Dün ilk kez sigara içtim?

Evet arkadaşlar yapmam dediğim şeyi yaptım ve sigara içtim 😔 ama bağımlısı olmadım canım sigara içmek istemedi, 3 dal içtim yaşadığım sorun ve sıkıntılar yüzünden 😔, sorunlardan anlık olarak kurtulduğumu hissettim ama kıyafetlerim, elim, saçım, vücudum leş gibi sigara kokuyordu hala da öyle. 3 ayda 1 kan verdiğim oluyor hastalığımdan dolayı nikotinin kanda gözükmemesi için sizce sigarayı ne kadar süre içmeliyim?
(Kızacaksınız bana biliyorum ama elimden gelen her şeyi yaptım, anneme karşı iyi evlat kardeşime karşı iyi abla, iyi sevgili, iyi öğrenci olmak için çok çabaladım annem ve kardeşim dışında diğer insanlardan verdiğim sevginin karşılığını alamadım, içimde zerre kötülük yok ve ben kalbime göre hayat yaşayamıyorum, inancı tam olan dinine düşkün bir insanım bu kandilde tövbe ettim ama boşa gitti içtiğim 3 dal sigara yüzünden 😔, ailevi sorunlarım, aşktaki şansızlığım, maddi sorunlar, sağlık bunlar üstüme gelince ve bunları kimseye anlatamayınca sigara içmek istedim ve içtim, bana iyi geldi kokusu dışında.)
Dün ilk kez sigara içtim?