Var mi varikoseli olan tanidigi olan ameliyatini olan? (Testiste varis)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirinci derece Varikoselin var ise ameliyat olmadan bitkisel kür uygula. burada sana Coban cantasi bitkisi ile At kuyrugu bitkisini tavsiye edebilirim. Coban cantasi bitkisi damarlari daraltma etkisi var ve at kuyruguda yardim etmekte. Varikosel sabah kirkkilit (at kuyrugu) cayi ve aksamlari coban cantasi cayi icilmeli. Kaynak Prof. Dr. Ibrahim Saracoglu Benimde birinci derece varikosel var idi, su anda bir sorunum kalmadi. Bende faydali oldu. Bir dene istersen. Baktin düzelmiyor ama sperm sayin normal agrinda yok ise bu küre devam edersin. Ama agrin var ise ve sperm sayin az ise üc hekime dansitiktan sonra ve bu üc hekimde ameliyat sart diyor ise ozaman ameliyat olman gerekir. Ameliyat olacagi zaman üc ayri uzman hekime danis, hepside ameliyat sart diyor ise ozaman dogrudur. Sünkü hekimlerde insan hata yapabilirler.
https://www.youtube.com/watch?v=PEN0tmmjDLM140 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKürün uygulamasi hakkinda video: burada varis hakkinda ama varis ve varikosel aynidir. Varikosel testislerde oldugu icin varikosel denir. https://www.youtube.com/watch?v=Wat-idqOOjU
Soran+1 yılValla eline saglik baskan Allah razi olsun
Soran+1 yılDamar çapi ne kadardi hatirliyo musun? Bende 2.5 mm falan olmasi lazimdi yani sarj kablosu gibi falan oluyo, aslinda agrim yok ama bazen oluyo midede gaz sikismasi oldugunda ozellikle bazen hissediyorum orayada vuruyo agri.
Soran+1 yılBu kurleri denemem lazim hic sperm testi yaptirmadim en onemlisi o. Keciboynuzu yemistim ilk ogrendigimde genisleme oldugunu cevremdede goruyorum varikosel ameloyati olan tanidiklari evlendikleri icin ondan biraz garip oldum endiselendim
Cevap sahibi+1 yılDamar capini hatirlamiyorum, ama birinci derece demisti hekim, agirim oldugu ve bazen kontrol ettigimde elime kalin damar gelince hekime bas vurmustum. Agrimda kalmadi, damarlarida elim ile kontrol ettigimde hissetmiyorum. Ama dedigin gibi testis (sol tarafta) kalin damar var idi, hatta dustan sonra (sicak su) testis torbasi sarkik iken distan cok hafif görünüyordu. Önlem bakimindan yilda iki kez bu kür uygulanmali. Ben bazen yilda bir bazende yilda iki kez bu kürü uygulamaya calisirim.
