1 şeker kullanıyorum ve süt tozu kullanmıyorum onun yerine normal süt ekliyorum öyle içiyorum sizce bir zararı varmıdır? 

şeker kullanmasan iyi olur şansa bak walla nescafeli bardağımı aldım bilgisayarın karşısına geçtim sorulara bakayım dedim kahvemi yudumlaadım senin soru karşıma çıktı bence şeker olmadan tüketilirse sorun yok
Şekersiz en iyisi gerçi haklısın bide süt tozu kullanıyordum ama süt tozu zararlı olduğunu öğrendiğim an bıraktım
Kanka spor yapıyorsan kahve çok faydalı ama şekersiz sade kahve icmeni tavsiye ederim
O zaman hiç şeker kullanmıycam kahveyide zaten sade içiyorum. Bide bu kahvenin spor yapanlara faydası çok sanırım çoğu kişi öneriyor çünkü
Nescafe zararlı... şekersiz filtre kahve iç hem leziz hem gerçek kahve :P
Şekersiz filtre kahve nasıl bişey ki? Şimdi sana komik gelicek bilmiyorum diye ama 😅
Marketlerde satılıyor öğütülmüş kahve oluyor. İnternetten araştırırsan ve denersen çeşitli kahveler damak tadına uyanı bulursunn ama nescafe içme ya çok zararlı ve kahve bile saymıyorum ben onu
Allah Allah öyle miymiş bilmiyordum cidden çok teşekkür ederim ☺️🙏
Rica ederimm
Cevap
2Cevap
Ben her gün en az 1 bardak içerim şeker ve süt tozu kullanmam
Bende şeker kullanmıycam artık
Bence değil sporda ben toz olarak yerim dinç tutuyor
Bahsettigin miktar çok az
bir şey olmaz
Onuda akşam yatmadan önce içiyorum süt tozu kullanıyordum ama zararlı olduğunu öğrenince bıraktım onun yerine süt ısıtıp öyle ekiliyorum
Hayır aslında geç uyuyan birisiyim yani saat 2 veya 3'de uyuyorum işte saat 1 buçuk gibi kahve içerim yarım saat veya 1 saat sonrada uyuyorum.
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?