Yiyemiyorum iştahsızlıktan, zayıfladım (her gün sanki 1 kilo veriyorum) sonra açlık krizleri basıyor canım herşeyi çekiyor (özellikle tatlılar) yiyincede iyice hayal kırıklığına düşüyorum. Ne zaman yine yediklerimden tat alabilcem? Ciddenmi 1-2 ay en az sürüyor? Ağlıcam ben :(
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Geçmiş olsun minik kusum
Uzme kendini
Kısa sürede toparlarsin kendini
İnşallah ama çok zor bir süreç zor dayanıyorum çok zor
Bazen her şey üstümüze gelir hayatta
Aksilikler
Terslikler arka arkaya gelir
Sıkma canını
Geçer elbette bugünler de
İnşallah kalıcı zararlar olmazda
Olmaz inşallah
Üzme kendini
İnşallah ama aşırı canın bazı şeyler çekip yerken tat alamamak nasıl hayal kırıklığı bilemezsin
geçmiş olsun belki 1 2 hafta sürer bazı tanıdıklarımdan öyle biliyorum. yorumlarda okudum komple aileye Allah şifa versin diğerleri nasıl?
İnşallah geçer 10. günüm felan oldu ilk belirtiden beri hala bir geçmiyor maalesef. Amin inşallah sağol onlarda aynı sayılır hatta az daha kötüde olabilirler annem hatta daha bir kötü kulakları iltihaplandı nedense bakalım hayırlısı
diğerleri? kaç kardeşsinizkk? onlar nasıl
Ben gibi ya da az daha kötü.. benle 4
geçmiş olsun diğerlerin nesi var?
Benzer şeyler genel şeyler herkeste olan
Dua et ciğerlere inmesin. Tat koku gelir. Aşşaya inmezse 2 ay sürmez 15 20 gün
Hayırlısı olsun 🥺
Geçer geçer gençsin daha ya. Vitamin almaya başla
İnşallah ama tüm ailem hasta inşallah hepimizde geçer. Küçük kardeşlerim var ve annem risk grubunda onlara ben acıyorum :(
Bizde herkes oldu ben hariç. Babamı kaybettim ama o riakli gurubun en üstündeydi. Yoksa çok ağır hastalığı yoksa çok bişey olmaz. İlk 10 gün önemli. Pozitif çıkınca direk düşürmez. Bikaç güne etkisini gösterir. Zaten herkese değecek bu başka bir alternatifi yok. Alman aşısı olduysanız rahat geçer. Çin aşısı daha riskli
Çok zor olmuştur senin için başın sağolsun. Aşı olmadım
Teşekkürler. Evdekiler oldu mu aşı. Aşı önemli. Özellikle yaşı olanlara ve hastalığı olanlar için alman aşısı önemli. Evdekiler çin aşılıydı. Ben hergün yüzyğzeydim bizimkilerle bende etki bile göstermedi
Babamda aşı var sadece ama oda yakalandı bence aşının hiç bir faydası yok aşılı tanıdıklarda yakalandı hep
Yahu aşı olanlarda oluyor tabiki. Ama hafif atlatıyorlar. Çünkü aşı ile vücut hastalık bulaşmadan kendini bi hazırlıyor ona. Sonra bulaşınca da direk indirmesini engelliyor. Valla hastanede yoğun bakımda olanların çoğu ya aşısızdı ya da alman aşılıydı. Aşısızda az hasarlı atlatabilirsin tabi ama sonuçta varyanttı oydu buydu kötü etme veya ordan oraya taşıma riski artıyor
Yinede kişisel tercih
Vallaha ben hep daha çok aşılılar artık yoğun bakımda diye duyuyorum ve kısa süre denetlenip piyasaya hemen giren bir aşıya güvenemiyorum. Benim ztn ilaçlara karşı birşeyim var: en küçük dozda, en kafa almayacak ağır yan etkiler başıma geliyor ve hiç bir yararını görmedim bugüne kadar hiç bir aşının/ilacın. Kalıcı zararlar olabilme ihtimalini göze alamam, özellikle biontech hakkında çok kötü şeyler duydum hep. Yani isteyenler yapsın ama benlik değil.
Valla bu gidişle zaten bu hastalıklarla bu pahalılıkla nekadar yaşıycaz bizim sülalede en fazla yaşayan 75. Ben bi 15 sene daha yaşarsam başarı. Bide aşının ilacın etkisini düşünürsem oooo 😃
Aynn öyle maalesef.. ama düşünmeliyiz bizi başka düşünen kimse yok
Valla hayırlısı ne diyim
Amin inşallah hepimiz için sağol
Sende sağol geçmiş olsun
Çok sağol Allah bizi bu coronadan kurtarsın
İnşallah. Herkes bağışıklık kazanacak bi şekilde başka türlü olmayacak. Görğlen o Ama uzun sürmez umarım.