Cevap sahibi+1 yılDamarda genisleme oldugunda, orda fazla isi olusuyor buda spermlerin azalmasina neden oluyor onun icin sperm testi yapilir bir etkisi var mi diye. Ama merak etme anladigim kadariyla, hekim degilim tabiki seninkide birinci derece olmali. Bir ay bu kürü harifiyen uy ve uygula. Icerisine tadi hosuma gitmiyor diye seker veya bal ilave etme. Harifiyen uygula. Birde kullandigin bitki raf ömrü bir yil gecmemis olmasi gerekmekte. Sonra bir hafta ya da on gün ara ver ve birdaha bir ay uygula. Istersen ayriyeten Prof. Dr. Saracoglunu danis. Internet sayfasi www.profsaracoglu.com baska sayfasi yoktur, gerisi hep sahte sayfadir. Ordan istersende o bitkileri siparis verebilirsin, sart degil ama. Güvendigin aktardan dogru bitkiyi temin edebilirsin. Dikkat etmen gereken dogru bitki ve raf ömrü
Soran+1 yılAynen oyle ayni durum bendede var sirf bu yuzden bir suredir dustan cikmadan once hafif soguk su tutuyorum kasıklarima falanda. Testis torbasi sarkik oldugunda daha cok belli oluyo ama dikkat ediyorum bazen genisliyo damarlar bazen kuculuyo asiri agrimda yok sadece ayakta fazla durdugumda direk testis degil kasigim agriyo sol baldirim gibi yani. Bazende hassaslaşiyo orasi hafif karisik gibi oluyo sarkik oldugunda bide. Isin tuhafi ben gittim doktora elle muayene etti varikosel yok dedi ama o an testis torbasi topluydu gerci onlar doktor anlarlar dedim yinede ultrason cektirdim 2.5 mm varikosel cikti testisin boyutta kuculme falanda yok cok sukur. Babama soyledim ondada varmis damarlarin genisligi genetiktir belkide makas altina yatmak istemiyorum cunku yine ne hayirliysa o olsun diyeyim. Sende ise yaradi mi baskan? Yani tekrar gitmistin dimi sonrasinda? Bu ay baslayayim o zaman ama once bir sperm testi yaptirayim. Yasim 19 evdekilerle paylasamiyom kendi basima halledicem artik.
Soran+1 yılCok iyi oldu sana rastladigim cok yardimci oldun gercekten ayrica cok gecmis olsun yinede. Hepsini uygulamaya calisicam yarim bilgisayardan sitesinide incelerim bir an once icmeye baslayayim cunku bugun dokkat ettim sanki kalinligi artmks gibi ama olmayadabilir ben küre baslasam iyi olacak. Ayrica keciboynuzu pekmezi oneririm sperm sayisini asiri derecede arttiriyo hemde kisa zamanda. Onun harici aktar bilmiyorum onuda arastiririm guzelce tazesini almaua dikkst ederim tekrardan cok sagol Allah razi olsun
Cevap sahibi+1 yılBu kürü bir kac kez uyguladiktan sonra agrim kalmamisti, el ile kontrolde kalin damarda hissetmemistim. Hekime ondan sonra bir kez daha gittigimde el ile kontrolda bir sey bulamadi, ayriyeten ultrason cekti ve kücülmüs normal seviyesinde demisti. Ondan sonra birdaha gitmedim. Ama insandan insana degisiyor. Bazilarinda kür hemen fayda ediyor bazilarinda uzun süre kullandiktan sonra. Ama bitkisel ve yan etkisi yok ameliyat falan olmadan dene en az 3 -4 kere bu kürü uygula. Bir ay kür bir hafta veya on gün ara ve yine bir ay bunu 3 -4 kez tekrarla. Sonra hekime kontrole bir git. Sonucunda burdan paylasirsin. burada ama dedigim gibi dogru bitkiyi bulman gerekir ve bitkilerin taze olmasi gerekir, raf ömrü bir yili gecmemesi gerekmekte. Istersen en saglami bitkileri Prof. Saracoglundan temin edersin. Aktardan ama pahalidir. Ama güvendigin bir aktardan alip bir dene derim. Bende aileme söylememistim. Hekim kontrollerini ihmal etme. Fayda etmesse hekim ameliyat diyor ise ozaman ailene söylersin
Soran+1 yılTamamdir cok cok sagol seni unutmam artik muhakkak yazarim geri donus uaparim iyilik edeni unutmayiz, ins faydali olur o yuzden once sperm testiyle baslamam lazim işe ve belki tekrardan bir uotrasonla son halininogrrnirim sonra kure baslarim 1 2 haftaya. Hayirli geceler sarjim bitiyor
Cevap sahibi+1 yılrica ederim, gecmis olsun. InsaAllah faydasini görürsün. Dedigin gibi yap, bence en dogrusu. Görüsmek üzere. Sanada hayirli geceler dilerim. :-)
Soran+1 yılHocam ordamisin bir gelisme var eger burdaysan anlatayim
Cevap sahibi+1 yılBuyur seni dinliyorum. InsaAllah iyi haberlerin vardir.
