Arkadaşlar xper seviyem 3 olduğundan dolayı cinsel sağlığa açamadım konuyu, kusura bakmayın o yüzden. 3. evreye gelmiş varikosel durumu ortaya çıktı bende. Lise 3 den beri bir acayiplik olduğunun farkındaydım (5 sene geçti üzerinden), fakat önemsizdir diye geçiştirmiştim. Ameliyat oldum üzerinden 3 hafta geçti. Damarlar eskisinden daha geniş neredeyse, hala ele geliyor. Özellikle ameliyat izinin olduğu yerde bağlanmış bir damar var, mübarek sanki düğüm atmış doktor. Mikrocerrahi ile yapıldı ameliyat. 5. gün baya bir şişlik oluştu 3 4 gün sonra indi tekrardan. Bu damarlar ne zaman daralacak, normalde gün içinde ağrı yok fakat testisin alt kısmına dokunduğum zaman sert bir ağrı giriyor, elimi çektiğim zaman geçiyor. Muhtemelen çocuklukta başlamış bu durum çünkü sol testis, sağdakinin yarısı kadar birşey hatta belki de daha da küçük :D. Hormon ölçtürdüğümde üst sınırın da üzerindeydi o konuda sıkıntı yok, sperm sayımı da yaptıracağım fakat şu 4 günlük cinsel perhizi uygulayamadım bir türlü :D. Evet arkadaşlar, çevresinde bu durumu yaşayan ya da kendisinin bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varsa yorum bekliyorum lütfen. Gizli kullanıcı yapmadım; bu konu hakkında mesajlara , yorumlara, tavsiyelere, tecrübelere açığım, şimdiden teşekkürler.
Cevabın nedir?
Kardeşim ben ameliyat olalı 1.5 ay oldu hala damarlar kafam kadar psikolojim bozuldu aynı dertten muzdaribiz damarların küçulecegini dusunmustum ama ameliyat öncesiyle aralarında yok denecek kadar az fark var insan tekrar ameliyat olur muyum diye korkuyo forum sitelerine bakıyorum ameliyatı atlatan herkes aynı şeyi soyluyo. Sonuç olarak en iyi teşhisi doktor koyar haftaya doktora gidecem tavsiyem sende bir görün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvarikoselde damar kesilmiyor. sorunlu damarı iple bağlıyorlar. bir süre sonra o damar inecektir. sıkıntı yapma şimdi eline hala o damarın gelmesi normal bir durum
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsıkıntı yapma kardeşim rahat ol. sorunlu damar zaten sırıtıyor doktorlara :D o damarı ayırarak bağlıyorlar. şişliğin inme süresini bilmiyorum ama sonuçta ameliyat. ağrı sızı illaki olcak. dar giyinme fazla. kafana da takma hiç olmazsa yerinde duruyor 2side değil mi?
- +1 yıl
İkisi de duruyor yerinde :D. Usta 1 ay oldu hala aynı dokunduğum zaman ağrıyor, elimi çekiyorum ağrı kesiliyor. Estetik dikiş atılmış, en son iz kalmayacakmış ve dikişler kendi yok olacakmış. 1 ay oldu dikişin başladığı ve bittiği noktada iplikler gözüküyor :d. Hatta dikişin atıldığı doku hala biraz kalın ve şişkin sayılır. görüntü olarak bir durum yok fakat dokunduğumda sert bir doku yani belli. Bu ağrı ne zaman geçecek usta bir fikrin var mı
- +1 yıl
hocam varokiselde damar bağlanıyor derken yani o damar testise mi bağlanıyoe
+1 yılBenim kardesimde de boyle olmusdu.3 cu dereceden. ameliyyat olundu iyi simdi. boyle seyler kafaya cok takildiginda her zaman korku icinde yasarsiniz. belki de korkucak bir sey yok. siz psikolojik olarak cok odaklandiginizda problem yasamakta devam edersiniz.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne