Sağlık OKB hastasıyım? Sedaseda01 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Neden insan ölümü ister Güncellemeler+1 yıl 😭😭😭😭 Güncellemeler+1 yıl Neden OKB hastasıyım? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bipolaroldumk Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kaygı bozukluğuyla ilgili olan her şey bk gibidir bilirim ama çaresi olan ve geçici bir şey bir de böyle düşün 0 5 Yorumla Sedaseda01 +1 yıl Yoğun bakımdan yeni çıktım yine kafamda aynı şeyler Yorumla bipolaroldumk +1 yıl Neden o kadar kötüleşti Yorumla Sedaseda01 +1 yıl Bilmiyorum hisler takip ediliyorum bide sesler Yorumla bipolaroldumk +1 yıl geçmiş olsun Yorumla Sedaseda01 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl ölümü istemek için insanın bir çok nedeni olabilir ama yaşamak için tek bir neden yeter 0 8 Yorumla Sedaseda01 +1 yıl O neden yok hic Yorumla FakDıSistım +1 yıl o nedeni yapmak senin elinde Yorumla Sedaseda01 +1 yıl Nasıl Yorumla FakDıSistım +1 yıl birine şans ver her şeyi ol senin her şeyin olsun. acın acısı mutluluğun mutluluğu olsun, hep birbirinizin yanında olun. Yorumla Sedaseda01 +1 yıl Kimse ile arkadaşlık yapamıyorum hemen aramı bozuyorum küçük sebeplere Yorumla FakDıSistım +1 yıl kırıcı değil yapıcı ol sende Yorumla Sedaseda01 +1 yıl Olamıyorum işte kimse beni anlamıyor Yorumla FakDıSistım +1 yıl anlaşılmayacak neyin var? Yorumla
ToDieToSleep Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Okb hastası değilim. Ama ben de ölümü çok istiyorum. 0 2 Yorumla Sedaseda01 +1 yıl Ama insan durduk yere ölümü istermi hasta olmadan Yorumla ToDieToSleep +1 yıl hastayım demek Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 475 cevap paylaştı. Yanlış yerdesin burada ya seni ölüme sürüklerler ya da arkandan gelirler. 0 0 Yorumla
Adriannee Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ölmeyi bayılmak sandığı için sjsjs 18 19 yaşlarında bende istemiştim bu arada ama geçiyor 0 14 Yorumla Sedaseda01 +1 yıl Denedinmi ölmeyi ben denedim ama başarısız oldu Yorumla Adriannee +1 yıl Olmaz o iş bak sonucu bile bile yapıyoruz bunu yaş neydi Yorumla Sedaseda01 +1 yıl 18 Yorumla Adriannee +1 yıl Bunun üzerine az düşünmeye çalış neredeyse aynısını yaşadım ağır bir anksiyetem vardı her şey aynı ama ruhum düzeldi artık daha iyiyim her şey düşüncelerde bitiyor az düşün tek tavsiyem Yorumla Sedaseda01 +1 yıl Olmuyor beynim aynı şeyleri dusunmemi iyi istiyor Yorumla Adriannee +1 yıl Peki ölümün sonrasının nasıl olduğunu kabullensen, ölüm rabıtalı denen bi şey var 1 kez yarıya kadar yapabildim denersen ne dediğimi anlarsın Yorumla Sedaseda01 +1 yıl 😭😭 Yorumla Adriannee +1 yıl Dene mutlaka yoksa basite almaya devam edersin hayatı Yorumla Sedaseda01 +1 yıl Tamam Yorumla schwarzmond +1 yıl boş yapma Yorumla Adriannee +1 yıl @schwarzmond kudur Yorumla schwarzmond +1 yıl niye kudurucam 3 iq Yorumla Adriannee +1 yıl @schwarzmond devam et Yorumla schwarzmond +1 yıl :) Yorumla
UDixon34 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl neye takıntınız var Allah şifa versin. 0 11 Yorumla Sedaseda01 +1 yıl Takip hissi Yorumla Sedaseda01 +1 yıl Takip hissi herkes her şey beni takip ediyor Yorumla UDixon34 +1 yıl Allah kurtarsın zor bir şeydir bilmiyorum yaşamadım çok şükür. Neden peki yani takip derken detaylı anlatır mısınız Yorumla Sedaseda01 +1 yıl Örnek odamda pürüzlerin delikleri kapı deliğinden sürekli arkama bakmalar heryerden beni izliyor lar hissi Yorumla UDixon34 +1 yıl bilmiyorum Allah kolaylık versin psikiyatriye gittiniz mi Yorumla Sedaseda01 +1 yıl Evet Yorumla UDixon34 +1 yıl etki etmiyor mu ilaçlar Yorumla Sedaseda01 +1 yıl Hayır mal gibi yapıyor Yorumla UDixon34 +1 yıl İzzet Güllü hocayı da izlemenizi tavsyie ederim belki iyi gelir size. Yorumla Sedaseda01 +1 yıl Dinleyeceğim mutlaka Yorumla UDixon34 +1 yıl dinlediniz mi Yorumla