Soran+1 yılMaalesef. Ilgilenemedim okuldan ve simdi gittigim doktor ameliyat gerektigini testis boyutunu etkiledigini soyledi. Yarin sperm testi yaptiricam. Bende dikkat ediyorumda biraz daha genisleme var gibi. Ama doktor hemen ameliyata alma gorusundeydi fazla rahatti kafama yatmadi biraz cok kolay falan dedi daha doppler bile istemeden kendisi docent bide. bir sperm testini yapayim o zaman tam netlesicek. Korkuyom olabilceklerden ameliyat istemiyom bitkiyi temin etmeye calisiyom. Saracoglu sitrsiyle iletisime gectim bir kere spnuxlardan sonra tam netlesicek.
Cevap sahibi+1 yılGecmis olsun. Dedigim gibi en az üc hekime görün hepsi ameliyat der ise ondan sonra ameliyat olursun. Bazi operatör hekimler para icin gereksiz yere ameliyat yapiyorlar. Bundan dolayi dikkatli olman gerekir. Agrin fazla yok ise ben olsaydim önce kürleri uygulardim sonra fayda olmadiginda en son olarak ameliyati yaptirirdim. Karari senin vermen gerekir. Ben hekim degilim, tam olarak durumunu bilmiyorum. Sorumluluk almam, sonra beni suclama. Varikoselin hangi derecede su an? Prof. Dr. Ibrahim Saracoglunun tavsiye ettigi cok iyi bir hekim var benim bildigim kadariyla oda Prof. Dr. Oguz Acar, memorial hastanesinde calisiyor. Tabiki muayene ücreti az degil, özel oldugundan. Ama maddi durumun var ise birde ona bir muayene ol. Prof. Saracoglunuda söylersin. Ayriyeten Prof. Saracoglu ile irtibata gec, hocamla acilen görüsmem gerekiyor dersin. Fikrini almam gerekiyor diye onlara ilet, hocanin zamani var ise seninle görüsür. Önceleri mümkündü bir yildir, zamani olmadigindan fazla görüsme yapiyor
Cevap sahibi+1 yılProf. Oguz Acar https://www.memorial.com.tr/doktorlar/oguz-acar/
Cevap sahibi+1 yılDüzeltme: fazla görüsme yapamiyor.
Soran+1 yılOncelikle Allah razi olsun eline saglik. Bana 3. derece dedi docent doktor, gecen sene gittigim baska doktor muayenede bulamadi varikosel ne varikoselo ya dedi dopplerde gozuktu, kendimden biliyorum bu sene biraz daha genislemis o damar doktor 3. derece ve testis boyutunu etkilemis dedi. Uzuldum bayagi. Agrim yok sizim yok, bildigim icin birazda psikolojik olarakta ayakta durunca fazla yoruluyorum bacagim agriyo biraz. Sperm testine gore hareket etmek istiyorum korkuyorum hic sperm cikmicak diye kafamda her sey var. Doppler bile istemedi en azindan bir doppler istiyorum. Durumumuz musait degil acikcasi docente gittim sigortamda yok saglam birine muayene olayim diye para verdim test icin yine vericem yarin.
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum kotu etkisi yok nasil olsa kur denemek istiyorum, aradim en son saracoglunun malikanesini, yeni bir kur cikarmis bununla ilgili bu iki bitkinin ustune 5 aylik surecek sekilde bir ekleme yapmis spermleride duzeltmesi icin. Zaten telefonda ki kadinda küre basvuran cogu kisinin tekrarlamadan aradigini soyledi. Keske saracogluyla gorusebilsem oyle bir sey talep etsem kabul ederler mi acaba telefona cikan o bayanlardan?