İnşallah ben kalıcı hasarlardan en çok korkuyorum inşallah öyle bir şey olmaz çoğu kişinden duyuyorumki tat konusunda mesela bazı şeyler kalıcıymış eski sevip yedikleri bazı şeylerin tadı artık kötü geliyormuş mesela hala kaç ay yendikleri halde :/
Evet. Mesela hiç tansiyonu olmayanda tansiyon yapıyomuş vs vs. Ama çok sıklıkta değil bi. Genelde belirli bi zaman sonra düzeliyor. Ama bence mesela diyelim ben geçirdim ama anlamadım. İllaki vücutta bi etkisi oluyodur. Allah tarafından yarasadan vs geldiğini sanmıyorum. Labaratuvarda üretildiğini düşünüyorum. Bu nedenlede o hastalıktan ölenler şehit olarak sayılıyor. Nasıl depremde selde ölenler için benzeriyse bundada öyle. Aşı için aynı düşüncelerde değilim. Sonuçta bilim insanları ve Türkler. Rusya gibi bazı ülkeler yinede güvenmeyip kendi aşısını olduruyor ama onlar farklı bir ırk. Yönetimleri farklı. Hiçbir türlü farklı bişey enjekte ettirmiyor. Ama bazı şeylerde bilimsiz olmuyor.
Bencede ama aşıdada içinde insanlar için zararlı madde olabilceği düşünülüyor bize zarar vermek için ya da manipule etmek için ben bir yandan inanabiliyorum çünkü virüsü üretenin illaki düşündüğü bir çıkarı var istediğine ulaşcağını bilmese üretmezdi ama tabi kanıt yok ama ben kendimi garantiye almaya bakıyorum bir ilk ztn içinde kötü bşy olmasa bile yeni piyasaya geldi ilerde bize zararmı vercek yararmı orası hiç bilinmiyor
Son dediğini kabul ediyor üreten firma zaten ki. Normalde bir aşının deneyleri yıllar alıyor. Ama bu salgın da yıllarca beklense daha çok can alacaktı oyüzden biraz erken çıkarıldı aşı. Mecbur azda olsa öyle bir riski var. Sonuçta bide şuda var. Dünya bu salgında bulaşana bulaşsın moduna girdi. Yani illaki virüs insan değecek. Hastalığı üreten belki panzehirini belirli başlı kişilere veya siyasilere uygukalmıştırlar ama bu aşıların onlarla çok bağlantılı olduğunu sanmam. Zira zaten hastalığı çıkaran işini gördü. Bilim insanları da mücadele ediyor. Kanser olsak da verilen ilaçlar zehir. Ama mecbur
Ama işte insan sağlamken, önlem alıp aşı olayım derken bunla tersine kendine zarar verirse bunu düşünmek bile kötü.. ama hastalığı üretende illaki ilacıda var herşeyi onlar planladıysa herşeyide hazır tutmuşturlar belki şu an piyasadaki aşılardan birisi onlarındır ama bize zarar vercek aşı onlardada ilacı gizli onlara ait vardır kendileri yakalanırsa öyle bir şey mümkün maalesef. Hem aşı olmaya bu kadar baskı yapmalarında bir arkasında illaki sebep var o kadar daha kötü hastalıkta kimsenin umrunda olmuyor bence arkada gizli çok oyunlar dönüyor ama bakalım hayırlısı ve inşallah kurtuluruz bu dönen oyunlardan ve bu iğrenç hastalıktan.
Çok düşünme akışını bırak boş ver. :)) İnşallah
Tamamda her insanın canı tatlı herkes özgür ve en önemlisi sağlıklı yaşamak ister kimse kimsenin kurbanı değil kötü insanlara yem olmayı kimse istemez.
