Yardımınıza ihtiyacım var
Duzenli bir şekilde Rexapin ve remeron ilaclari kullanıyorum size sormak istediğim şey uyştrcu maddenin üstüne rexapin ve remeron ilaçlarını kullanmanın yan etkileri ne olur istemsizce bi anlık öfkeyle rexapin hapindan düzenli kullandığımın üstüne 2 tane daha yuttum gözlerim şişiyor ve yüzüm geriliyor gibi hissediyorum kalp atışım bi hızlanıyor ardından yavaşlıyor uyucam ama uyumaya korkuyorum şu an anlattığım gibi kısacası yan etkilerini bilen var mı yazarsanız büyük sevap islersiniz
Duzenli bir şekilde Rexapin ve remeron ilaclari kullanıyorum size sormak istediğim şey uyştrcu maddenin üstüne rexapin ve remeron ilaçlarını kullanmanın yan etkileri ne olur istemsizce bi anlık öfkeyle rexapin hapindan düzenli kullandığımın üstüne 2 tane daha yuttum gözlerim şişiyor ve yüzüm geriliyor gibi hissediyorum kalp atışım bi hızlanıyor ardından yavaşlıyor uyucam ama uyumaya korkuyorum şu an anlattığım gibi kısacası yan etkilerini bilen var mı yazarsanız büyük sevap islersiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım edin gerçekten çaresizim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ya sen de uyku için mi kullanıyon
ben sana yardımcı olayım bende hepsini kullanıyorum bende bağımlılık var ve bende bir çok ilaç kullanıyom rexapinde bunlardan biri
Proseptür müdür nedir onu okusana
Geçmiş olsun
Eroin mi kullanıyorsun
Hyr
Hiç sevmem uyuşturucu kullananları, görünce öldüresim gelir. Uyuşturucu kullanan insan 30. sinif insandır ve kalitesizdir. Uyuşturucu için şahsiyetini, gururunu, bacısını, avradını, namusunu satar.
Bende karşıydım uyusturucu kullanan arkadaşlarımı bizzat ben ihbar ederdim ama hayat bazen ters tepebiliyor
Yan yana durursan ters teper. Uyuşturucu kullanani kurtarmaya çalışırsan, o seni de çeker bataklığa. O yüzden uzak durup selamını kesmeliydin. Neyse sende bağımlısın hadi Allah yardımcın olsun by by.
Eyvallah
çok ağır ilaç ya
Evet
Gunde 2 tane rexapin 2 tane remeron içiyorum normalde
Fakat 2şer tane remeron ve rexapin içtikten sonra madde kullanimi üstüne 3 tane dhaa rexapin içtim ve gözümde şişme yüzümdeki derilerimde gerilmeler başladı kalp atışım bozuldu
çok normal bunlar
Nasıl yani
saçmalatır bu ilaçlar bırkaınca intihara bile sürükler
Zaten istemsizce 3 tane dhaa rexapin yuttuğumda kafamda ölüm düşüncesiyle yuttum fakat düşüncelerimi ben yönetemiyorum yani bi anlık bisey oluyor bi süre sonra kendime geliyorum sanki o anki ben değilim gibi
Deli gibi oldum kuran carpsin
pis bişey içmemeye çalış
Icmemeye çalışıyorum uyuyup uyanmak istiyorum sadece Teşekkür ederim
Sıkıntı yaratır evet
Ne gibi neler olur bilginiz var mı
Ne kullandın? Ne kadar kullandın yaş vs vs detay almam gerek
Tuz. buz
Yaş kilo kaç? Ne kadar zamandır kullanıyorsun
Yaş 18 kilo 53
3 senedir
Nabzını nasıl hissediyorsun
Bilegimden kontrol ettim çok hızlı ve bilegimde damarın attığını dikkatli bakınca gorebiliyorum
Neden
Ettim
İstifra et
Nefes kesilmelerim başladı istifra edemiyorum zorladım olmuyor zorlarken direk boğuluyorum
Cikarirsan bı parca rahatlarsın ama olmuyorsa yapacak bişey yok bı sağlık kuruluşuna müracaat etmeye calis
Benim sıkıntı ettiğim şey madde üzerine yüksek dozda antideprasan aldığım için uykumda kalp krizi gecirim diye korkuyorum
Öyle olacak olsa şuurunda sapma olmazmiydj mantığın gayet güzel çalışıyor sanırım sarsacak seni ama öldürmeye ek gibi
Ne olacağından bilgim olmadığı için yan etkileri neler bilen var mı diye sordum
İnşallah dediğin gibi olur
İsaallah benimde pek bilgim yokgenelde çıkarmak tavsiye edildiği den çıkar dedi. Ama yapamıyorum diyosun neden sağlık kuruluşuna gitmiyosun
Ailemle yaşıyorum Ailemin olanlardan haberi yok
Çok tehlikeli bı durumdan bahsediyorsun her seçenek ölümden iyidir bence düşünme fazla zaman kaybetmedeb gitmeye bak
tanımadan etmeden yazarak yardım etmeye çalışıyorsunuz teşekkür ederim
Elden geldiği kadar yardım etmeli insan
Saolasin
Sabaha sağ çıkarsan haberdar et bizi
Kesinlikle yazicam sıkıntı yok diye Eğer yazmamışsam bilinki boş yere canım kafamdan gençliğimden geleceğimden olmuşumdur
Herşeyin hayırlısı