Soran+1 yılOguz acarada bir gozukmeye calisirim sperm testi sonrasi her seu netlesicek. Corek otu icin hadis var ölum harici her seye faydali diye onuda yiyorum bu aralar yani ameliyat oncesi alternatif arayisindayim.
Cevap sahibi+1 yılDedigim gibi kendisi cok yogun oldugundan telefonlara artik fazla bakamiyor. Önceleri calisan elamanlar Prof. Saracogluyla görüstürüyorlardi ama su an bilemiyorum. Spermin az da olsa sorun degil. Kadinin yumurtasini döllemesi icin bir tane sperm yeterlidir. Azosperm olanlar bile normal yol ile baba olabiliyorlar, onlarin dogustan hic spermerli yoktur. Bu konuda bile Prof. Saracoglunun basarili kürü var. Onu kafana takma. Olsa olsa spermin az cikabilir. Onunda tedavisi vardir, allahin izni ile normal yolla ileride baba olursun. Öncelik varikosel tedavisi olman gerekir. Kayip edecegin birsey yok. Prof. Saracoglunu ara kizlardan rica et, randevu al. Telefonla olmasa bile kendisi ile ofisinde görüsebilirsin, bence. Ara kendilerinden rica et, zaten kendisi istanbuldadir. Küre yeni olarak ne eklemis? Söyledilermi sana? .
Soran+1 yılSoylediler ama unuttum acikcasi bal ile ilgili bir sey soyledi. Normalde damarlara falan faydasi varmis bu eklemeyle birlikte verdigi hasarida onarici olmus. Benim tek guvendigim bu konuda saracoglu var o zaman yarin arayip bir sorayim gorusebilir miyim diye kabul ederler ins. Ozellikle sonuclardan sonra daha cok konusmak isterim Şu an nabicagimi bilmiyorum yas bide 19 evlilige daha var ama korktum yani internetten ameliyata falanda baktim cok cekistiriyolar hic kafama yatmadi cok hassas bolge oldugu icin belkide oyle hissettiriyo o yuzden bu kürü saracoglu onerdigi surece uygulamaktan cekinmicegim. Insallah dedigin gibi olur testis boyutu etkilemis falan deyince bayagi uzuldum hatta hic sperm uretmiyomudur acaba dedim kendi kendime Şu an cok muallaktayim zaten bir testi yapsam sonucunu alsamda tam konsantre olsam duruma.
Soran+1 yılBaskan sperm sonucumu aldim her seyi normal hareketlilik canlilik ama morfoloji %1 anormal %99 , yas 19 du. Ne diyorsun simdi daha doktora gostermedim kürlere yobelmeyi dusunuyom
Cevap sahibi+1 yılmorfoloji bozukluguna karsi vitami E alman gerekir. Dogal olan (soya fasülyesinde elde edilen) , sentetik vitamin E olmasin. Eczaneye bir danis. Vitamin E 200 lük olacak, günde bir tane. Videoda prof. Saracoglu bu konuyu isliyor. https://www.youtube.com/watch?v=F97pO1V8c4E Bence kürlere basla. Ama kürleri bir birine karistirma. Herseyi sirasiyla yap. Bir kür bittikten sonra bir kac gün ara ver ve ikinci kürü uygula. En dogru kür uygulamsi icin prof. saracoglunu ara ve ordaki elemanlara bir danis. Aklina geleni sor. Kayip edecegin birsey yok. Sperm sayisi iyi olduguna göre bence kürü uygula ve sonr bir daha muayene olursun. Ama bir daha hatrilatmak istiyorum, ben hekim degilim ve sorumluluk kabul etmem. Ona göre karari senin vermen gerekir. En iyisi uzman olan Prof. Saracogluna bir danis. Esas olan tabiki tip dir. Ama destekleyici olarak bitkisel kürleri uygulayabilirsin. Adina cok sevindim. InsaAllah kürlerden fayda görürsün ve ameliyata gerek kalmaz. Gecmis olsun. :-)
Cevap sahibi+1 yılBence önce varikosel icin kürleri uygula sonra morfoloji icin kürlere baslarsin.
