Sadece dekolte bölgesi yatay çizgi şeklinde kaşınıyor. Zaten kizariklar belli oluyor parmaklarımin oralarda. Kozmetik ürünler sürmüyorum o bölgeme gece duştan sonra tuttu kaşıntı sabaha kadar kasindim.
Alerjik bir durum da olabilir havaların bir etkisi de olabilir. Giyim ya da yemek konusunda farklı bir şey tercih etmen de neden olmuş olabilir, stres gibi durumlar dahi neden olabilir, şimdilik endişe etme fakat kaşıntı daha uzun sürerse bir doktora görün:) bu arada göğüslerin güzel onu da bir iltifat olarak söylemek isterim.
Cok sicak dus, yeterince temiz olmama, hassas cilt, herhangi deri hastaligi , mineral vit eksigi her sey olabilir bak bakalim gozlemle kendini.. havalarla beraber de olabilir bence
hım yani bazen aşırı soğuk ve sıcaklık böyle şeylerde pütür pütür derler ya onu yapabilir belki ondan hani desem iç çamaşırın deseni duştan çıkınca oldu dedin
allerji olmusun bence düzelir kokrulacak bir durum deyil bende gecen acı severim fazla yedim senin gibi oldum bıraz yedigimze dikkat etmmeız gerekıyor yasniz kacki siizn sizin sorunuzubegnıyım takıplesleımmı