İğne gibi şeylerden pek korkan biri değilim. Lakin babamın 6 ay kanser yüzünden hastane de kaldığı sürede iğne ile çok karşı karşıya geldim. Bir gece kan almaya geldiklerin de o kadar yorgundum ki iğnenin giriş ve çıkışına bakarken bayılıp kalmışım. O günden beri bir fobim var. Uzun uzun bakamıyorum.
Vallahi 180 boyunca 98 kilo ağırlığında geniş omuzlu iri yarı bi adamın ama gel gelelim şu iğneden tırsıyorum ama şunu anladım son iğnemde vuran kişi çok güzel bi hemşire olduğunda o iğne korkusu falan kalmıyor kız bana spor mu yapıyorsun sen kolların çok iyi demişti ben o öyle diyince korkuyu falan hep unuttum vallahi bence güzel hemşire az olduğu için korkuyor millet korkmayanlara güzel hemşire denk gelmiştir senin gibi
Kaç kere aşı oldum ne bilim igne oldum defalarca kan verdim ama aynı heyecan hala içimde 😅 covid icin aşı olurken saglık ocagındaki hemsire birden sarki soleyerek yaptı asıyi saskinliktan ne dicemi bilemedim sanirim yuzumden belli oluo cabuk kizariom da 😅
Hayatımda hiç iğne olmadım ilkokulda bile aşı cilar gelince kacmistim hademeler yakalayıp getirmisti. hemşire abla ya yalvarmistim Abla benimkini agzimin içine fışkırtsan olmaz mı demiştim. oda olmaz deyip batirmisti. Kısaca iğne den çok korkuyorum. covid aşısı da olmadım.
1
10 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Covid aşısını ağzıma fışkırtsa olmaz mı hemşire aynı şey değil mi illa iğneyi batırmak gerekir mi 😊
İğne yapılma hissini hiç sevmiyorum fakat genelde sakinimdir. Karşımdaki de cani değil, canımı bilerek acıtacağını sanmıyorum. E o şırıngayı eline alana kadar da bir sürü eğitim görüyorlar.
Hiç korkmuyorum sağlık için yapılacaksa kaçış yok geçen kan veriyorum ben tabi bakıyorum damar yolu açarken diğer tarafa dön diye uyardı ama farketmez dedim
Severim, haptan daha iyi. Kesin ve kısa sonuç veriyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
eskiden korkuyordum ama şimdi korkmuyorum koldan bir şey değilde kalçadan olunca çok yakıyor gerçekten yürüyemediğim zamanları biliyorum ama alıştım artık