Soran+1 yılBende oyle dusundum kendimce cunku morfolojiyi bozan varikoselse eger onu halletmek lazim. Acaba bu e vitamini morfolojiyi kalici mi duzeltiyo? Evli degilim sonucta bana kalici olan gerekir. Direkt varikosele baslasam su damar yarim 5 milim daralsa yeter bana :D ileri hareketliler %50 falan cikti sayi iyi yani cok sukur bir doktoruda dinlicem tabi ki. Acaba bu varikosel kuru kalici mo duzeltiyo carikoseli valla cok karisik durumlar
Cevap sahibi+1 yılvarikosel düzeldiginde bence morfolojide düzelir. Senede iki defa ya da ileride evlendiginde cocuk sahibi olmak istediginizde bir kutu vit. E kullanirsin. Bunlar sonraki mesele. Öncelik varikoseli tedavi etmektir. Sunuda belirtim bir kere kür yaptim düzelmedi diye kürlerde vazgecme. Bitkisel kürlerden hemen mucize bekleme. Nasil varikosel birde olmadi gibi iylesmede hemen olmayabilir. Sabir et harfiyen kürleri uygula bazilarinda hemen faydasini görüyor bazilarinda gecikmeli oluyor. Burda sabirli olcaksin. Varikoselden dolayi testislerde fazla isi olusuyor ondan spermlere zarar verebiliyor. Ama seninki iyi olduguna göre ameliyata bence su an gerek yok. Ama dedim ya da yazdigim gibi ben hekim degilim bu sadece binim fikrim. Hekime danisirsan daha iyi olur tabiki. Dogru bitki ve dogru uygulama bitiksel kürlerde cok önemli. Demleme süresi, bitki miktarina harfiyen uyman gerekir. Fazla kaynatim veya fazla bitki kullanim daha cabuk daha iyi faydasi olur diye kesinlikle yapma. Gecmis olsun.
Cevap sahibi+1 yılkusuruma bakma hizli ve cepten yazdigimdan harflerde falan hata olusuyor. Ama anlaman icin yeterli oldugunu düsünüyorum. :-)
Cevap sahibi+1 yılVarikosel kürü tedavi ediyor. Bazi insanlarda fayda etmeyebilir, buda baska bir rahatsizliktan dolayi olabiliyormus. Bitkisel kür 100% her insanda faydali olcak diye birsey yok. Ama varikosel kürünü belli bir süre uyguladiktan sonra düzelme gerceklestiginde , kisacasi tedavi oldugunda bu hastalik ortadan kalktidinda normalinde kalicidir. Ama varikoselin olmasi bir nedeni vardir. Yatkinlik sende mevcut, bendede. Onun icin yilda bir iki kere bu kürü koruma amaci ile uygularsin. Ben öyle yapmaktayim. Isini saglama alacaksin, ameliyattan iyidir.
Cevap sahibi+1 yılBu arada sperm sayin kac cikti? Tabiki sakincasi yoksa cevaplarsin.
Soran+1 yılileri hareketlisi 44 000 000 , ınternetten baktım normal aralıklardan fazla bırtek ılerı hızlılar %50 degıl 48 falan yşaım daha 19 zaten daha bıle fazla olması lazım belkıde.
