun korunma %95 %100 koruma diye bisi yok temasli biriyle gorusursen 100 aşı ol isterse korumaz
Ben asisizda asilida kapmadim neden temasli biriyle görüşmediğim için evde olduğum için:)
Valla kanka boşa olsan nolacak 0.3 mlden ölmezsin merak etme hahahha
Sonuç olarak bi b. ka yaramıyo olup ne yapcam sanki anasını satayım. O aşıların ne olacağı belli olmaz valla boş yere olmanın anlamı yok😀😀
Vadesi dolan gidiyo kanka asilida asisizda
Aynen öyle buzlar kraliçesi seni 😂 hafta içi bi dizi var her gün yeni bölümü olan orada ki kadına buzlar kraliçesi diyolar😂😂
ya ne dizinin adı :D
Tv2 de kırık hayatlar diye saçma sapan amatör oyunculukların olduğu bi günlük dizi 😂😂
hahah duydum ama bakmadm :D
Kısa sürüyo zaten :D ee sen gerçekte kasıntı havalı bi tipsin ozamn bunu yazdığına göre 😂
aksine havalı deglm :D
Nerde yasiyosun Ankara mı? 😀
Aynen angaramda
Ahaha nasıl tahmin ama 81 ilden tek tahminde tutturdum 😀😀
hahahhaa ben bilemem ama atıyım İstanbul mu :D
Evet İstanbul :) Bende burada İstanbul'da oturana denk gelmiyorum he sürekli Ankara İzmir denk geliyo. Koca şehirden kimse denk gelmiyo 😀
81 ilden nasl bildm ama hahaha
Istanbulu bilmek kolay önemli olan ankarayı bilmek 😂
ahhahaa angarayı bilmeyen ölsn bee :D
Öyle demiyorum tahmin anlamında diyorum yahu:D ee okuyomusun
Yok ben mezunum 1 yıldır 😁 hiç calismadm daha
Hm bende işsizim bayadır ama lise mezunuyum:D ankaranın neresinde yaşıyosun bu arada
Kecioren bende uni mezunu
Hiç geliyomusun İstanbul'a peki :)
gelmstm bi kaç kere kuzenin dugunu ve gezmek icin
Hmm neresine peki? Ya bari mesaj dan yazda burdan tek tek uğraşmayalım 😀
aşı olmadım aşıya karşıyım 😂😂
Anladim her gün bi varyant cikiyor ben korkudan oldum valla 😁
Gecmis olsun ben hiç geçirmedim biontechler iyi koruyo demek ahhahahahhaa 😁😁
3. Doz da mı varmış 2 kez yaptırdım bitti sandım
2 biontech oldum bende temmuzda 2. Olmuştum 6 ay sonra 3. Yaptırın daha korur 2 kat daha dediler yeni varyant bulaşır gibisine ocak veya şubatta dusunuyorm
Yani zorunlu değilse yaptırmam
biontech oldum üçünceye gerek var mı bilmiyorum
bende oldum 2. den 6 ay sonra hatırlatma dozuna gerek varmıs :) 2 kat daha koruyo yeni varyantlara karsı
araştır bakalım bende araştırcam
Olmam gerekiyor ama korkuyorum olmam
ilk 2 snde bişey olmadıysa 3. te de olmaz :D
Bi öldürmediği kaldi surundum resmen
Daha hiç aşı olmadım.
İki doz sınovac oldum :) yeterlı
Oldum
bende oldum geçmiş olsn
Sağol sana da
sagol
Ben oldum dün ( özeli niye kapattın kız 😅)
Acidimi
Aa ben seni tanıyorummm naber
iyi saol ben tanıyamadm
Oldum
Nasildi
1 gün ağrıdı sonra geçti
Sinovacmi ben biontech oldm temmuzda 2. Dozu
İlk ikisi Sinovac, sonuncu Biontech oldum
Anladim bende 2 biontech oldum yine 3. De biontech dusunuyom
Öyle ol zaten daha iyi
3. dozu olmadım
2. Doz biontech temmuzda oldum 6 ay geçince yapiyolarmis 3. Yu ocak veya şubatta yaptircam 3. Doz 2 kat filan daha koruyomus
Evet oldum
Hayir
4. Dozu oldum dün
Ooooo ben 2. Dozla kaldım daha
Hayırlısı yaparsın tamamlarsın sağlığın ve iyiliğin için 🤗
Biontech bakalim 3. Ve 4. Gorurmuyuz
Bende biontech oldum zaten
Kıbrıstayım burada 4. yü salıyorlar
anladım Ankara'da sıra 3. bizde :D
😊ankara da oldukça geçilmeye değer yer Anıtkabir ve diğer bir o kadar güzel yerleri daha var
Gezilmeye*
Ankara seviyorum :)
O zaman aslen oralı değilsin sanırım
☺?
aslende buralı sayılırım burada dogdugum icin baba tarafı cankırılı da ben bi kere gittim anne Ankara o yuzden dogdugum sehiri sahiplendm :D
Mm🤷♂️😃😊 anladım ama çok şanslısın
Ankara'da dogmak ayrıcalıktır mı diyosun ahaha
Ankara bir başkadır turkiyede ailem olsa yerleşmeyi düşdüğüm hayallerimdeki yer denir🙂
anladm sen kıbrısta dogdun ozaman
Kıbrısta doğan Türk annem babam dedelerimde nenelerimde 😊geçmişe bakarsan osmanlilar zamanından kibrisli Türkler turkiyenin illerinden göç etmiş
kıbrısta türklerin yani
Yarısı Rum devleti Yarısı Türk devleti 😊
Her yer Türklerindir😅🥰
evet
Ama Ankaralı biriyle sohbet ettiğime sevindim keşke mesaj bölümün açık olsaydı 🙃
Olmadım olmicam
@buzlarkralicesi22 ulaşır mısın bana?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar