Sağlık Vücudumda böyle bir şey çıktı nedir bu? nasıl geçer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Çok acıyor 😔kıl dönmesi , çıban , sivilce vs nedir? Güncellemeler+1 yıl Boş yapmayın Güncellemeler+1 yıl Doktor ne olduğunu söylemedi 1 ay sur diye ilaç yazdı gönderdi saka gibi 1 ay nasıl duruyum böyle 😐 Vücudumda böyle bir şey çıktı nedir bu? nasıl geçer? Cevapla Sivilce Soruları Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl şu an sivilce gibi duruyor ama yağ bezesi d eolabilir vücudun hangi bölgesinde çıktı bu da çok önemli doğru tanı için 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yorumları okur musun Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Oha bu neymis yav boyle. Valla tam neresi anlayamadim tahmin etmesi biraz zor sanki her yer olabilir ama sivilceye de benziyor ucunda beyaz bir sey var.Ya o degil de ordaki o tek kil ne ayak ben onu cozemedim ksfdjgkdf 0 0 Yorumla
haylazcocuk006 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl İhityol al sür eczaneden birsey olmaz 3 gune gecer kurutuyor onu diger adı kara merhem 0 1 Yorumla haylazcocuk006 +1 yıl Sakın oynaşma kötü yola doğru gider canın yanar olabildigince havalandır terletme vajinanı gerekiosa kilot da giyme Yorumla
lalqlaqlalqlalqlla Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Ya kıl dönmesi olacağını zannetmiyorum iltihaplı sivilceye benziyor. Eger acı ağrı falan yapiyorsa kıl dönmesi de olabilir gecmis olsun 0 0 Yorumla
onurmonur94 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Köpek memesi olması çok yüksek ihtimal. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek 😔ameliyat mı ederler Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 466 cevap paylaştı. Sivilce o bişey olmaz 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı. Sivilce gibi ama tam neresi burası? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yorumları oku Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Kalçanın üst birleşme yeri mi? Yorumla Soran +1 yıl Baxak ic kısmı Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl cilidyeye görün bence vajinaya yakın olan bölüm mü açı kötü anlaşılmıyor. Yorumla Soran +1 yıl Evet yakın Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl ilaç verilmiş geçer bence Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Sağlık konusunda 789 cevap paylaştı. Hangi bölgede 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mil dönmesi 0 0 Yorumla
Aligull303ü Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Pek anlaşılmıyor net değil 0 1 Yorumla Aligull303ü +1 yıl Bende bi sivilce koparınca çıkmıştı sıkıntılı bi bölgede ama bundan çok daha kötüydü antibiyotik kullandım bide krem verdi doktor kanayıp geçti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
şu an sivilce gibi duruyor ama yağ bezesi d eolabilir vücudun hangi bölgesinde çıktı bu da çok önemli doğru tanı için
Yorumları okur musun
Oha bu neymis yav boyle. Valla tam neresi anlayamadim tahmin etmesi biraz zor sanki her yer olabilir ama sivilceye de benziyor ucunda beyaz bir sey var.
Ya o degil de ordaki o tek kil ne ayak ben onu cozemedim ksfdjgkdf
İhityol al sür eczaneden birsey olmaz 3 gune gecer kurutuyor onu diger adı kara merhem
Sakın oynaşma kötü yola doğru gider canın yanar olabildigince havalandır terletme vajinanı gerekiosa kilot da giyme
Ya kıl dönmesi olacağını zannetmiyorum iltihaplı sivilceye benziyor. Eger acı ağrı falan yapiyorsa kıl dönmesi de olabilir gecmis olsun
Köpek memesi olması çok yüksek ihtimal.
O ne demek 😔ameliyat mı ederler
Nerede. Çıktı tam olarak
Sivilce o bişey olmaz
Sivilce gibi ama tam neresi burası?
Yorumları oku
Kalçanın üst birleşme yeri mi?
Baxak ic kısmı
cilidyeye görün bence vajinaya yakın olan bölüm mü açı kötü anlaşılmıyor.
Evet yakın
ilaç verilmiş geçer bence
birinden bulaşmiş sana kimle oldun
Sivilce ya da iltihap gibi duruyor
Sanki ufak bir kıl dönmesi ya da sivilce
Neresi burası
Hangi bölgede
Neren oluyor ora
Mil dönmesi
çıban bu geçer 1 2 hafaya
Çıban gibi duruyor
Pek anlaşılmıyor net değil
Bende bi sivilce koparınca çıkmıştı sıkıntılı bi bölgede ama bundan çok daha kötüydü antibiyotik kullandım bide krem verdi doktor kanayıp geçti
Neresi
sivilce gibi mi?