Off büyük ihtimal grip bende anlamadım. Başım , belim, bacaklarım, boğazım, burnum berbat haldeyim bu sabah kalktım öyle oldu sesim çok kalın öksürdüğümde kafesim ciğerlerim yanıyorum. Gözlerim kan çanağına dönmüş
Merhaba geçmiş olsun bol bol c vitamini takviyesi yap. Zencefil limon karışımı çay iç dinlenmeye özen göster kendini terlet duş al uyu atlatırsın geçmiş olsun sağlıklı günler dilerim
Geçmiş olsun. Gribe karşı bitkisel çözüm Bir su ya da kupa bardağının içerisine sıcak suyumuzu doldurduktan sonra 4-5 tane karanfil, küçük bir parça zencefil ve küçük bir parça tarçın atıyoruz. 5 dakika beklettikten sonra 4-5 damla limon sıkıp, bir tatlı kaşığı bal ilave ediyoruz. 5 dakika daha beklettikten sonra karışımımız hazır hale geliyor. Bolca kızılcık marmelatı ya da saf kızılcık suyu içiniz Bu karışımı günde iki defa yapmamız durumunda hem 2-3 gün içerisinde gripten kurtuluruz hem de gribe yakalanma riskimiz azalır.
Grip Çorbası;
Grip çorbasının tarifi:
Malzemeler, 1 limon suyu, 1 adet kuru soğan, 3 adet havuç, 6 yemek kaşığı taze rendelenmiş zencefil, 3 adet kereviz, 5 diş sarımsak ve yarım lahanadır. Öncelikle bu çorbanın yapılışı için işe lahana, kereviz, havuç ve soğanı doğrayarak yarım saat boyunca tencerede ağzı kapalı şekilde haşlamak gerekmektedir. Sonrasında, rendelenmiş sarımsak ve zencefil de eklenerek yaklaşık 5 dakika daha beklenmelidir. Son olarak ocaktan alınan işlem, blenderden geçirilerek ve içerisine limon suyu da katılarak tüketildiğinde çok etkili bir şekilde gribi kısa sürede yok edecektir.
Bakın arkadaşlar hasta olmak istemiyorsanız SUPRADYN kullanın. Normalde ben 3-4 hafta da bir grip oluyorum. Ama supradyn aldım ve gerçekten 1 yıl boyunca hasta olmadım. İster inanın ister inanmayın ama aşırı derecede faydalı bir vitamin hapı. 15 gün sonra etkisini gösteriyor, 15 gün boyunca aralıksız kullanın hatta 30 gün boyunca bir kutuyu bitirin farkı göreceksiniz. Dilerseniz 3 ayda bir veya 5 ayda bir alıp kullanabilirsiniz.
Eklem ağrıları genel de virüs belirtileri oluyor nane limon iyi gelir hasta modunda yatağa düşersen atlatman uzun sürer bide vitamin ilaci bünyenin düşmesini engeller her ihtimale karşı test yaptır geçmiş olsun
Daha 2 haftan var alışsan iyi olur. Bu yıl gripler ağır geçiyormuş. Benim 1.5 hafta oldu hala ayni leş durumdayım. Bitki çayları , ilac, burun ve bogaz spreyi , pastiller herşeyi kullandım hergün aynı derecede uyandım bakalım 2 haftaya yaklaştim geçmiyor. covid testi yaptırdim oda negatif. Anlayacağın çekiceksin alış. Ancak hafifletebilirisn daha 1 haftadan fazla böyle olucaksın🙂
Bizde ailecek korana geçirmiştik korana olma olma ihtimalin çok yüksek çünkü bu kadar şiddetli olmaz girip aksatma hatta şimdi bile git kontrol altına alsın lar ihmal etme kendini
Hepimiz insanız dayanışma için de olmamız lazım tabi ki de yani iyi olmanı isterim bana zararın yok iyi kötü sohbetimiz oluyor arasıra burada o yüzden bizlere lazım sın kendine çok iyi bakman gerekiyor canını hiç bir şey için de sıkmamaya özen göster biraz olsun mutlu etti isem ne mutlu bana bende mutlu oldum :)
Anne sözü dinlemezsen Anne Azarı yersin. :D Anne azar: Ses Şiddeti: 100 decibel Etkileri: Psikolojik bunalım, kendini kötü hissetme, hayattan soğuma, Anneye karşı gelmekten sakınma :D siz siz olun Annenizin sözünden çıkmayın Anneler kutsaldır bizi en iyi onlar bilir