Genellikle etrafında kötü bir vakaya rastladıysan ya da kendin geçirdiysen ondan korkarsın. Ben kanser türevlerinden çok korkarım mesela. Atlatanlar çok var elbette ama acı çekenler de çok. Üstelik tedavi yöntemleri de ağrılı, acılı çok zorlu bir süreç insanı mahvediyor. Bu yüzden çok korkarım.
Benim sırtım Omurga boydan boya platinli vidali 16 adet vida var akciğer tansiyonu var solunum yetmezliğim var nadir hastalıklar grubunda kalp yetmezliğine neden olup ölüme götüren hastalık tıbben tedavisi mümkün olmayan tek çaresi akciğer nakli olan bir hastalık korkuyormuyum hayır hayat bugün var yarın yokuz tek problem nedir yaşamadan ölmek zor o mesele hayatta ölü gibi olmak zor hep bir imrenme içinde olmak başkası yaşar sen izlersin seyici işte böyle
Yatalak kalmaktan cook korkuyorum birde nefes alamamaktan aşiri derece korkuyorum. Kapali alanlarda falan bogulucak gibi oluyorum. Burnumun biri tikansa o gece asla uyuyamayip solugu acilde aliyorum.