Allah rızası için akıl verir misiniz kardeşim böbrek tedavisi görüyor benim böbreğim uyuyor fakat maddi durumlar da var?

Kızkardeşim 26 yaşında böbrek yetmezliği tedavisi görüyor. Bu yüzden nişanlısı nişanı attı diyaliz süreci başlayınca ilk başlarda sorun yok demişlerdi karaktersizlermis yapacak bir şey yok.
Şimdi o olaydan sorma zaten alt üst oldu.
Hastalıkta ayrı sıkıntı diyaliz eve bağlıyor gemc yarışma hayatı karardı benimde içim acıyor.
Ben de 30 yaşındayım.
Arkadaşlar sorun şu ben tek böbreği bırak 2 böbreğimi verip makineye bağlı yaşamaya razıyım kardeşime can feda ama maddi durum olarak çok iyi değiliz.
Ben ozel sektörde taşerondayim kadro bekliyorum kadro gelmdeden böbrek verirsem adama çürük muaemleesi yaparlar isten çıkarırlar diye korkuyorum.
Sonuçta eve ben destek çıkıyorumÖbür türlü de içim acıyor annem ayrı üzülüyor kar ayrı ben ayrı. Evlilik olayida var kardeşime can feda yine söylüyor düşünsem verimAma diğer taraftan yarım evlenirken tek böbrek diyecekler kız vermeyecekler oda ayri sorun. Evlenme merkalisi değilim annem bizi çok zorluklarla büyüttü. çilekeş anacım Dünya gözüyle muruvet görsum istiyorum torum sevsin istiyorum. Arızalarıni girip özeniyor torun severken. Zor bir imtiham Allah'ım yardımcınız olsin inslalah. Okuyan olur moral tavsiye verir belki diye buraya diye içimi döktüm.. Nasip Allah'tan hayırlı geceler Allah emanet olun.. Tüm hastalarımıza Rabbim şifa ve sabır versin..
Allah rızası için akıl verir misiniz kardeşim böbrek tedavisi görüyor benim böbreğim uyuyor fakat maddi durumlar da var?