Soran+1 yılBu kürü uygulucam saraçoglundan almak ıstıyorum ama çok pahalı nerden bksan 800 lıra tutuyo 3 seans, daha uygunun arıcam ve bılındık bı aktara gıdıcem belkı daha uyguna temın edebılırım. Insallah bıtkılerden fayda gorurum amelıyat %100 degılmıs cunku hatta okudum dınledım ve saracoglu sıtesındede soyledıler bıtkıye başvuranların cogu amelıyattan sonra tekrar yaşamış olanlar. SEnin sperm sayısı kaçtı bu ara? Kürden sonra tekrar denedın mı sper testını? Sımdı çarsamba gıdıyorum doktora bakalım ne dıcek bana, mıorfolojı nın 0 olması kötüymüş araştırdıgım uzere, onların bı araştırması oluyomuş bunlarıda ogrenıcem. Allah yaırdımcımız olusn özetle. Bitkileride temın etme olayına cuma günü başlarım iyice araştırmaya soruşturmaya. Varikosel sebep olduysa onu tedavı etmek daha mantıklı tabı kı ınns bıtkıler fayda edıcek ınanıyorum.
Cevap sahibi+1 yılSperm sayin iyi, normal yoldan baba olabilirsin. Benim sperm sayimi tam hatirlamiyorum ama normal seviyeden düsük idi. Tahlil sonuclarimi bulamadim. Ama hatirladigim kadariyla 20 Mil. falan idi. Kür uygaldiktan sonra farkina varidigim sey testistedeki damari el ile kontrol ettigimde normal oldugudur. Damarlarda önceden oldugu gibi bir siskinlik yok. Kürün bende faydasi oldu. Bir daha sperm testi yaptirmadim. Aslinda yaptirsam iyi olur. Ileride yaptirim. Sonucuda burdan paylasirim. Su anda cok sükür varikosel belirtisi yok.
Soran+1 yılBir an önce yaptırsanız keşke hem banada söylemiş olursun. Doktorda iyi dedi morfoloji kötü işte, evlılık yakın olmadıgı ve morfolojıyı varıkosel bozdugu ıcın varıkoselı halletmem gerkeıyo. Doktora bıtkılerden falan bahsettım yalan onlar dedı varıkoselı amelıyat harıcı bıtıremez hıçbır şey yanı ınanmıyolar ya da yonlendırmıyolar dogal olarak. O yuzden doktorla degılde hasta ıle konusmak daha ıyı oluyo hasta ıcın :)) benim yaş daha 19 normaldir zaman ılerledıkçe strest sıkıntı azalıyomuş zaten bu yaşlarda daha bıle yuksek olması lazımmış. Ben inşallah yarın saraçoglunun mallarını satan onlara aıt bı dukkana gıdıcem sorucam konusucam telefondan hıc yardımcı olmadılar, dedım gorusmek ıstıyorum anlatmak falan dedı o doktor degıl gorusemezsın falan tersledıler nedense. Saraçogluda diyo zaten daraltıyo damaları dıye yanı ınsallah yararlı olur demek kalıyo gerıye.
Soran+1 yılkür bayagı pahalı 3 sevıyen oluşuyomuş birinci seviye 300 lira 1 ay kullanıyosun ikincisi 300 lıra falan toplam 800 lırayı geçıcek hepsıyle bırlıkte. Daha kapsamlı olsun dıye ekleme yapmıs saracoglu kürlere. Bende kararsız kaldım.
Bu arada spor yapmak ıstıyorum omuz kol karın çalışmam lazım, nasıl yapıcam bunu? Zarar verır demıs bazı doktorlar ama şınav mekık barfıks zarar verır mı acabna varıkosele?
