ekmek kuflenmistj biraz
pBende yedim ya kansorojenmis
Boğazıma parmak attim
Cikmadi Kansorojenmis napcam
pBende yedim ya kansorojenmis
Boğazıma parmak attim
Cikmadi Kansorojenmis napcam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet o küf kanserojen ancak genetik olarak eğiliminiz yoksa bir kez yemeyle tetikleyeceğini zannetmiyorum.. Ona bakarsanız, bir çok pul biberde de aflatoksin denilen başka bir kanserojen madde var.. Ayrıca bu mantıkla baktığınızda, reflü de kansere yol açar ki kusturmak da bir nevi reflü sayılır:) Ama her kusan kanser olmuyor değil mi? Yani kansere yol açabilecek o kadar çok mekanizma olmasına rağmen vücudumuzda da kanser önleyici mekanizmalar kanser olmamızı engelliyor.. Öte yandan o küf mantarları olmasaydı, kutu kutu tükettiğimiz penisilin türevi antibiyotikleri nasıl keşfedecektik?☺️Bir de kanserden daha tehlikeli şeyler de var. Mesela aşırı kusmak, yemek borusunun yırtılmasına sebep olabilir. Tavsiyem kusmaya çalışmak yerine üstüne bir sürü yemek yemeniz, su, ayran vs ne bulursanız içmeniz. Böylece, yediğiniz o ekmek vücudunuzda daha kısa süre kalır ve çoğu kana karışamadan hemen atılır.. Hatta az emilmesi ve hemen atılması için bir yöntem daha var ama onu buradan yazmak istemiyorum;) Geçmiş olsun..
Ben baya parnakladim bkgazimu gırtlağım bile acıdı baya baya parmak soktum geri kacti bazi kusmuklar hala midem çok bulanıyor orayı yırtmış olabilir miyim
Bir de doktor bey ben çok soğuk kaptım aşırı üşüttüm o havada haftalarca kısacık atletle gezdim arkadaşım da kovid olmuştu sonra bende ciğerden bi öksürük vardi baya balgam vardi çıkmıyordu içim dolu balgamdi geniz akıntısı hem de enfeksiyonlu sarı balgamlar her neyse kafama göre antibiyotik ictim 1000mg fakat o geçti enfeksiyon içerden ama hala boğazımda gebiz akıntısı yutuyorum nefes darlığı var göğsümde bazen boğazım aşırı kaşınıyor ciğerden dolu öksürüyorum sırtım ağrıyor alerjik mıdır
Doktor bey bi de skn olarak kusarken mideme boşluk girdi sanki yemek yedim ama sanki hala midemin üstünde şu var kuscsm
Yırtılma ihtimali olan mide değil, yemek borusu.. Ancak sorun olduğunu zannetmiyorum sorun olsa şimdiye çoktan gözünüzün önünü karardı ve bayılırdınız. Soğuk havada kısa kıyafetler giydiğiniz için sizi ayrıca tebrik ediyorum.. Muhtemelen covid19 değilsinizdir, eğer öyle olmuş olsaydı antibiyotik hiçbir işe yaramazdı. Sizinki bence bakteri enfeksiyonudur, onda da balgamdan kurtulmak uzun sürer ve dikkatli olun çünkü bakteriler zalimdir anında zatürreye yol açabilirler.. Son olarak da siz midenizi uyardığınız için kusma hissi halen geçmemiştir, bulantı ilacınız ya da mide koruyucunuz varsa ve içerseniz muhtemelen rahatlarsınız.. Geçmiş olsun..
Doktor bey geniz akintili balgam akıyor sürekli ciğerlerim ağrıyor göğsün sıkışıyor kaşınıyor solunum yolu alerjik sanirim öyle oluyor genelde kasininca öldürünce dolu çıkıyor öksürük bir de ekmeği yedim ya karnım ağrıyor ishal gibi sivi sizce çok kusmaktan mi oldu bir de son olarak karnımın sol tarafı kemik gibi yer kaç gündür dışarda yürürken ağrımaya başladı bayadır ağrıyor ben panik biriyim de
Şey içime balgam akıyor sanki ama ben tükürünce şeffaf akinti gebiz akıntısı sanirim alerjikmidir nedir ve sizce ben dışarda yürüyünce kaç gudnur bi ağrı girdi yürüyünce giriofu kaç gündür hala var sol tarafimfa
20 gündür evdeyim vallaha nerdeyse iylesti ama balgam içinde çıkmıyor yutuyorum bu de 4 gün önce yürürken sol alt karin boşluğuna ağrı girdi l yürürken olurdu şu an daha yanıyor acaba gaz sıkışması mi var ben doktorlar dan aşırı korkan bi insanın gidemiyorum hastaneye panik atak geçiriyorum
Yaptım ama sol alt kârı boşluğum ağrıyor 4 gün önce bi ağrı girdi yürürken evde asla çorap giymiyorum ayaklarım dönüyor hep ama yürürken olmuştu halen var ağrı yanıyor yani
Cevap
4Cevap
Ekmekte bulunan küflerin büyük miktarı mikotoksin yani küf zehiridir. Bu yüzden tüketilmemesi gerekir. Bir deda tüketmekten bir şey olacağını sanmıyorum. Ama uzun süreli tüketime devam edilirse karacigere ciddi sorunlara yol açacaktır.
Ilk defa oldu ya bir de şey yer yemez kustum sanirim sabah yediklerim ciktj karnım ağrıyor midem bualniyor kustum ama galiba çok fazla parmak sustum ogurdjm ondan mi bualniyor
Evet. Muhtemelen kendini kusmaya zorladığın için oluyordur. Zaten küften dolayı olsa hemen iki günde etki göstermez.
Bir de içinde baya geniz akıntısı var lapa lapa balgam yağıyor bir haftadır geckiyor kolumda dindirince acıyor baya 2 3 haftadır
Doktor değilim ben veterinerim 😂
Detayını bilemiyorum. Bir dr danışmanızi tavsiye ederim
Hmm küflü ekmek yedin diye hemende ishal olmazsınki😊
Karnim ağrıyor
Geçmiş olsun çokmu ağrıyo karnın yaptınmı tuvaletini 😊
Yaptım ama sol alt kârı boşluğum ağrıyor 4 gün önce bi ağrı girdi yürürken evde asla çorap giymiyorum ayaklarım dönüyor hep ama yürürken olmuştu halen var ağrı yanıyor yani
Korkma canım ya bol bol büyük tuvaletini yap düzelirsin hemde rahatlarsın
bir şey olmaz
Kustum baya midem bulanıyor ekmekler çıkmadı sanirim midem çok bulanıyor Kansorojenmis Karnımda ağrıyor
bir şey olmaz
Karnım ağrıyor baya kustum ama çıkmadı heralde
Kansorojenmis ishal oldim
Bişey olmaz
Kansorojenmis ishal oldim
Karnım ağrıyor baya kustum ama çıkmadı heralde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?