Güncellemeler
+1 yıl
Öksürük boğaz ağrısı ve ishal var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır muhtemelen ortalık hastalığına yakalanmışsındır. Çünkü şu anda antikorlusun. Ard arda korona olanı hiç duymadım. Eğer olursan zaten tarihe bir ilk olarak geçiceksin. :)
Sağlık ocağına da gittim o da test yaptır dedi grip soğuk algınlığı verdi ama hiç bi etki yok öksürük falan arttti Bende mecbur hastaneye gittim orasi da test yaptır dedi
Ben zaten söyledim ama 19 gün önce oldum diye dediler ki ama belirti veriyorsun Doktorlar böyle karar almışlar Eğer Corona bittikten 1 hafta sonra belirti tekrar başlıyorsa test yaptırmak zorunlu olmuş bir de ben öğrenciyim mecbur
Şöyle diyeyim. Bu pandemi döneminde tüm doktorlar artık iyice mesleğinden soğudu ve hepsi hastaları başından savmaya çalışıyor. Seninle uğraşmak yerine sana test yaptır deyip başından savıyor. Bu kadar basit. Sadece kuru öksürüğüm vardı (mevsim geçişlerinde alerjik bir durum.) allerset verip yollar diye beklerken bana test ver dedi, verdim ve negatif boşu boşuna geriyorlar insanları.
Bizede sonucu bildir. Benim 13. Günüm. Tam iyileştik demiştim ki sanki semptomlar baştan görünecek gibi. Boğazım acıyor
Veririm haber
Bilemiyorum. Acaba bu yaşadığınız delta variantı olabilir mi?
Yani bilmiyorum ki ben artık çözemiyorum bu hastalığı
Şöyle bişey var durumu izah ettim 19 gün önce karantinam bitti ve 4 5 gün önce de boğazım ağırmaya başladı ishal öksürük saydım tekrar test yaptırmak zorundasın dedi
Geçmiş olsun kuzum ne diyeyim umarım bir şeyin yoktur. Cidden illallah ettik bu hastalıktan artık :D
Delta değil raporda öylr bir şeyy yazmıyor. Olsa yazardı ki çok şükür ağır atlatmadık
Aynenn illallah ya bıktık bitmiyor da olan bi daha oluyor allah yardımcımız olsun sağ ol
Bende de delta falan yazmıyordu
Sonucu haber verir misin? Benim 13. Günüm tam iyileştim derken boğaz ağrısı ve grip benzeri semptomalr başladı
Tabiki veririm
Belki tam atamadın vücuttan
Bilmiyorum ki bir gün iyi oluyor sanki öbür gün kötü ilginç bişey 4 gün hiç semptom yoktu pat diye burun akıntısı hapşuruk başlıyot
Zaten temaslıysan 5. gun belirti veriyorsun Bende arkadaşımdan almıştım
Geçmiş olsun
Yok benim pozitif oluşumun 13. Günü
Bende babamdan aldım 😖
Yaaa dikkat etmek lazım kimde olduğu bile belli değil
Son 4 saat sonuç açıklanması için. Sana göre bende kendime dikkat edeceğim
Çıkmadı mı
Test yaptır tekrar
Yaptırdım zaten bugün
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim