Daha önceden entübe edilen bir hastanız var mı koronadan dolayı kolay atlatılır Mİ
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hava yolu sağlayamayan hastaları entübe ediliyor, oksijen satırasyonu düşük yani
87 mi ne diye biliyorum ama entübe hakkında iyi şeyler duymadım o yüzden de istemiyorum of
95 ve üzeri iyi 87 de fena değil, Entübe ettmek çok kötü bir durum değil merak etmeyin oksijeni duzelse bile hemen uyandırılamaz hasta için riskli olur. Ne kadar süredir entübe?
Ses tellerinde sorun varmış belki entübeye alabilir diyolar o yüzden alırlar mı 87/88 de geneli daha almadılar ama hiç istemiyorum
Hastanın tam durumunu bilmediğim için bir şey demem doğru olmaz. Ama panik yapmayın sakin kalmaya çalışın entübe olup 1 ay entübe kalıp yaşayan çok hasta var
Crp yüksek ondan olabilir mü
Crp vücutta iltihap var demektir onunla ilgisi yok.
Korona ciğerlerine inmiş
Buzlaşma var o zaman ciğerlerde
nasıl geçer ki
Entübe ile tedavi ederler merak ettme benim sana buradan bilgi vermem doğru değil. Bir şey söylerim öyle olmaz vs Hastanın genel durumunu bilemediğim için çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur 🙏
İnşAllah 🙏 sağol
İyi günler bir şey sorucam kan kültüründe değer tek şişe kan kültüründe koagülaz negatif stafilokok üredi kontaminasyon düşünüldü yazıyor bu nedir
Evet bir akramız entübe edildi ve şu an iyi durumda
Önceden nasıldı durumu koronadan mıydı
Evet koronadandı, eskidende şeker gibi kronik rahatsızlıkları vardı ama şükür atlattı, annem 26 gün hastanede yattı 9 gün yoğun bakımdaydı şükür oda atlattı
Kan gazı kaçtı
Hatırlamıyorum ama annemin baya düşüktü ilk başta o yüzden yatırmışlardı zaten
benim babamında öyleydi ama şu an normal ses tellerinde sıkıntı var diye alabiliriz entübeye demişler ama hiç istemiyorum of ya
İnşallah kısa sürede atlatır ve çıkar hastaneden, çok sıkıntılı süreç iyi bilirim🙏
Çok sağol İnşAllah tek dileğim bu
Bol dua et, doktorlar elinden geleni yapıyor ama lanet hastalık çok sıkıntılı, iyi düşün iyi olsun ve bol dua🙏
Ediyorum Allah’ın izniyle atlatıcak ama entübeyi hiç istemiyorum bide crp diyr bişey var oda yüksek
Crp yüksekti anneminde 150 falandı, yoğun bakımda dahada ilerlemişti ama şükür iyi şimdi, annemide entübe edeceklerdi şükür gerek kalmadı, babanda atlatacak inşallah🙏
İnşAllah nasıl iyileşti peki annen ek bi tedavi ya da bişey yaptılar mı
Pozitif olduktan 4 gün sonra falan hastaneye yattı, oksijen düşüyordu ve ciğerlerin %50 si kaplanmıştı yoğun bakımda dahada ilerledi crp 150 falan oldu ciğerlerde %70 e yükseldi, işte yoğun bakımda tedavi gördü sonra tekrar servise alındı falan üzerinden 5 ay geçti oksijen seviyesi iyi ama hala çabuk yoruluyor, nefes nefese kalıyor
Hm çok sağol Allah hepsine sağlık versin cok zor..
Amin inşallah, kısa zamanda da baban sağlığına kavuşur umarım, Allah başımızdan eksik etmesin onları
Amin bide şey sorucaktım entübe edilen akrabanız nasıl oldu yani onunda mı öyleydi
Onun crp bilmiyorum değerini ama oda yoğun bakımdaydı, ciğer seviyesi annem kadar değildi öyle demişlerdi
Yoğun bakıma aldıkları zaman kan gazı annenin kaça inip çıkıuodı yani 80 den düşük müydü yüksek miydi
İnan hatırlamıyorum kan gazı değerini, doktorlar her şeye hazırlıklı olun tarzında konuşmuşlardı ama
bize de imza attırdılar olabilir de olmayabilir de hiç gerekte kalmayabilir İnşAllah kalmaz ama imza atılmış..
İmzayı bende atmıştım, ben yatırmıştım yoğun bakıma falan nasıl duygular olduğunu iyi bilirim, kapıda tıbbi atık poşetinde eşyalarını elime tutuşturdular Allahım bir daha göstermesin🙏
Amin inşAllah sana da çok soru soruyorum ama İnan içim içimi yiyor
Yok ya ben durumunu çok iyi anlıyorum, sorabilirsin konuşabilirsin anlatabilirsin inan hiç sorun değil
Çok sağol yoğun bakımdayken görüş oluyor muydu gidip görüyor muydun
Yok hayır olmuyordu, her gün asistan dr lar arayıp bilgi veriyordu ama o psikoloji çok kötüydü, aradıklarında ne söyleyeceklerini bilememek, bir tanıdık vasitasıyla bir kere sesini duymuştuk konuşturmuşlardı
Ya evet o piskoloji çok kötü bizde görüş var annemler gidip görüyor ama biz giremiyoruz evde eksiklik hissediyorum çok kötü oluyorum öksürük şikayetiyle gidip bu kadar zaman hastanede kalması..
Bende pozitif ve öksürük çoğaldı diye götürdüm sonrasını anlattım zaten, evde hep onu düşünür evin içinde yürüdüğü falan canlanırdı gözümde, kısa zamanda babanda dönecek inşallah eve
İnşAllah Allah tüm hastalara şifa versin
Amin inşallah🙏 Daraltma içini ama sakın
Çok sağol
☺️🙏
entübeye almışlar çok kötüyüm ya
Dostum zor valla allah yardımcınız olsun
of sagol senim bi yakının girdi mi entübeye
Evet ölen çok oldu şu an bi tane var entübe oldu pda6
Of deme ya kan gazı mı düşüktü onların
O kadarını bilmiyorum başka rahatsızlık varsa sıkıntı
Entübe olan şu an iyi mi
Kritik