Cevap sahibi+1 yılHekim olmadi icin belki sorun olabilir. Dogruluk payi var. Bitkilerin en azindan latince adini ve hangi tür oldugunu ögren. Güvendigin bir aktardan alirsin, daha ucuz olur. Bitkilererin raf ömrü bir yildir. Hekimler bitkisel tedaviye karsi cikiyorlar, sünkü kendileri bu konuda egitim görmediklerinden, sadece modern tip egitim aldiklarindan tepkileri normal. Bitki üzerine egitim gören hekim türkiyede malesef az. Coban cantasi bitkisi damarlari daraltiyor yazdigin gibi. Onun icin kayip edecegin birsey yok. Dogru bitki, dogru türü aldiktan sonra ve uygulama sekline tam uydugun vakit insaAllah faydasini görürsün. Ameliyat en son yapilacak seydir. Bence iyi fikir Saracoglunun franchaislarindan birine git bir danis, tarifini al. Neleri eklemis küre, söylediler mi? Dükkana gittiginde kürler hakkinda detayli bilgi al. Hangi bitki, nasil uygulanmasi gerekmekte... 800 Tl bencede fazla. Ama kürler ameliyat olmadan varikoseli yok eder ise 800 Tl nin lafi olmaz. Önce saglik.
Cevap sahibi+1 yılSpor yapabilirsin, ama fazla agirlik kaldirman uygun olmaz. Sende fazla agirlik kullanmadan calisirsin. Önce sagligin önemli. Agirlik damarlar üzerinde etti yapabilir. Nasil insanlar fazla agirlik kaldiklarinda fitik olabiliyorlar ise bence sporunu yap ama fazla agirlik calisma.
Soran+1 yılSöylediler ama şimdi unuttum, çobançantası kırkkilit arı sütü gibi bir şey dediler, gıttıgımde ogrenıcem daha detaylı hemde yazıcam, daha detaylı yazarım tekrar buraya. Öyle tabi ki ben inanıyorum ki Allah her hastalığın şifasını doğada bize vermiş, bu kadar faydayı içerne bitki bulunduysa hemde kanıtlı illa ki daha detaylı hastalıklarada çare bulan bitkiler vardır. Her şey insanoğlu için aslında iyi görmek lazım sadece.800 tl fazla tabi ki, maalesef ben biraz ticarete kaydırdıklarını düşünüyorum saraçoglu ekibininde, çünkü tamam garantisinide verıyolar doğru kür kontrollü kür falan diye ama tek tek temin etsen daha ucuza getirirsin, ne bileyim tuhaf geldi biraz.800 tl nin lafı olmaz sağlıkta asla , ben aslında aileme yük olmak ıstemıyorum bu benım şahsı isteğim yani, şu sıralar fazla zorlamak istemıyorum.
Doktorlara gelirsek internettende bırkaç doktora sordum 2 si 3 ay sonra tekrar yaptır sperm testını dedi, benim gittiğim doktor 1 ay sonrada sperm testi istedi.
Soran+1 yıl+++sperm 3 ayda olusuyo zaten aynı sonuc cıkıca bence yıne morfolojı bozuk olcak. BAna dedı yıne bozuk çıkarsa amelıyat ederız, yanı ne bıleyım.
Bu arada sporun varıkosele etkısını bılıyo musun şu durumda mekık şınav cekebılır myıım
Soran+1 yılBen spora gittim geçen sene hiç fitnessa gıttın mı? Benim bacaklar zayıftı halada öyle gerçi gelişsin diye 1 ay boyunca haftada 1-2 gün gittim, ayaklar gelişsin diye bir şu hareketten çok yaptım resim atıyorum ; temelsafinaz.com/.../...e1430374529419-373x215.jpg
Ben ağırlıkla calısmayı sevmıyorm proteın tozuda kulalnmadıgım ıcın genelde kendı kılomla alısmaya calısıyodum. Ayak pedalı vardı bıde derecesını arttırıcan daha zor ıtıyodun. Dıger ypatıklarım hep omuz bılek sırt falandı, halter falan kaldırmıyodum yani omuz için yaptıklarım kendime doğru çekme itme , sağdan göğse soldan göğse çekme böyle şeylerdi. Ben şimdi sadece kendı ağırlıgımla şınav mekık barfıks çeksem sıkıntı olur mu sence? Çekerken ozellıkle testısler kasılmıyo ama benim olay karın kası omuz kol oldugu ıcın oraları gelıstırmek ıstıyom. Ne dersın?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!