homo_obscurrimus Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben de bipolar ve psikoz hastasıyım. 0 9 Yorumla Sedaseda01 +1 yıl İntihar var mı sizdede Yorumla homo_obscurrimus +1 yıl Eskiden vardı. Yorumla Sedaseda01 +1 yıl Ben ne yapacağım bilmiyorum kendimi kaybediyorum gözüm bir şey görmüyor Yorumla homo_obscurrimus +1 yıl Tedavi oluyor musunuz peki? Yorumla Sedaseda01 +1 yıl Evet piskiyatri ve piskologa gidiyorum ama boş Yorumla homo_obscurrimus +1 yıl Hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Yorumla Sedaseda01 +1 yıl Didarel olaxsinn rispardal ripozol fulsac Yorumla homo_obscurrimus +1 yıl Çok geçmiş olsun. Ben de Lustral, Depakin ve Invega kullanıyorum. Yorumla Sedaseda01 +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
schwarzmond Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl biraz daha ac ne gibi takıntıların var 0 4 Yorumla Sedaseda01 +1 yıl Takip hissi herkes her şey beni takip ediyor Yorumla schwarzmond +1 yıl paranoid bozukluk olmasın o Yorumla Sedaseda01 +1 yıl Bilmiyorum doktor OKB dedi Yorumla schwarzmond +1 yıl mesaj atsana bana kardesim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kaygı bozukluğuyla ilgili olan her şey bk gibidir bilirim ama çaresi olan ve geçici bir şey bir de böyle düşün
Yoğun bakımdan yeni çıktım yine kafamda aynı şeyler
Neden o kadar kötüleşti
Bilmiyorum hisler takip ediliyorum bide sesler
geçmiş olsun
Teşekkür ederim
ölümü istemek için insanın bir çok nedeni olabilir ama yaşamak için tek bir neden yeter
O neden yok hic
o nedeni yapmak senin elinde
Nasıl
birine şans ver her şeyi ol senin her şeyin olsun. acın acısı mutluluğun mutluluğu olsun, hep birbirinizin yanında olun.
Kimse ile arkadaşlık yapamıyorum hemen aramı bozuyorum küçük sebeplere
kırıcı değil yapıcı ol sende
Olamıyorum işte kimse beni anlamıyor
anlaşılmayacak neyin var?
Okb hastası değilim. Ama ben de ölümü çok istiyorum.
Ama insan durduk yere ölümü istermi hasta olmadan
hastayım demek
Yanlış yerdesin burada ya seni ölüme sürüklerler ya da arkandan gelirler.
Ölmeyi bayılmak sandığı için sjsjs 18 19 yaşlarında bende istemiştim bu arada ama geçiyor
Denedinmi ölmeyi ben denedim ama başarısız oldu
Olmaz o iş bak sonucu bile bile yapıyoruz bunu yaş neydi
18
Bunun üzerine az düşünmeye çalış neredeyse aynısını yaşadım ağır bir anksiyetem vardı her şey aynı ama ruhum düzeldi artık daha iyiyim her şey düşüncelerde bitiyor az düşün tek tavsiyem
Olmuyor beynim aynı şeyleri dusunmemi iyi istiyor
Peki ölümün sonrasının nasıl olduğunu kabullensen, ölüm rabıtalı denen bi şey var 1 kez yarıya kadar yapabildim denersen ne dediğimi anlarsın
😭😭
Dene mutlaka yoksa basite almaya devam edersin hayatı
Tamam
boş yapma
@schwarzmond kudur
niye kudurucam 3 iq
@schwarzmond devam et
:)
neye takıntınız var Allah şifa versin.
Takip hissi
Takip hissi herkes her şey beni takip ediyor
Allah kurtarsın zor bir şeydir bilmiyorum yaşamadım çok şükür. Neden peki yani takip derken detaylı anlatır mısınız
Örnek odamda pürüzlerin delikleri kapı deliğinden sürekli arkama bakmalar heryerden beni izliyor lar hissi
bilmiyorum Allah kolaylık versin psikiyatriye gittiniz mi
Evet
etki etmiyor mu ilaçlar
Hayır mal gibi yapıyor
İzzet Güllü hocayı da izlemenizi tavsyie ederim belki iyi gelir size.
Dinleyeceğim mutlaka
dinlediniz mi
Ben de bipolar ve psikoz hastasıyım.
İntihar var mı sizdede
Eskiden vardı.
Ben ne yapacağım bilmiyorum kendimi kaybediyorum gözüm bir şey görmüyor
Tedavi oluyor musunuz peki?
Evet piskiyatri ve piskologa gidiyorum ama boş
Hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Didarel olaxsinn rispardal ripozol fulsac
Çok geçmiş olsun. Ben de Lustral, Depakin ve Invega kullanıyorum.
Geçmiş olsun
biraz daha ac ne gibi takıntıların var
Takip hissi herkes her şey beni takip ediyor
paranoid bozukluk olmasın o
Bilmiyorum doktor OKB dedi
mesaj atsana bana kardesim