İstenmeyen anıların silinebilmesine yardımcı olacak bir protein keşfedildi. Şahsen ben işe yarıyorsa tamamım. Kötü hiçbir şey hatırlamak istemiyorum. Özellikle travma sonrası stres bozukluğundan şikayet eden kişiler için kullanılacakmış. Bu haber bana sil baştan filmini hatırlattı. Siz yapar mıydınız?Haberin detayı
Kötü anılarınızı unutmaya yardımcı bir protein keşfedildi! Siz kötü anılarınızı sildirmek ister miydiniz?
Hayır istemem. Hayat acısıyla tatlısıyla güzel. Acıları yaşamazsınız son olgun hâlinizde olamazsınız. Bizi biz yapan iyisiyle kötüsüyle yaşadıklarımız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kötü anılarımı sildirirsem tecrübesiz, çiğ bir insan olurum. İyi ve kötü anılarım bu günlere getirdi beni
yaw ne edecen kötü anı eraseri...
kötü insanları delete leyemedikten sonra anı eraser etsen ne olacak?
Benim hafızam kötü beynim otomatikman siliyo. Eğer beyin hatırlamak istemeyeceği kadar kötü bi anı yaşadıysa onu kendi siler zaten
Kötü anılarım yok benim. O yüzden gereksiz gdo ürünü gibi şeyleri kullanmam. Kötü olan insanı düşüncelerdir ve onları da hayatımda tutmam.
Kötü anıları silme proteini derler, ileride insanların tüm benliğini unutturup köle yaparlar.. Dikkat edilmesi gerek...
kötü seyler olmasa hatirlayacagim hicbir sey kalmiyor
hayır istemem kişiliğimin bu hale gelmesini sağlayan şeyler onlar
Takviye hap haline getirip pazarlasınlar iyi tutar atlar herkes sazan gibi 😄
Zaten ekt aldim kotu anilarimi hatirlamiyorum fazla
düşündürücü bir durum.. ama yine de tam olarak okey değilim.. anıları silme konusunda..
Ben o anlardan değil o anların bana yarattığı ruhsal etkilerden kurtulmak isterdim.
hayır sildirmem..
beni ben yapan kötü anılarım aslına bakarsan..
Hayır istemem. Hayat acısıyla tatlısıyla güzel. Acıları yaşamazsınız son olgun hâlinizde olamazsınız. Bizi biz yapan iyisiyle kötüsüyle yaşadıklarımız.
Kötü anılarımı silersem en değerli varlığım olan tecrübemi de silerim.
bir sey katmis olsa bile sildirirdim cok takintili biriyim
İsterim nasıl olacak o
Hayır anılarım bana bir ders veriyor
İyisi de kötüsü de benim
Bende isterem umarım doğrudur
Hayır iyi ya da kötü hepsi bana tecrübe kattı