Valla hiç konuşma aç kolunu yapcam aşıyı 😃
Ben aşı yaparsam kalp krizinden ölürüm coronayı bırak😂
Fakettim onu zaten senin derdin korona aşının yan etkisi değil. Aşının kendisi 😂
Evet ama içindekilerini bilmemek sorun ve bende ztn en hafif ilaçta sorun yaparken bunu düşünemiyorum. Bende ztn panik atak felanda var
Arık evlenirken bile yasal işlemler için aşı zorunluluğu olcakmış 🙄
Yapılcak bşy yok ztn ben evde kalcağım için bende bşy değiştirmiyor 😂
Şunun şu hareketlere bak ya 😂
Öyle ama bende garanti diyebilirim. Diğerleride artık dini nikahla idare etsin dinen oda yeterliyse
Nie garanti. Birine aşık olfun başkasıyla evlendi kalbine daş mı baktın 😃 Ayrıca yok öyle bişey. Dinli dinsiz aşılı aşısız evlenebilir herkes 😃
Bende biraz karışık her şey. Ben hayatı tek başıma yaşıyorum, tek arkadaşım bile yok, ortamım hiç yok bende böyle şeylere yer yok gibi hayat maalesef bşy yapamazsın. İyi o zmn ama aşı zorlamalar maalesef yinede biraz var
Anladım ama okadar kapatma dış dünyaya kendini. Bu seni bünyeni dahada yorar
Ben yapmadım ztn herkes gitti kimse kalmadı, ortamda bulamıyorum. Daha nerden nasıl daha insan görebilirimki bir iş yeri var ordada yaşıtlarım zaten yok
Anladım ama sen yinede alıştırma kendini çok sonra hep öyle gider. Tek başınaysan ailenlede değilsen iletişiminde yoksa daha zor. Aşıdan korkup dahada kötü etme kendini. Modunu düşürme. Evlenirisn çalışma bile çalışıyosun kendi kendini de idare edebiliyosan. Çok negatife düşme
Maalesef artık geç ben en az 10 yıldır böyle yaşıyorum.. ailemle duruyorum ama bşy fark etmiyor hep zararlarını görüyorum sadece başkada sadece bitmeyen beklentileri var benden ama onlar hiç arkamda yok sanki duvarım beni duymazlar hiç umursayan yok evde maalesef. Benle kimsede evlenmez ve tanışma fırsatımda zaten yok. Çalışmada çalışıyorum ama maaşım düşük maalesef yani kendim yaşasam sadece tek oda tutabilirim yeterde ama yani gerisi çok zor ancak yemek gibi masraflara yeter
Anladım. Benim demek istediğim kendini bile idare edebiliyosun şuanda. Demekki güçlü kızsın. Oyüzden çok kapama kendini illaki biri çıkar karşına. Busefer onada duvar örersin. Çok olumsuz bakma pozitif ol biraz. Umudunu öldürme boş ver :))
Tmmda ben 6 yıldır felan işsizdim yeni çalıştım oda oda en kötü işte maaşıda az bu işi uzun süre yapamam yoksa sakatlanırım. Maalesef haklısın ama geç artık ister istemez öyle oluyor artık olsa bile birisi
her şey kafada biter. Beterin beteri var. Sen yinede pozitif tut kendini
Öylede yani kimsenin gelmesi insan bile görmemem bir gerçek burada ne düşünsem boş değişmiyor bu gerçek. Bence en önemlisi bu insanlar sosyalliğe ihtiyacı olan varlıklar bu olmazsa herşeyin kötüsü yavaş yavaş başına gelir ztn
Büyük şehirlerde misin sen ilçelerde mi yaşıyosun
Küçük bir şehirde yaşıyorum
Valla ne diyim ki. Allah kolaylık versin
Amin inşallah sağol ama kabullenmekten başka bir şey burada sanırım kalmyor
Hiç belli olmaz o işler daha genç yaşın
Bilemiyorum zaman hemen geçiyor fazla gençde değilim yinede
Olsun umutsuz olma yinede
Olmasamda değişmeyeceğini biliyorum
@Meryem__96 geçmiş olsunn
Yarın saat 3 gibi alırsın.
Böyle şeyin şakası olmaz. Umarım başına gelmez
Gelemez zaten. 0 Rh Negatifim ben
Herkese gelir aşısı olanlarada özellikle gelirken seni kan grubumu kurtarcak?
Beni kan grubum ve hidayetim kurtaracak.
Sen öyle san. Hiç bir insanla görüşmeyen ben bile hastalandım. Bu hastalık herkesi bulabilir fazla büyük konuşma bence yoksa başına gelir hiç güzel bir süreç değil
Bana gelmez. Ben çok rahatım valla. Maske yasağının kaldırılacağı günü bekliyorum.
Öylelere ilk vurur çoğunlukla bence o kadar güvenme seninde bir garantin yok
İlk mi? :D 2 yıl olucak nerdeyse tık yok bende
Bendede öyleydi tam coronanın varlığına inanmamaya başlayacakken geldi
Sen hangi grupsun
Hiç bilmiyorum
Kesin A'sındır
Bilemiyorum keşke bilsem
Mesaj attım bakarsan yardım edicem
tamam bakarım sağol
Geçmiş olsun
Sağol teşekkür ederim
9 günde toplarsın
Kendini bende olmuştum
İnşallah bendede hemen toparlarım. Tat almama gibi durum bir kaç gündür maalesef ama 10 gündür en az ben hastayım bir geçmedi
10 sürer
Ay/gün?
Gün olarak
Sağol inşallah geçer o sürede ve fazla sürmez
İnşAllah bol bol meyve yeg
Denerim sağol
Bilrmicem