Hiçbir semptomum yok ama okul için pcr testi vereceğim gizli covidi gösterir mi? Oksijen satürasyonu 90-95 olsada pozitif çıkar mıyım?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Saglikciyim. Soyle aciklayayim tamamiyle yanlis dusunuypsun. Kovid sadece kanda ve pcr testiyle cikar. Gizli kovid diye bisey yoktur. Kovid belirtileri olmadan rahat atlatabilirsin o ayri. Ama oksimetreyle cok alakasiz. Oksimetre senin rahat nefes alip alamadigini gosterir. Kovidlilerde eger virus akcigere inip akcigerde hasar olusturduysa oksijen alman zorlasir ve saturasyonun duser. Bu sadece covidle alakali degil diger solunum hastaliklarinda da gorulur. Ve 94 un altina dustugunde de nefes darligi cekerek hastaneye gidersin zaten.
şu an ölçtüm 93. Okul için test vermem gerek şu an için hiçbir belirti yok tat var koku var sadece biraz boğazlarım şiş onun haricinde bir derdim yok ama yarın test verdiğim zaman pozitif çıkarsa yanarım çünkü ailemden uzaktayım ve bir akrabamızın yanındayım testler güvenilir olmadığı için ne yapacağımı bilemiyorum
Lütfen cevap verir misiniz?
Nefes darligi hissediyormusun oksurugun var mı
Hayır sadece boağzlarım şiş o da şehir değiştirdiğim için olan bir şey sıcak soğuk ayarı
Bisey olmaz puls oksimetren bozuktur senin git testini ver ki zaten pozitifsende bundan kacmaya calisma millete mi bulastircan. Milletim yorumuna 87 vs yazmissin saturasyonun icin eger oyle olsa nefes nefese kalirdin.
Kaçmaya çalışmıyorum sadece uygun durumda değilim karantinaya falan da karşı değilim 93-94 gösteriyor şuanda durumum uygun olamdığı için ve pazartesi günü sınavım olduğu için çaresizim
Bozuk olup olmadığını nasıl anlarım?
Bak kardesim tekrsr soyluyorum burdaki canım sacma yorumlara aldanma. Elin soguk olabilir pulsda temassizlik olabilir. Birsuru neden olabilir. Sen nefes darligi cekmiyorsan sorun yok
Çekmiyorum ama testim yanlış çıkabilir mi?
Cikmaz git ver
Sakin ol
Çok korkuyorum anlatamayacağım kadar çok korkuyorum
Yok canim korkma sakin ol testini ver
Ya yanlış çıkarsa
Cikmaz
Teşekkür ederim
90 ise sıkıntı zaten.
Kaç olması lazım
95 üstü
şu an 93
Ne zamandır var bu sıkıntın
Benim bir sıkıntım yok belirtim de yok tat koku var sadece biraz boğazım şiş benim okul için vermem lazım ama testlere tam güvenmiyorum pozitif çıkarsam yanarım çünkü bir akrabamızın yanında kalıyorum
Bariz pozitifsin solunumunu da baya etkilemiş. 89'a inerse desteğe ihtiyaç duyarsın haberin olsun. 4 saatte bir parol içmeye başla en iyisi
Şimdi ölçtüm 98 çıktı cidden pozitif olabilir miyim ya? Pozitif ne alaka?
Ay yanlış yazdım parol ne alaka?
Ateş başlar 1-2 güne ondan. Uyku esnasında oksijen baya düşüyor bende de öyle oldu. Evde dinlenmen lâzım testini yaptır dışarıda daha kötü olma
Eve gidemem sınavlarım var pozitif olduğumu nerden çıkardın boğazım şiş olması pozitif olduğumu mu gösterir başka hangi semptomlar var ilk önce 87 gösterdi şimdi yavaş yavaş yükseldi 95 okdu
Kemiklerde ağrı, ateş falan. Sen sigara mı içiyorsun 87 fena yahu
Hayır ağrım sızım yok sadece ıslak saçla yattığım için tutulma var o kadar ateşim de yok üşüdüğüm için oksijen satürasyonu düşer mi? Sigara içmiyorum
Düşmez yahu ciğerlerde ciddi anormallik var. Sınavlar ne zaman bitiyor
Pazartesi başlayıp cuma bitiyor ama pcr testi şart o yüzden kalacak yerimde müsait değil çekincem o
@red_lady saglikcimisin
Değilim
O zaman gereksiz bilgiler verme. O kizin saturasyonu 87 olsaydi ciddi nefes darligi cekerdi ve sonu hastane olurdu. Akcigerlerinde sorun falan yok cihazinda sorun var veya eli sogukken ölcüm yapmiş. Kiz zaten telaş olmuş asilsiz bilgilerle iyice karistirma.
Yahu korksun covid ise gitsin yaptırsın testi işte millete bulaştıracak virüsü.
Dikkat ettim amacım bulaştırmak falan değil zaten
@red_lady zaten mecbur yaptircakmiş
Cikmaz haminaa qoyim ne alaka geri. zek alimisn
Evet canım var mı bir diyeceğin benim şu anki durumumu anlayamazsın çaresizliğimi git saçma sapan hakaretini başkasına yap