Annemin buzdolabının içine bakıp öyle demesi canımı sıktı bakar mısınız?

Arkadaşlar İki Buçuk yıl olacak evliyim Allah’a çok şükür durumumuz baya iyi. Alışverişte eşimi her istediğimi sorgusuz alır hiçbir şey yok demez. Ancak ben yaklaşık iki yıldır sağlıklı beslenme kararı aldığım için ıvırızıvır aburcubur şeyler yemiyorum bu yüzden buzdolabı Ana gerekli malzemeler harici biraz yavan duruyor Tam takır gözüküyor geçen gün de annemleri yemeğe davet etmiştim mutfağa toplarken dolaba bir şey koydu. Demin de telefonda konuşurken yemekle ilgili bir şey sormuştum oradan alacapın malzemeleri fazla al kaynananın dolabına bakıyorum koyacak bir yer yok seninki bomboştu dedi ( kaynana ile karşılıklı oturuyoruz ) Bu laf canımı sıktı dedim ben kendimi almıyorum aburcubur yemiyorum sağlıksız diye falan dedim ama canımda sıkıldı. Hayır bir de gerçekten kendimi almıyorum Allaha şükür alacak durumumuz var eşimde hiçbir şeyi yok demez ama meyve haricinde öyle cipsi aburcubur tarzı şeyleri yemek istemiyorum dolabımda da peynir zeytin vs ya da et yit tavuktur yani Ana gerekli şeyler haricinde Bir şey bu yüzden yok canım sıkıldı çok ya
Güncellemeler
+1 yıl
Günceli
Annemin buzdolabının içine bakıp öyle demesi canımı sıktı bakar mısınız?