Sağlık Yeşil çayın hangi çeşidi sizin favoriniz? LenaKabalova Takip Et FenomenYoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Veya yeşil çay sever misiniz? Ben fazla severim. Zayıflatabilme yeteneğide var hem. Yeşil çayın hangi çeşidi sizin favoriniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Berkan26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yesil cay zayiflatmiyor, öyle bir beklentiniz olmasin, birde aldiginiz cayin mutlaka organik oldugundan emin olun. Genelde GABA Cayi veya Gabaoolong iciyorum, arada bazen degistirdigim oluyor, sencha olabiliyor. 0 0 Yorumla
NA-KD Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl cok severim. bu yeni bitti bugun lipton 100 paket sadelisinden aldim 1 0 Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeşil çay güzel içecek ama ben laktozsuz süt içiyorum. 0 0 Yorumla
souvenirxo Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Ananaslısını baya beğenmiştim ama bu aralar sadelisine limon sıkıp öyle içiyorum. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 915 cevap paylaştı. Defne yaprağı çok güzel birde papatya çayı 1 0 Yorumla
Burhann55 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Diyette olduğum için uzun süredir kullanıyorum, yeşil çayın en favorisi şu sıralar kış aylarında nane ve limon eklentisi olan. 0 0 Yorumla
KIMIZIKIMIZI Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Fazlası zarar. Sade aromasız içiyorum. 0 0 Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Çok fazla tercih ettiğim bir çay değil 0 0 Yorumla
yecüc_mecüc Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 96% +1 yıl Geceleri rahatlatması için içerim sadece 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Sade şekilde içerim aroma sevmiyorum 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. HiçbiriMidemi kaldırıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yesil cay zayiflatmiyor, öyle bir beklentiniz olmasin, birde aldiginiz cayin mutlaka organik oldugundan emin olun.
Genelde GABA Cayi veya Gabaoolong iciyorum, arada bazen degistirdigim oluyor, sencha olabiliyor.
cok severim. bu yeni bitti bugun lipton 100 paket sadelisinden aldim
Yeşil çay güzel içecek ama ben laktozsuz süt içiyorum.
Ananaslısını baya beğenmiştim ama bu aralar sadelisine limon sıkıp öyle içiyorum.
Defne yaprağı çok güzel birde papatya çayı
Diyette olduğum için uzun süredir kullanıyorum, yeşil çayın en favorisi şu sıralar kış aylarında nane ve limon eklentisi olan.
Yeşil çay kullanmıyorum
Fazlası zarar. Sade aromasız içiyorum.
Tomurcuk olanı çok seviyorum
Çok fazla tercih ettiğim bir çay değil
Bir ben sevemedim şunu sanırım.
Geceleri rahatlatması için içerim sadece
Sade şekilde içerim aroma sevmiyorum
çaykurun herdem yeşil çay
Hiçbiri
Midemi kaldırıyor
Sade olani seviyorum
Doğadan ve sade