2 yıl önce düşürdüğüm böbrek taşı geçen gün yine geldi beni buldu. Çalışırken bir anda kitlendim sancıdan apar topar acile götürdüler. Röntgen idrar tahlili kan tahlili derken nur topu gibi bir böbrek taşım var yine artık
Son 2 hafta icinde 2 kere alakasiz sebeplerden acile gittim smfmfm birinde felaket derecede bel agrim vardi sistit tanisi konuldu tedavi oluyorum simdi , digerinde de asiri mide bulantisi kusma vardi cok halsiz dusmustum reflu/gastrit olabilir dendj ama simdilik uzman dr ilac yan etkisi dedi tabii yine de tedavimj oldum duzelmezse endoskopi olacagim😅 Anlayacagin çürük elmayim skckg
en son 14 sene digeri ise 10 önce 2 kere gitmistim birincisinde araba ayağimı ezmisti sağ ayagimin derisini koparti ikincisi ise girip ve enfeksiyondan dolayi yekmekten kesildim sürekli kusuyordum 10 boyunca en son yuksek derecede atesle gitmistim sivi kaybi
Evet oldum kan vermiştim Kızılaya akşamına baygınlık bilinç kaybı ve tansiyon düşüklüğü ile 7 gün boyunca her akşam aynı şikayetten uyandığımda acildeydm
Hemşirelik okudum, kendime serum takmak için damaryolunu açtım ve serumu taktım iğne ile serumun içine ağrı kesici koydum sanırım iğnenin ucu pisti ve kanıma mikrop karışmış yere düştüm bayıldım gözlerimi hastanede açtım
Evet olmuştum. Durup dururken başlayan ve asla durduramadığımız bir burun kanamam olmuştu ve hamileydim. Müdahale ile durdurdular.. Hastaneye gidene kadar pamuk peçete yetmemişti öyle şiddetli bir burun kanaması yaşamıştım.
Hayatımın çoğu noktasında hastaneyle haşır neşir oldum. Olayları anlatmak istemiyorum ama evet acil, yoğun bakım, servis bunları yaşadım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet oldum. Kız arkadaşım bı konuda bana kızmıştı diziyle malum yerime vurdu 🙈😄 bende tabi malum iki büklüm oldum sonra korkudan hastaneye gitmiştim 🙈😄