Bunlar zaten senelerdir var aslında ve kuş gribi hayvandan bulaşan bir hastalık, yeterli önlem almaları gerek bu iş korona gibi olursa cidden büyük kayıplar falan olur Türkiye bir koronayı kaldıramıyor daha 2sini birden düşünemiyorum. tedbirler en sağlam şekilde alınmalı, mutasyonlu virüs içinde aynı şekilde konuşuldu ama insanlar çok dikkatsiz davranıyorlar sanki hiç yokmuş gibi.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kuş 🐦 gribi deyince aklıma diri diri toprağa gömülup yakılan tavuklar 🐔 geliyor
Gripse o hayvanın suçu ne?
Sız şehiri terk edin şimdi insanlar korona oluyor korona olan insanları niye diri diri toprağa gömmup yakmiyoruz?
İnsanlarda yaşamayı hak ediyor hayvanlarda hayvanların sesi çıkmıyor diye katletmek yanlış buluyorum
Bildiğim kadarıyla bu virüs hayvandan insana geçiyor fakat insandan insana bulaşmıyor. Eğer tedbirler gerçekten alınmak istenirse yayılması önlenebilir...
Artık bir toplu kırım olsa da kurtulsak. Bu ne biri bitmeden öteki başlıyor. Neyse iyi tarafından bakmak lazım, korona öldüremedi belki kuş gribi başarır. 🤣🤣🤣
Şimdi ben bi virüs çıkaracam Heryere yayacam.. Illallah geldi bunların hastalık panigi... korkak ödlek her duyduğuna inanan insanlar... o corona corona diye secdeye durdukları virüs bundan seneler önce de vardı... ınsanoğlu ultra aptal.. iki sene boyunca ağzımıza tıkadılar o uyduruk bezleri.. Şimdide kusgribi geliyor tekrardan öylemi? ...