Sağlık Bacağım kalın gibi mi normal mi sizce dostlae? Alpella764 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bence normal ama emin olamadım yaa KalıN Normal Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bacağım kalın gibi mi normal mi sizce dostlae? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sempatiiko Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kalın bacak seven normal der sevmeyen normal değil der senin fikrin ne😂 0 2 Yorumla Alpella764 +1 yıl Normal değil 😂 Yorumla Sempatiiko +1 yıl O zaman normal degil diyeyim 😅 Yorumla
LaStCaCa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl oturma pozisyonuna göre deişkenama basenli kadın iyidir sanırım sonzamanlarda moda :dh dfh 0 0 Yorumla
AddrenaliN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Sağlık konusunda 532 cevap paylaştı. Bacak nerde peki 🤦♂️ 0 21 Yorumla Alpella764 +1 yıl Profilde Yorumla AddrenaliN +1 yıl Onu nasıl görelim biz çok uzak ve bacaklar belli bile değil zaten 🤦♂️ Yorumla Alpella764 +1 yıl Böyle kondu sadece 🥺🥺 Yorumla AddrenaliN +1 yıl Yani başka resim koy eğer elinde varsa ya da bu resimi kenarladan kes resim geniş olduğu için pp de bu şekilde oluyordur ama ama uzak yani en azından bana göre ama tabi sen sen gormesende cevap vermesende olur derse hiç uğraşma 😀😁 Yorumla Alpella764 +1 yıl Aaaa teşekkür ederim resim geniş olduğu için sanırım düzeltmeye çalışacağım 🥳 Yorumla AddrenaliN +1 yıl Peki o zaman ben teşekkür ederim 😀 Yorumla Alpella764 +1 yıl Düzeldi 🌼 Yorumla AddrenaliN +1 yıl Bakıyorum hemen 😁😁🙈 Yorumla Alpella764 +1 yıl Sevinirim ☺️ Yorumla AddrenaliN +1 yıl Bu resimden bacakların kalım veya ince diye anliycam arkadaşlar var mı acaba oturuyormussun yaa birde 😁😁 Yorumla Alpella764 +1 yıl Hahahah yaniişi olduğu kadar 😂😂 Yorumla AddrenaliN +1 yıl O zaman yani kalım gibide duruyor normal gibide duruyor o yüzden seni ayağa kalkmaya davet ediyorum 😁😁 Yorumla Alpella764 +1 yıl Hahahha el mi uzatıyorsun 😂 Yorumla AddrenaliN +1 yıl aaa ne demek kibar bir insanım ben bu roman havasını bana lutfeder misiniz acaba 😁😁 Yorumla AddrenaliN +1 yıl Nickin yabancı ama. umarm. roman havasının ne olduğunu biliyorsundur yoksa espirim boşa gidicek 😁😁 Yorumla Alpella764 +1 yıl Hahah tabiiii kalkalım 😂🤩 Yorumla AddrenaliN +1 yıl Hey maşallah yaa ne bacak var ama aynı futbolcular gibi kalın kalın ve kaslı 😁😁😁 Yorumla Alpella764 +1 yıl Hahahha ciddi miii :( Yorumla AddrenaliN +1 yıl Tabi ki de hayır çünkü bacak yok ortada 😁😁 Yorumla Alpella764 +1 yıl Hahahah kalbimeeee indirdin 😂 Yorumla AddrenaliN +1 yıl Bu resimden hayır falcı falan değilse kimse anlamaz zaten oturduun için bacaklar kalın gözükür 😁😁 Yorumla
aldikverdik06 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hiç belli olmuyor 0 2 Yorumla Alpella764 +1 yıl Şimdi oluyor mu acaba Yorumla aldikverdik06 +1 yıl Otururken kalın durur ki Yorumla
dervisan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Ortada bacak yok 0 9 Yorumla Alpella764 +1 yıl Profilimde Yorumla dervisan +1 yıl Güle güle kullan Yorumla Alpella764 +1 yıl 😿😿😿 Yorumla dervisan +1 yıl Noldu Yorumla Alpella764 +1 yıl Bilmem 😊 Yorumla dervisan +1 yıl Sevimlilik yapıyorum diyorsun ☺ Yorumla Alpella764 +1 yıl Evet 🥳🥳 Yorumla dervisan +1 yıl Başarılı : ) Yorumla Alpella764 +1 yıl Teşekkürler 🤩 Yorumla
Taksoy Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl bacağın yok ki 0 2 Yorumla Alpella764 +1 yıl Profilde Yorumla Taksoy +1 yıl 0o0o0 profile girersem cıkamam diye korkuyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kalın bacak seven normal der sevmeyen normal değil der senin fikrin ne😂
Normal değil 😂
O zaman normal degil diyeyim 😅
oturma pozisyonuna göre deişkenama basenli kadın iyidir sanırım sonzamanlarda moda :dh dfh
Bacak nerde peki 🤦♂️
Profilde
Onu nasıl görelim biz çok uzak ve bacaklar belli bile değil zaten 🤦♂️
Böyle kondu sadece 🥺🥺
Yani başka resim koy eğer elinde varsa ya da bu resimi kenarladan kes resim geniş olduğu için pp de bu şekilde oluyordur ama ama uzak yani en azından bana göre ama tabi sen sen gormesende cevap vermesende olur derse hiç uğraşma 😀😁
Aaaa teşekkür ederim resim geniş olduğu için sanırım düzeltmeye çalışacağım 🥳
Peki o zaman ben teşekkür ederim 😀
Düzeldi 🌼
Bakıyorum hemen 😁😁🙈
Sevinirim ☺️
Bu resimden bacakların kalım veya ince diye anliycam arkadaşlar var mı acaba oturuyormussun yaa birde 😁😁
Hahahah yaniişi olduğu kadar 😂😂
O zaman yani kalım gibide duruyor normal gibide duruyor o yüzden seni ayağa kalkmaya davet ediyorum 😁😁
Hahahha el mi uzatıyorsun 😂
aaa ne demek kibar bir insanım ben bu roman havasını bana lutfeder misiniz acaba 😁😁
Nickin yabancı ama. umarm. roman havasının ne olduğunu biliyorsundur yoksa espirim boşa gidicek 😁😁
Hahah tabiiii kalkalım 😂🤩
Hey maşallah yaa ne bacak var ama aynı futbolcular gibi kalın kalın ve kaslı 😁😁😁
Hahahha ciddi miii :(
Tabi ki de hayır çünkü bacak yok ortada 😁😁
Hahahah kalbimeeee indirdin 😂
Bu resimden hayır falcı falan değilse kimse anlamaz zaten oturduun için bacaklar kalın gözükür 😁😁
Teleskobum nerde bulursam söyleyeceğim
Hiç belli olmuyor
Şimdi oluyor mu acaba
Otururken kalın durur ki
O neee arka bacağın lömbür lömbür yağlı 😂😂
Ortada bacak yok
Profilimde
Güle güle kullan
😿😿😿
Noldu
Bilmem 😊
Sevimlilik yapıyorum diyorsun ☺