Özellikle parmak uçları havalar azıcık serinlesin parmak uçlarımın üşüdüğünü hissediyorum :( soğuk havalarda zaten üşüyorum özellikle ayaklarım daha fazla üşüyor :( sorun nerde olabilir?
Geçmiş olsun, demir eksikliğinden olabilir. Demir eksikliği için. Çok önemli bir rahatsızlıktır; Ama elde çok fazla önemsemeyiz. Halsizlik, yorgunluk sürekli uyku hali, ellerde ve ayaklarda soğukluk belirtileridir
Demir eksikliğini gidermek için:
- 250. gr çökelek - 1 çorba kaşığı keten tohumu - 1 çorba kaşığı çörek otu - 1 tutam ceviz
Hazırlanışı: Çökeleğe keten tohumu, çörek otu ve cevizi ilave ederek karıştırın. Arzu ederseniz zeytinyağı ve nar ekşisi ilave edilebilirsiniz. Sabah kahvaltıda yalnız bu karışımı yiyiniz.
Demir eksikliği ve böbreklerde sorun ya da böbrekler üşütmüșmu ne öyle biși bir yerde duymuştum böbreklerle alakalıymıș bir yerden duymuştum ama nerden İnanki hatırlamıyor
Ayak ve el parmaklarım hep buz gibi sebebini bilmiyorum ama eskiden böyle değildi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eşimde öyleydi tüm vücudu sıcsk olsa bile soğuk havalarda ayağı Demir gibi soğuk oluyor ve ısınmıyor doktora gitti kan dolaşım bozukluğu varmış ilaç vermişlerdi normale döndü
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendimi bildim bilendir bende hep böyleyim etrafımdakiler normal olduğunu söylüyorlardı (demir eksikliği ve kansızlığım var)