Ağız içinde çıkan aft denilir. Genelde çocuklarda daha fazla görülür ama yetişkinlerde de sık görüldüğü durumlar olabiliyor. Metal tadı geliyor dediğin kandaki demir tadıdır. Bir kaç güne kendiliğinden geçer zaten, tekrarlanmaması için hijyene dikkat etmek gerekiyor..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevgilime oral yaptım ondan olabilir mi acaba herhangi yara bere siğil uçuk akıntı kan yoktu
geçmiş olsun iki seçenek var bir yanlislilla isiridn ya da ben de olan bir uyku düzeni bozuldugun da olan bir şey bir ağız kremi var sur hemen geçer geçmiş olsun
Aft olmuş. Köpek dişlerinin sivriliği ve ağızdaki binlerce farklı bakteri üzerine vücut direncin azalırsa bu yaralar olabiliyor. Ağzını sabah aşkam tuzlu suyla çalkala ve beslenmene dikkat et bir de o yarayı ısırma geçer
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ağrısız sızısız bişey anlamadım. Sevgilime 2 gün önce oral yapmıştım ondann olabilir mi? Bildiğim kadarı ile hastalıgı yok yani penisinde yara bere sarı akıntı vs yoktu
Penisini iyi yıkamadıysa tabi ondandır. Buna bakteriler neden oluyor. Köpek dişi gözle görülmeyen küçük bir yara oluşturuyor bakteriler bu hale getiriyor
Dediğimi yaparsan yüksek ihtimal geçer. Bu senin ağız florandan bir bakteri olmadığı için geçmeme ihtimali azda olsa var ama dediğimi dene olmazsa bir diş hekimine git
Yüksek ihtimal öyle de önemli değil sen tuzlu su gargarası yap sabah 1 akşam 1, dişlerini de fırçala, dengesiz beslenme bir de pis adamlarla sevişme yeter😅. Düşük ihtimal yetmezse diş hekimine gidersin
Oralden önce sabunlu suyla yıkamadıysa normal. Büyük-küçük tuvaletini yaptığında penisi pisleniyor. Eğer yıkadıysa düzgünce o zaman ilk dediğim senin vücut direncin düştüğü içindir