Sağlık Soğuk intoleransınız var mı? büyükyorumcu Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Malum kış geldi. Soğuk hassasiyetiniz var mı? Herkesin üşümediği sıcak hissettiği zamanlarda üşüdüğünüz olur mu?#soğukintoleransı #üşüyoruz #büyükyorumcu #soğukyorumcu Soğuk intoleransınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sabiliii Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Yazın çok sıcaklarda bile üşüdüğüm elimin ayağımın buz kestiği zamanlar olmuştur..Kendimi bildim bileli hep üşürüm ama yine de kışı çok seviyorummm. 0 0 Yorumla
gokandeğilGÖKHAN Takip Et Yoda Yaş: 95 , eic 100% +1 yıl Tam tersı soğuğu severım ve pek üşümem. Öyle ki mıllet kar altında kat kat gıyınırken sweet gıyıp çıkarım 0 0 Yorumla
Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Kronik sağlık problemim olmadığı için soğuk intoleransım da yok. 0 0 Yorumla
Ayyşşeeggüül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 55% +1 yıl Epey hassasım. Bunun soğuk intoleransı olduğunu yeni öğreniyorum.🤔 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yaşadığım yer de kuvvetli soğuk olmuyor pek olduğu zaman da üşüyorum bazen. 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. ben Nisan aylarında bile üşürüm bırak kış mevsimini 0 0 Yorumla
fatihsevimli Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Aksine, herkesin üşüdüğü yerde sıcak gelir normalde. Fakat bunun acısı da yazın çıkıyor asla serinleyemiyorum. Hangisi daha iyi bilemedim. 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Sağlık konusunda 530 cevap paylaştı. Pekmez yiyin hepınız bol bol 😀 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Soğuk seviyorum soğuktan titremeyi özledim. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Var tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yazın çok sıcaklarda bile üşüdüğüm elimin ayağımın buz kestiği zamanlar olmuştur..
Kendimi bildim bileli hep üşürüm ama yine de kışı çok seviyorummm.
Tam tersı soğuğu severım ve pek üşümem. Öyle ki mıllet kar altında kat kat gıyınırken sweet gıyıp çıkarım
Kronik sağlık problemim olmadığı için soğuk intoleransım da yok.
Epey hassasım. Bunun soğuk intoleransı olduğunu yeni öğreniyorum.🤔
Yaşadığım yer de kuvvetli soğuk olmuyor pek olduğu zaman da üşüyorum bazen.
ben Nisan aylarında bile üşürüm bırak kış mevsimini
Aksine, herkesin üşüdüğü yerde sıcak gelir normalde. Fakat bunun acısı da yazın çıkıyor asla serinleyemiyorum. Hangisi daha iyi bilemedim.
Pekmez yiyin hepınız bol bol 😀
Soğuk seviyorum soğuktan titremeyi özledim.
Ben ateş saçıyorum etrafa
Üşürüm
ama çok sıkı giyinirim dikkat ederim
Var 😑
Ben hep üşürüm. 🥶
Valla fena üşürüm ben
Var tabi