Çevrenizde kanser hastalığı teşhisi konulan var mı? Hangi kanser türü var,
Bu kanser türünün belirgin belirtileri hangileri oluyor.
Bu kanser türünün belirgin belirtileri hangileri oluyor.
Yumurtalık kanseri ve akciğer kanseri. Belirtilerden anlayamazsın ve ayırt edemezsin. Basit sandığın bir belirti kanser belirtisi olabilir veya ciddi bir belirti daha basit bir hastalıktan kaynaklanıyor olabilir. En iyisi check-up, USG ve kontroller yaptırmak
Yanlış bilgi veriyorsun, devlet hastanesi her türlü kanser hastasının tüm ihtiyacını karşılıyor, atom ilaçlarını bile çok ucuza getiriyor, hatta ve hatta sana bir kart veriyor otobuse bişe bedava binip hastaneye gidiyorsun, şu yalanı dolanı bırakın
@parmaksizpiyanist ben ilaçlarda kartlarda yardımcı olmuyor demedim.
Bir hastalığın tanısında çoğu doktor çok ihmalkar oluyor özellikle küçük kasaba il ve ilçelerde bunun oranı çok fazla.
Kaç hastayı doktora götürmeme rağmen doğru teşhis yapmadıkları için hastalık ilerleme aşamasına gelmiş bundan haberiniz var mı?
@parmaksizpiyanist asıl sen milleti kandırma burada yönetimi öveceğim diye. Kanser hastalarının birçok ilaçları karşılanmıyor. Akıllı ilaç, immunoterapi ilaçları vs. Benim yakınımıın başına gelmedi zaten tüm tedavileri özelde yaptırdık ama bunun sıkıntısını çeken çok insan var
Hastalıkların tanısı kolay koyulmaz, bir kaç yere gitmek gerekebilir, küçük yerlerde sorun olabilir, bakın bu tip hastalıkların teşhisleri universite hastanelerinde, araştırma hastanelerinde konur, kronik hastalıktır, ömür boyu doktor gözetimi ve kontrolu altındasınızdır
@parmaksizpiyanist sıran gelirse kontrol altında olursun canım sdafkjhadsfasfd
Normale gelince, kronik hastaların ve kanser hastaların tüm tedavisi ücretsizdir, yoksa ona para yetmez, ömür boyu tedavi görüyorsunuz, mesela koahsın devlet sana cihaz sağlıyor, bu objektif ya gerçektir ya yalan tartılabilir tartışmaya kapalı konular yönetimle bir alakası yok cahiliyetin giderilsin diye söyledim hadi güle güle
Arkadaşım sıra diye bir şey yok randevu alıyorsun telefondan aklında olsun, yaşlılar gidip sabahtan akşama kadar beklemiyor saçmalama istersen daha fazla, biraz araştır
Kanser hastaları için Pet odaları, radyoloji odaları, onkoloji odaları kurdum, o odalar atom hapı radyasyonu diye tabanı tavanı ve tüm duvarları kurşun levha malzemryle kaplanır radyasyon gecirmez Türkiye atom enerji kurumu talimatlarına göre düzenlenir
@parmaksizpiyanist sen cidden...'sın. Xp kasıyorum kaybetmemek için yazmıcam :D randevu alınmıyor, kimse alamıyor, yok randevu. Ne bu sendeki cehalet? Hem ülkenin durumu konusunda hem de tıp konusunda
@parmaksizpiyanist işin mimarisinden bahsetme bana
Sadece içerideki havayı alıp temiz hava versin diye finlandiyadan gelen 2 havalandırma cihazı 500 bin TL kanser hastaları ilaç alıp o odalarda kalır, o ilaç iyot hapıdır radyasyon yayar 14 gün kalır orada git bak Marmara devlet hastanesi ayrıca orada kalan hastaların banyo ve idar falan ayrıca yer altında kurulan tanklara verilir tanklarda reaksiyonu kırılan radyasyon normal kanalizasyon hattına verilmez boş konuşuyorsunuz
@parmaksizpiyanist randevu yok yok bulunmuyor biz tam bir ay tlfdan mhrsden, normal telefondan bakıyoruz yok.
Büyük yerler dışında anadolununun bir çok yerinde bir sürü aksaklık var ve bunlar hiç denetlenmiyor maalesef
@parmaksizpiyanist biz kaç kez gittik ikiden daha fazla bir kez olsa hadi eyvallah deriz bile isteye hemen insanı eleştirmeyiz ama insanlar teşhisi doğru konulmuyor diye beyinden ortopediye ortopediden göze kadar her yere randevu alıyor sistemde bu sefer aksaklıklar meydana geliyor
Sende de keşke küçük müçük bir beyin olsaydı, az da olsa işe yarardı 😃44 hastanenin nükleer tıp bölümüyle çalışmışım bana tatava yapıyorsun, özeller de dahil. nükleer tıp ana bilim dalı başkanları bilmiyor siz iki yıkık biliyorsunuz 😃hiç randevu yoksa acilen gir
@parmaksizpiyanist acile iki kez gittik üstüne iki kezde sağlık ocağına akıl yürüyebilme kapasitene sahibiz ama artık kabul mu etsen kardeşim sıkıntılı süreçler teknik hatalar çok. Çalıştın yer ile küçük yerleri karşılaştırmasan artık ya da bilmediğin görmediğin neler döndüğünü fark etmediğin konularda birazda millete hak versen daha iyi olur sizin için
Ben hakveriyorum, her şey 4 dörtlük de değil, kovid de basınca sıkıntı arttı, hastanelerden hazzetmem girdim mi 500 kusur bulurum ama sizin gibi komple yok saymam çalışanların haline gidin bakın, hemşirelerin falan elinden gelen imkan seferber ediliyor siz bilmediğinizden yok sayıyorsunuz ona temas etmek istedim teşekkür ederim
Cevap
2Cevap
Babam akciğer kanseri son evreye kadar hiçbir belirti vermedi sırt ağrısı yüzünden gittik doktora
57 yaşında sigara kullanıyodu maalesef
4 sene önce arkadaşımı akciğer kanserinden kaybetmiştik.
Annem kanser hastası, böbrek. Bir belirti göstermemişti idrar yolu enfeksiyonu gibi son evrede kendini gösterdi.
Teşekkürler
Dedem babam amcam eniştem hep kanserden öldü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?