Merhabalar..🎈 Ağustos ayından bu yana kolumdaki sakatlıktan başka ve hipoglisemiden başka rahatsızlığım yok sanırdım. Ta ki acillik olana kadar. Kronik kalp yetmezliğim var.. her şey nefes darlığı ile başladı. Aile faktörü dinlenince „eyvah” demedim değil. İlaçlar şunlar bunlar dikkat edicem artık.
Şu anda ufak bir terapi görüyorum mesela normalde çok kolay bir şekilde herkesin yapabileceği işleri ben yapamıyorum çok çabuk yoruluyorum kronik bir hastalık değil ama belli bir süre benimle olacak
Ciddi mi en sevdiğim hastalık 😅 öyle arkadaşım var enerjisi hiç bitmiyor. Bende enerjik olmayı hayat enerjisi yüksek kişileri severim sonra bi bakıyorum 3 gün 4 gün 1 hafta evden çıkmıyor bazen ilaç kullanıyor ama pek fayda ermiyor sanırım
Ataktan kastım onlar zaten depresif atak ve manik denilen hareketli atak arkadaşını tanımak ve daha yardımcı olmak için biraz daha araştırmalısın ve herdaim yanında ol olur mu çünkü depresyonda işler çok karışıyor
Her daim olmasada uğruyorum ara sıra ama bu aralar pek sorun yaşamıyor 6 ay önce kliniğe yattı 1 ay kaldı ondan bu yana pek sorun yaşamadı ama enerjisi yine tavan yapıyor 😅