Yeniden Boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Gündüz ilaçlar işe yarıyor terliyorum falan iyi oluyorum. Gece oldu mu bir üşüme titreme başlıyor. Artık okula gitmem lazım devamsızlıktan kalacağım. Bir haftadır gidemiyorum.
Nasıl geçireceğim bu durumu? Allah için bir şey diyin yoksa sabah yine okula gidemeyeceğim.
Nasıl geçireceğim bu durumu? Allah için bir şey diyin yoksa sabah yine okula gidemeyeceğim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hasta olunca ben ihlamur kaynatip icerim. Ve ustunu fazla örtme belliki aksamlari ateşin cikiyor
Yok salonda oturuyorum birden titremeye başlıyorum donuyorum sanki. Mecbur yatağa gelip giriyorum yorganın altına çünkü elimi bile çıkarsam deli gibi üşüyorum. Vallahi bıktım yoruldum bu halimden. Gündüz iyiyim gece kötüleşiyorum. Sanki vücudumda kan kalmamış gibi ellerim ayaklarım parmaklarım buz gibi şu an.
Ozaman aksamlari sicak su torbasi varsa muhakak kullan. Hasta oldugun icin vucudun farkli reaksiyonlar gösteriyor olabilir.
Ve aklima şimdi geldi hastaliga cok iyi gelen bir tarif zeytin yagi ile sarimsak ezilerek ayaga surulup corap giyilir cok iyimiş diyorlar bir youtubdan bak cok yararli
Geçmezse hastaneye git belki zatürre dir.
Boğaz enfeksiyonu
Ayda bir yaşıyorum
Limon bal karışımı bir şeyler yap iç iyi gelir. Üstüne pekmez falan iç rahatlarsın. Enfeksiyonu az da olsa rahatlatır. Ama farenjit ise hastaneye git derim bazen boğaz ağrısı gibi görünse de farenjitte olabiliyor.
Bademciklerim iltihaplanıyor yani.
Zaten ilaçlarla o iltihaplanma geçiyor. Sadece şu gece oldu mu üşüme beni çok kötü yapıyor zangır zangır titriyorum. Sonra ilaç içiyorum ateş düşürücü. Çünkü doktor onu iç demişti şimdi yine içtim. Uyuyorum gece bir uyanıyorum bu sefer de ateşim aşırı çıkmış. Sabaha anca iniyor. Ne olduğunu anlayamıyorum.
Geçmiş olsun kötü ya.
Sağol. Her seferinde korona mı oldum korkusu var bir de. Hemen koştur koştur acil.
Yok inşallah olmaz bir şey. Ama Çin de de sinek gibi insanlar öldü bizim insanlar da psikolojikmen. Sanırım korkudan ölüyordur yarısı kişi korona olmadığı halde kendini korona ediyor bağışıklık zayıflıyor böylece vücuda girdimi de direnci kırıp öldürüyor işte bu hastalıkta böyle insan hep pozitif düşünmeli mücadele edebilmeli gerekirse Aşı olmalı olsa bile iyileşmeye bakmalı sağlık sonuçta dikkat etmek gereklidir fazla da düşünmemek gereklidir korku insana her şeyi yaptırır. Tekrar geçmiş olsun. 🙂
Soda+Gripin+Limon
Sen nereden biliyon ya bu formülü 😀
Ah bu saatte bulamam gripin
Neden gizleniyor mu😅😄
Valla bu rahmetli dedemin formuluydu😂😂