İllaki ilaç takviyesi değil. Hazımsızlığa iyi gelen besinler. Ama geçmiyorsa bir doktora git derim. Sık sık kabız oluyor musun? Duphalac yazar doktor. İlaç içmek istemezsen kuru kayısı ye.
en iyisini yapmışsın onlar külliyen zararlı, yapman gereken abur cuburdan biraz uzak durman ama örneğin 1-2 ay sonra tekrar devam edersen gene aynı olabilir
Benim mide bulantım vardı bu sene ocakta başladı yemek yiyemiyordum en ufak şeyde bulantı yapıyordu çok kilo verdim 2 gün bir şey yemediğim oluyordu işte doktora gittim mide koruyucu verdi ilk onu kullandım 2 hacta düzelmedim sonra yine gittim endoskopi için gün verdi öyle böyle Hazirana kadar devam etti bende bu bulantı endoskopi de hazımsızlık gibi gözüküyor dedi psikolojik de olabilir dedi psikiyatriye gittim antidepresan verdi hazirandan beri kullanıyorum ve bulantım o kadar hafifledi ki
İnanır misin. Dr bana da mide koruyucu ve rennie Duo verdi hiçbir işe yaramadilar rennie Duo belki biraz etki etti ama geri geldi. Belki benimki de strestendir. Bakalım mide diyetinden sonra düzelecek miyim. Şükür sen iyileşmişsin. Darısı benim başıma inşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yemeye bağlıysa takviye yapmadıkça iyileşmez. Maden suyu iç, yeşil biber ye.
Takviye ilaç takviyesi mi
İllaki ilaç takviyesi değil. Hazımsızlığa iyi gelen besinler. Ama geçmiyorsa bir doktora git derim. Sık sık kabız oluyor musun? Duphalac yazar doktor. İlaç içmek istemezsen kuru kayısı ye.
Sağlıksız gıdalar tuketyigimde kabız olurum o da sağlıksız beslendigim içindir. Kuru kayısı tüketiyorum
Yemeğin hazımsızlığı geçiyorda şu yapılanları hazmedemiyor insan...
Abe yemeğin hazımsızlığı da gecmiyo be çok zor
Ahaha neyse şaka maka bunun için kuru kayısı yee çok etkili
Yiyom gi yiyom gecmiyo Dr. İki üç ilaç verdi başından saldı
Bol su iç ama onunla beraber kayısı tek başına idare etmez seni belki ama ciddi bir problem de olabilir yine de iç hastalıklarına git
Tamam gidicem zaten
Yedikçe devam eder o muhtemelen reflü
Yani birkaç ay dikkat ettim diyelim iyileştim ondan sonra kahve falan içmeye başlasam geri gelir mi
Şekersiz Türk kahvesi içersen yararı olur zararı olmaz
Çikolata , kurabiye
En sevdiklerim
Korktum sen reflü deyince ama kusma varmış reflu belirtilerinde ishal ağza acı su gelmesi falan bende olmuyor onlar
Kurabiye en zararlı olanı henüz başlangıç aşamasında
Derhal bir gastroenteroloji ye gitmeliyim o halde pratisyen ne bilsin
maden suyu iç
İçtim daha beter oldum
normalde iyi gelirdi ama ilginç
Birkaç hafta öncesine kadar çok iyi geliyordu ondan sonra iyi gelmemeye basladi
Yeşil çay çok iyi geliyor
hmm doktora çıktın mı peki
Evet Dr dedi hazımsızlığin var
yok onu sormadım😊 yani doktor ne söyledi onunla ilgili hap ilaç vb bişey
Ha evet mide koruyucu ve rennie Duo verdi bir de yediklerine dikkat et dedi
Nerelisin sen 😁
bursa
😂çıktın mı deyince anlamadim
😃 hmm anladım, yanlış anlamazsan sen nerelisin?
Hatay. İlaçları kullandım ama diyet yapmamıştım belki o yüzden iyilesmedim
büyük ihtimal ondandır, genelde zaten bu gibi rahatsızlıklar yemeden içmeden meydana gelir
Evet doğru söylüyorsun hem bende hazır gıdaları abur cuburu çok tüketen biriyim.
işte onlara biraz ara versen iyi olur bu hızlı veya aşırı yemekten de meydana geliyor
boy ve kilon kaç?
Artık dikkat edecem zaten. Birkaç ay iyilesirsem tekrar gelir mi hazimsizlik
55 kiloyum 163boy zayıfım yemek yemem fazla abur cubur yerim yemek yerine
hmm onlarda yapar misalen cips vb. yiyiyor musun yanında kola vb şeyler
Artık biraktim
en iyisini yapmışsın onlar külliyen zararlı, yapman gereken abur cuburdan biraz uzak durman ama örneğin 1-2 ay sonra tekrar devam edersen gene aynı olabilir
Allah korusun bakalım nolcak
yani Allah korur korumasınada çoğunluklu sana bağlı😀
nane ve limon çayı iç onlarda mideyi temizliyor hemde rahatlatıyor
tamam sağ ol
peki çok geçmiş olsun hayırlı geceler
Çok Teşekkürler. Sana da hayırlı geceler
rica ederim👋
Düzelir düzelir
Emin misin hazımsızlık olduğuna
Evet Dr öyle dedi
Banada doktor öyle dedi psikolojik çıktı kaç ay mide bulantısı çektim
Ne gibi şeyler yaşıyordun. Bende de stres var çünkü
Benim mide bulantım vardı bu sene ocakta başladı yemek yiyemiyordum en ufak şeyde bulantı yapıyordu çok kilo verdim 2 gün bir şey yemediğim oluyordu işte doktora gittim mide koruyucu verdi ilk onu kullandım 2 hacta düzelmedim sonra yine gittim endoskopi için gün verdi öyle böyle Hazirana kadar devam etti bende bu bulantı endoskopi de hazımsızlık gibi gözüküyor dedi psikolojik de olabilir dedi psikiyatriye gittim antidepresan verdi hazirandan beri kullanıyorum ve bulantım o kadar hafifledi ki
Ben hazımsızlık olduğuna emindim kendimde ama hazımsızlık değilmiş psikolojikmis halbuki kaç ay boşuna gittim mide doktoruna
İnanır misin. Dr bana da mide koruyucu ve rennie Duo verdi hiçbir işe yaramadilar rennie Duo belki biraz etki etti ama geri geldi. Belki benimki de strestendir. Bakalım mide diyetinden sonra düzelecek miyim. Şükür sen iyileşmişsin. Darısı benim başıma inşallah
Sende de mi bulantı var
Bulantı yok. Kusma yok. Geğirme şişkinlik gaz var
İyileştirir
Yani bir kaç ay hazimsizlik diyeti yapsam bir sonraki aylarda sıkıntım olmaz
Olmaz tabi
🙏🌷
Eğer evdeysen sürekli acı çehre var onu kullan anında rahatlıyorsun
Acı çehre tohumu mu. Satın almam lazım denerim onu da
Dene valla işe yarıyor ❤️
Tamam teşekkür ederim